Witaj
Gość

Ankieta

Czy popierasz akcję "Stop the BOT!"?

Tak, wszystkie boty powinny zniknąć z gry raz na zawsze.
Nie, sam botuję i dobrze mi z tym.
Sam botuję, ale gdyby nie było powszechnego przyzwolenia - zacząłbym grać legit.
Poparłbym, ale wiem, że cała ta akcja i tak nic nie da.
Boty są mi obojętne. Mogę grać po swojemu bez względu na to czy są, czy ich nie ma w grze.

Wątek: Stop the BOT!  (Przeczytany 55744 razy)

• Pochwał: 0

Odp: Stop the BOT!
« Odpowiedź #200 dnia: Maj 05, 2009, 08:01:06 pm »
sami przeciez mowicie ze off servery sa juz dead od dawna
jak juz mowilem off byl dobry kiedys, teraz trudno o 40 vs 40 na epiku

bwahahahahahahahaha

boze chron mnie przed takim dzieciakami

• Banned

« Odpowiedź #201 dnia: Maj 05, 2009, 08:06:18 pm »
ruoff ma tez graciie final a do tego 4x więcej "żywych" ludzi online:P a co do starych kronik i bugów to zresztą jak już pisałem co to za różnica jaka jest kronika na serwerze? jak na nim grasz to jest taka jak ci trzeba jakoś działa te pvp, nawet bugi w gruncie rzeczy nie przeszkadzając bo z czasem się do nich przyzwyczajasz i uznajesz jak coś normalnego(o ile naprawdę nie niszczą balansu ale obecnie na szanujących się privach takich nie ma), dobry serwer to taki z dobrym community na którym każdy ma takie same szanse bez chitów i z przyzwoitą ilością ludzi, serwery na/eu kiedyś miały to wszytko dlatego były lepsze od privów teraz niestaty niemal każdy porządny priv mam te trzy czynniki na wyższym poziomie
a co do ilości grindu to to też przemawia za privami/ruoffem bo tam jest przynajmniej po części naprawione to co ncsoft zepsuł w tej grze

dokladnie o tym mowie
EnEf
l2dex wrath
swm80/pw79
ph34r clan

• Pochwał: 22

• I dont necessarily agree with everything i say
« Odpowiedź #202 dnia: Maj 05, 2009, 08:07:10 pm »
ruoff ma tez graciie final a do tego 4x więcej "żywych" ludzi online:P a co do starych kronik i bugów to zresztą jak już pisałem co to za różnica jaka jest kronika na serwerze? jak na nim grasz to jest taka jak ci trzeba jakoś działa te pvp, nawet bugi w gruncie rzeczy nie przeszkadzając bo z czasem się do nich przyzwyczajasz i uznajesz jak coś normalnego(o ile naprawdę nie niszczą balansu ale obecnie na szanujących się privach takich nie ma), dobry serwer to taki z dobrym community na którym każdy ma takie same szanse bez chitów i z przyzwoitą ilością ludzi, serwery na/eu kiedyś miały to wszytko dlatego były lepsze od privów teraz niestaty niemal każdy porządny priv mam te trzy czynniki na wyższym poziomie
a co do ilości grindu to to też przemawia za privami/ruoffem bo tam jest przynajmniej po części naprawione to co ncsoft zepsuł w tej grze

+1
Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.
http://www.youtube.com/watch?v=lVvG_dy94LM NEW ONE!
http://www.youtube.com/watch?v=U81wZ2khvFs

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x15 SWM 85 / DC 85
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

• Banned

« Odpowiedź #203 dnia: Maj 05, 2009, 08:09:47 pm »
sami przeciez mowicie ze off servery sa juz dead od dawna
jak juz mowilem off byl dobry kiedys, teraz trudno o 40 vs 40 na epiku

bwahahahahahahahaha

boze chron mnie przed takim dzieciakami

taka jest prawda na offie nie ma mass pvp wiekszego jak 30 vs 30
EnEf
l2dex wrath
swm80/pw79
ph34r clan

