Ahahaha, ale jazda.
Uzywanie CS - OK, sorry, ze tego uzywalem - zle czynilem.
Uzywanie Hero UD - raz i to przezmisslick(nie mialem skili na pasku tylko z menu clickalem), bo mial byc zerk. BTW: a teraz powiedz mi vs kto jak juz znasz takie detale i gdzie to mialo miejsce

?
W pierwszy miechu nie mialem WCALE feeda, 0, a Hero zostalem z Open. Potwierdzi duza czesc Franza i Teona z ludzmi z Franza. Drugi miech po feedzie byly 2 crashe i mialem mnie punktow niz przed, po czym zapisujac sie na Open znowu zrobilem sie Hero. Ci sami ludzie potwierdza + czesc ludzi z Penixa +
Wildecard ktory oddal by za to swoja Kokabure

A teraz co mnie smieszy najbardziej:
- Jak ktos, z jakiegos randomowego priva, ktory albo niedawno wstal albo istnieje niewiadomo nic wielkiego nie osiagajac jest wstanie wmawiac jakies chore teorie dla kogos kto i gral legit i cos osiagnal na offie i co najwazniejsze jest jak najbardziej przeciwko temu co pleciesz. Nawet wiecej powiem - myslalem tak jak Ty, jak przychodzilem grac i po dwoch latach moje poglady sie dosc zmienily, dlatego powtarzanie moich bledow jakimi sa bzdurne teorie mnie niesamowicie bawi. Przeniesamowicie, bo jak ja je wyglaszalem to wiecej ludzi gralo legit niz nie legit i nie bylo nikogo znanego oprocz
dvp dla ogolu community - a teraz znana jest masa ludzi i co sie dzieje i jak jest kazdy widzi.
Wiec podsumowujac cala mysl:
Jezeli ktos uwaza ze PVE rozwija skilla PVP to:
- albo zaczal dopiero grac w ta gre
- albo jest ulomem na potege i nie ogarnia czegos takiego jak logiczne myslenie
- albo chce udowodnic kolegom, ze bezmyslne grindowanie na potege ma swoja ponadprzecietna wartosc
Innych opcji NIE MA!
BTW: Placzecie sie w pogladach - raz mowicie ze expienie na 1X to miernik mocy, a potem, ze to blad NCsoftu i privy rzadza bo maja wyzsze rate'y
RUoff nie chce komentowac bo szkoda klawiatury