• Pochwał: 14

« Odpowiedź #204 dnia: Maj 05, 2009, 08:13:26 pm »
Ahahaha, ale jazda.
Uzywanie CS - OK, sorry, ze tego uzywalem - zle czynilem.
Uzywanie Hero UD - raz i to przezmisslick(nie mialem skili na pasku tylko z menu clickalem), bo mial byc zerk. BTW: a teraz powiedz mi vs kto jak juz znasz takie detale i gdzie to mialo miejsce :D ?
W pierwszy miechu nie mialem WCALE feeda, 0, a Hero zostalem z Open. Potwierdzi duza czesc Franza i Teona z ludzmi z Franza. Drugi miech po feedzie byly 2 crashe i mialem mnie punktow niz przed, po czym zapisujac sie na Open znowu zrobilem sie Hero. Ci sami ludzie potwierdza + czesc ludzi z Penixa + Wildecard ktory oddal by za to swoja Kokabure :D
A teraz co mnie smieszy najbardziej:
- Jak ktos, z jakiegos randomowego priva, ktory albo niedawno wstal albo istnieje niewiadomo nic wielkiego nie osiagajac jest wstanie wmawiac jakies chore teorie dla kogos kto i gral legit i cos osiagnal na offie i co najwazniejsze jest jak najbardziej przeciwko temu co pleciesz. Nawet wiecej powiem - myslalem tak jak Ty, jak przychodzilem grac i po dwoch latach moje poglady sie dosc zmienily, dlatego powtarzanie moich bledow jakimi sa bzdurne teorie mnie niesamowicie bawi. Przeniesamowicie, bo jak ja je wyglaszalem to wiecej ludzi gralo legit niz nie legit i nie bylo nikogo znanego oprocz dvp dla ogolu community - a teraz znana jest masa ludzi i co sie dzieje i jak jest kazdy widzi.
Wiec podsumowujac cala mysl:
Jezeli ktos uwaza ze PVE rozwija skilla PVP to:
- albo zaczal dopiero grac w ta gre
- albo jest ulomem na potege i nie ogarnia czegos takiego jak logiczne myslenie
- albo chce udowodnic kolegom, ze bezmyslne grindowanie na potege ma swoja ponadprzecietna wartosc
Innych opcji NIE MA!
BTW: Placzecie sie w pogladach - raz mowicie ze expienie na 1X to miernik mocy, a potem, ze to blad NCsoftu i privy rzadza bo maja wyzsze rate'y
RUoff nie chce komentowac bo szkoda klawiatury :)
HATE ME MOAR!

• Banned

« Odpowiedź #205 dnia: Maj 05, 2009, 08:21:02 pm »
l2 dex wrath
EnEf 10x swm hero w/o any feed
nic nie osiagnalem?? 5k pvp nabitych tylko swm, prawie full boss set
random priv?? wrath=celes>>>>>off
EnEf
l2dex wrath
swm80/pw79
ph34r clan

• Pochwał: 14

« Odpowiedź #206 dnia: Maj 05, 2009, 08:26:42 pm »
Stary, pozwalam Ci spamowac i udowadniac, ze masz dluzszego. Patrze na to cos nad "TAP" w twojej sygnaturce teraz :P
Potem banan, ale ciesz sie póki pan twoj milosciwy jest :P
AMEN :P
PS: Moje n00b konto warte pewnie z 5x wiecej niz twoje pr0 konto
A najbardziej na Offie pro jest SPONGER!!! Z FRANZA!!! :D right mdh ? :P
HATE ME MOAR!

• Pochwał: 10

• It's gonna be Legen - wait for it - dary!
    • Diablo 3 Clan League
« Odpowiedź #207 dnia: Maj 05, 2009, 08:41:52 pm »
Stary, pozwalam Ci spamowac i udowadniac, ze masz dluzszego. Patrze na to cos nad "TAP" w twojej sygnaturce teraz :P
Potem banan, ale ciesz sie póki pan twoj milosciwy jest :P
AMEN :P
PS: Moje n00b konto warte pewnie z 5x wiecej niz twoje pr0 konto
A najbardziej na Offie pro jest SPONGER!!! Z FRANZA!!! :D right mdh ? :P

ofc, ze tak Marc1n :)

Ja gram na offku od ~3 miechów i mi sie podoba. Ludzi jest wystarczajaco duzo, zeby milo sie biło na castle siege'ach.

A co do tego skilla z PvE. Czesto bije sie z ludzmi, ktorzy należą do prouber100000% legit klanu i smiac mi sie chce jak dostaja ode mnie po dupie majac wiekszy lvl i/lub lepszy sprzet.
Tak faktycznie PvE daje skilla do PvP.

Tak w ogóle to ja tego nie rozumiem. Akcja dotyczy RETAILA a nie jakis lolprivow wiec o co w ogole ta drama ?? Gracie tam?? Przeszkadza wam to ?? NIe ?? to na !@#$ sie odzywacie ? Bo tego nie rozumiem.

Gral ktos z Was przynajmniej z rok na offie?? Pogralismy z tydzien na trialowym koncie i myslicie ze wiecie wszytko o retku ??

Jezeli tak uwielbiacie privy to grajcie tam a nie mieszajcie sie w sprawy, ktore Was nie dotycza :)

poza tym spekulacje czy bot jest zly i czy psuje server czy wrecz odwrotnie sa bezsensowne bo nigdy nikt nikogo nie przekona do póki nie postawi sie w sytuacji drugiej osoby i sam nie spróbuje grac legit/na bocie. Jak mozna sie wypowiadac na temat o ktorym nie ma sie pojecia ?? To tak jakby ne miec prawka i nigdy nie siedzial w samochodzie a komentowal ktorym sie lepiej jezdzi...

A teraz kontynuujcie bo mi sie nudzi a fajne rzeczy piszecie :D
Arrissa, Franz
ADV80+/WC75+ nobless //retired

Kherith, Lancer
GH84+/DA75/WL75/BD62+  //retired

Madith, Core
Yul 85+                                  //retired

Diablo 3 Clan League

• Banned

« Odpowiedź #208 dnia: Maj 05, 2009, 08:48:38 pm »
co ty mozesz wiedziec, grasz w PvE clanie wiec nie wypowiedaj sie o mass pvp, bo pewnie o aq czy zakenie to pomazyc mozecie
EnEf
l2dex wrath
swm80/pw79
ph34r clan

• Diablo 3 Clan League
« Odpowiedź #209 dnia: Maj 05, 2009, 08:52:37 pm »
co ty mozesz wiedziec, grasz w PvE clanie wiec nie wypowiedaj sie o mass pvp, bo pewnie o aq czy zakenie to pomazyc mozecie

grales ?? Widziales ?? Stfu imo :)

To, ze jestesmy polskim klanem wcale nie znaczy ze jestesmy PvE.
Ja jestem w tym klanie stosunkowo krótko. Ale z tego co widze, to PvE klany nie utrzymuja zamku przez ponad miech czasu majac przeciw sobie jeden z najlepszych klanow (fakt, ze my bronimy zamku w 2-3 klany, a oni na as 1-2 party wychodza i czyszcza pole przed zamkiem :P) Fusion.

Do tego, teraz bedziemy robic fuzje (lub ally) z meGarusem (2nd side ?). Wiec imo nie nazywaj nas PvE klanem.

Fakt, ja sie o zakena czy aq nie bilem, ale Ci co graja dluzej tak.

Jak wspominalem, nie wypowiadaj sie o czyms o czym nie masz pojecia.
Arrissa, Franz

Kherith, Lancer

Madith, Core

Diablo 3 Clan League

• Pochwał: 2

« Odpowiedź #210 dnia: Maj 05, 2009, 08:54:17 pm »
mdh:czy bot jest zły najlepiej świadczy spadająca obecnie wręcz śmieszna ilość graczy na offie eu/na
a tak swoją drogą grałem na offie, dłużej niż ty wiec chyba zyskałem prawo do wypowiadania się?

Marc1n:ależ proszę skomentuj ruoff, bo szczerze mówiąc te brednie które wypisywałeś jak te serwery startował nie sprawdziły się w ani jednym % może przyznasz się do błędu?
Auto Giełda:
http://mmoto.eu

Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."

• Dev
  • Super Moderator

• Pochwał: 16

• Ryl to faja
« Odpowiedź #211 dnia: Maj 05, 2009, 08:56:22 pm »
LOL, w PVE klanie, ktory robi pvp z top klanami ! Imo fail !

Czesto bije sie z ludzmi, ktorzy należą do prouber100000% legit klanu i smiac mi sie chce jak dostaja ode mnie po dupie majac wiekszy lvl i/lub lepszy sprzet.

A kto Ci niedawno skopal dupe na mrt testując nowiutki błyszczący element ? =P
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 53 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

• Diablo 3 Clan League
« Odpowiedź #212 dnia: Maj 05, 2009, 08:57:14 pm »
mdh:czy bot jest zły najlepiej świadczy spadająca obecnie wręcz śmieszna ilość graczy na offie eu/na
a tak swoją drogą grałem na offie, dłużej niż ty wiec chyba zyskałem prawo do wypowiadania się?

Jezeli grales to oczywiscie masz to tego prawo. Chodzi mi o ludzi, ktorzy nigdy nie grali na offie dluzej niz trwa konto trialowe (o ile w ogole na takim byli).

Tez mi sie na offie pare rzeczy nie podoba. Ale szczerze to wole grac tutaj niz na jakims privie.

LOL, w PVE klanie, ktory robi pvp z top klanami ! Imo fail !

Czesto bije sie z ludzmi, ktorzy należą do prouber100000% legit klanu i smiac mi sie chce jak dostaja ode mnie po dupie majac wiekszy lvl i/lub lepszy sprzet.

A kto Ci niedawno skopal dupe na mrt testując nowiutki błyszczący element ? =P

Prosze Cie :P walkan a mrt to ine pvp :P
Arrissa, Franz

Kherith, Lancer

Madith, Core

Diablo 3 Clan League

« Odpowiedź #213 dnia: Maj 05, 2009, 09:03:04 pm »
Znaczy chwila chwila bo czegoś nie kapuję, czy ktoś tutaj próbuje sugerować że Retail jest prawie tak dobry jak RuOff?
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Największy rotfl świata! xD
Każdy głupi wie że akurat RuOff bije retka na głowę we wszystkim w czym się da.
Privy.. no cóż one są gorsze w porównaniu do RuOffa, lecz to zależy od tego czy komuś przeszkadza stara kronika, jeśli nie to w zasadzie bez różnicy, jednakże off jest daleko z tyłu lolL2j.
Zaraz ktoś zacznie spamować że nie ble ble ble itp.
Więc zróbmy test w czym off lepszy w czym L2j.
L2j
więcej online ile jest na offie? 300? 500?(online = gracz online, bot nie jest graczem online żeby było jasne)
Wiele więcej PvP (PvP z jakimiś lolprogramami to nie PvP tylko z innym rozwinięciem - program vs program)
Wiele lepszy klimat (no chyba że dla kogoś boty to klimat ale wtedy radzę się leczyć
O niebo wyższy poziom community
Retail
Mniej bugów

4:1 Dobrze liczę?
Jak o jakiś argumentach zapomniałem to chętnie ich wysłucham i uwzględnie w obliczeniach, byle rozsądnych (nie jakieś dziecinne typu : "Retail jest oficjalny więc jest lepszy", "na retailu gra dużo botów", "na retailu jest więcej noobow więcj jestem wśród swoich" etc.)

• Banned

« Odpowiedź #214 dnia: Maj 05, 2009, 09:08:31 pm »
Znaczy chwila chwila bo czegoś nie kapuję, czy ktoś tutaj próbuje sugerować że Retail jest prawie tak dobry jak RuOff?
Privy.. no cóż one są gorsze w porównaniu do RuOffa, lecz to zależy od tego czy komuś przeszkadza stara kronika, jeśli nie to w zasadzie bez różnicy, jednakże off jest daleko z tyłu lolL2j.
L2j
więcej online ile jest na offie? 300? 500?(online = gracz online, bot nie jest graczem online żeby było jasne)
Wiele więcej PvP (PvP z jakimiś lolprogramami to nie PvP tylko z innym rozwinięciem - program vs program)
Wiele lepszy klimat (no chyba że dla kogoś boty to klimat ale wtedy radzę się leczyć
Retail
Mniej bugów

Jak o jakiś argumentach zapomniałem to chętnie ich wysłucham i uwzględnie w obliczeniach, byle rozsądnych (nie jakieś dziecinne typu : "Retail jest oficjalny więc jest lepszy", "na retailu gra dużo botów", "na retailu jest więcej noobow więcj jestem wśród swoich" etc.)

dalbym Ci "+" ale nie moge :/
EnEf
l2dex wrath
swm80/pw79
ph34r clan

• Pochwał: 18

• <3
« Odpowiedź #215 dnia: Maj 05, 2009, 09:12:26 pm »
L2j
Retail
Mniej bugów

dalbym Ci "+" ale nie moge :/

A ja bym zamknął ten wątek, ponieważ powstaje mała wojna.

RuOff lepszy!?!!!
A nie bo Off !?!!!
A zakład, że RuOff???!!
Itd, itd...

Tak to mniej więcej wygląda xD
Sebal- Life ...

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

• Banned

« Odpowiedź #216 dnia: Maj 05, 2009, 09:13:57 pm »
do tego sluzy forum, do wymiany zdan ...
EnEf
l2dex wrath
swm80/pw79
ph34r clan

• Pochwał: 11

« Odpowiedź #217 dnia: Maj 05, 2009, 09:14:40 pm »
Ta, tylko to już troche offtop - miało być o bocie na OFFie.

Tak btw. ilości ppl na RUoffie - to są dość nowe servy - online spada z biegiem czasu, aż się ustabilizuje. Tak samo celes i inne servy, z offem włącznie (@start na Lunie, fail jakichś tam klanów i /quit)

Już nie licząc tego, że używanie 'wspomagaczy' to raczej nie -. Mi tam to nie przeszkadza, zresztą jakiś autoCP/radar zawsze sie znajdzie - na privach (nawet niektórych L2off) radary działają świetnie, a do tego dają znaczną przewagę - tam mniej ludzi tego używa.

btw. Jak wykminie jak rozszyfrować pakiety L2 to się skończy brak brak radarów na privach :P

« Odpowiedź #218 dnia: Maj 05, 2009, 09:14:50 pm »
W ogole kogo tutaj obchodzi opinia jakis ludzi z lolpriva i lolru taila? Jak wam sie nie podoba to wypad kilka sekcji nizej, tutaj retail>ruoff/priv wiec sorry dzieciaki.

« Odpowiedź #219 dnia: Maj 05, 2009, 09:15:00 pm »
nie

retail jest lepszy od ru offa

• Diablo 3 Clan League
« Odpowiedź #220 dnia: Maj 05, 2009, 09:15:47 pm »
Skąd wiesz ile jest ludzi na retku nie na bocie ?? Przypuszczasz, ze tyle jest ale nie wiesz tego -> żaden argument.
Skąd wiesz, ze na l2j nie da sie odpalac programów?? Skad wiesz ze ludzie z nimi nie lataja ?? Czy zasada jest tylko taka, ze na privach nie mozna korzystac z radarow+auto cp i tylko takie cos jest na retku ?? Poza tym program nie klika za ciebie skilli, nie ustawia sie tak jak powinienes, program nie stargetuje dobrze tego kogo trzeba w danej chwili wiec raczej nikt z tego nie korzysta. Ja na ilosc PvP na offku nie narzekam. Jak sie nie umie szukac i tylko sie robi walki z mobami to tak jest:P -> kolejny beznadziejny argument.

Co rozumiesz przez lepszy klimat ?? Latajac po lokacjach na privie tez widzisz expiacych graczy. Do kazdego napotkanego mususz pisac pm, rozmawiac z nim i dodawac do /friend ?? Pewnie nie. Wiec skad wiesz, ze akurat nie boci ? (taa niby ochraniaja, ale skad wiesz jak dobrze ? probowales wlaczyc bota?) -> j/w, zaden argument

Wyzszy pozom community ?? hm..jaki ?

Arrissa, Franz

Kherith, Lancer

Madith, Core

Diablo 3 Clan League

• Banned

« Odpowiedź #221 dnia: Maj 05, 2009, 09:17:46 pm »
Ta, tylko to już troche offtop - miało być o bocie na OFFie.

Tak btw. ilości ppl na RUoffie - to są dość nowe servy - online spada z biegiem czasu, aż się ustabilizuje. Tak samo celes i inne servy, z offem włącznie (@start na Lunie, fail jakichś tam klanów i /quit)

Już nie licząc tego, że używanie 'wspomagaczy' to raczej nie -. Mi tam to nie przeszkadza, zresztą jakiś autoCP/radar zawsze sie znajdzie - na privach (nawet niektórych L2off) radary działają świetnie, a do tego dają znaczną przewagę - tam mniej ludzi tego używa.

btw. Jak wykminie jak rozszyfrować pakiety L2 to się skończy brak brak radarów na privach :P

na dexie raczej tego nie zrobisz
nawet prosty cp clicker jest banowany z poziomu loginu oO
EnEf
l2dex wrath
swm80/pw79
ph34r clan

• Diablo 3 Clan League
« Odpowiedź #222 dnia: Maj 05, 2009, 09:20:39 pm »
to chyba nie probowales tego w ogole uruchomic...moj dobry kumpel lata non top na l2control i jakos bana nie dostal...wiec wtf ?:O
Arrissa, Franz

Kherith, Lancer

Madith, Core

Diablo 3 Clan League

• Pochwał: 2

« Odpowiedź #223 dnia: Maj 05, 2009, 09:26:44 pm »
bylyforumowicz: o ile moja przeglądarka mnie nie oszukuje temat jest w dziale "Ogłoszenia" a nie w dziale jakiegoś serwera na/eu wiec to samo mogę powiedzieć do ciebie wypad sekcje niżej :oops:

a co do bycia dzieckiem to prawda jest taka że innych ludzi od dzieci wyzywają najczęściej inne dzieci które wczoraj po południu skończyly 18 lat i uważają się za panów świata, pomimo że dojrzałość emocjonalną maja na poziomie 1 klasy gimnazjum

bula: nie grałeś ani na offie ani na ruoffie więc skąd niby to możesz wiedzieć? zresztą o ile mi wiadomo to nie grałeś na żadnym normalnym serwerze a twoje największe osiągniecie w l2 to hero na abyss x300, jednym słowem nie masz porównania
« Ostatnia zmiana: Maj 05, 2009, 09:51:35 pm wysłana przez myha »
Auto Giełda:
http://mmoto.eu

Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."

• Diablo 3 Clan League
« Odpowiedź #224 dnia: Maj 05, 2009, 09:29:22 pm »
bylyforumowicz: o ile moja przeglądarka mnie nie oszukuje temat jest w dziale "Ogłoszenia" a nie w dziale jakiegoś serwera na/eu wiec to samo mogę powiedzieć do ciebie wypad sekcje niżej :oops:

a co do bycia dzieckiem to prawda jest taka że innych ludzi od dzieci wyzywają najczęściej inne dzieci które wczoraj po południu skończyli 18 lat i uważają się za panów świata, pomimo że dojrzałość emocjonalną maja na poziomie 1 klasy gimnazjum

schodzimy z tematu botow do wieku :P
Arrissa, Franz

Kherith, Lancer

Madith, Core

Diablo 3 Clan League