lol, i tak jak przewidziałem kombinacje
Tyle się na pisałeś i co? ja cie tylko prosiłem być wskazał miejsce w której chcę usunięcia topiku, chyba, że dla ciebie przesunięcie w odpowiednie miejsce = usunięcie, ale taka wypowiedzią to sam robisz z siebie kretynka.
Primo: nie będę szukać kto napisał, ze taki temat przyciąga wam nowych klanowiczów. Chce Ci się szukać proszę bardzo. Tak mi się wydaje i jest to moja opinia. Moją też opinią jest, że gdyby to była prawda, to by Ci nie zależało na tym, aby go usuwać
Co do przysparzanie klanowiczy, to ja nadal uważam, że one dostarczają nam nowego narybku, bo jest taka prosta zasada, że nie ważne czy dobrze o tobie piszą czy źle, ważne by pisali.
Zresztą zawsze się pytamy skąd taka osoba się o nas dowiedziała i dlaczego składa podanie akurat do nas, więc w tym to jestem na pewno lepiej zorientowany od ciebie, bo to jedna z moich funkcji w klanie, ktos poczyta flejm to i zajrzy do tematu z rekrutacją, a o to chodzi.
Secundo: Nie próbowałem udowadniać Ci, że jesteście legit klanem. Oszukujecie? Używacie radarów, CP-clikerów, aimbotów? Wasza sprawa wisi mi to, fajnie że umiecie. Jedyne nad czym bym się zastanowił, to gdzie się kończy 'wspomagacz' a zaczyna bot (bo nawet w l2control widziałem funkcje auto-follow i bota).
Ty naprawdę nie potrafisz czytać, to może idąc za twoim przewodnictwem, wyjaśnienie dla debila, w mojej wypowiedzi masz taki zwrot "to tak jak", takie porównanie, nigdzie tam nie ma nawet słówka, że próbowałaś mi to udowadniać, ale trzeba namieszać bo się sam ośmieszyłeś, spróbuj raz odpowiedzieć na pytanie, które ci zadałem, a nie które wydaje ci się, że zadałem.
A to co wymieniasz, insynuując (w tym zwrocie by było jasne "fajnie że umiecie"), że używamy radarów, CP-clikerów, aimbotów (to to nawet nie wiem co to jest

i nie nie tłumacz nie interesuje mnie), to takie rzeczy są zabronione i na 100% mogę powiedzieć, że ja ich nie używam, a jak inni, no cóż jeśli ktoś jest takim idiotą i chce stracić konto tak jak ty, to jego brocha, jeśli ktoś to udowodni to delikwent wyleci z klanu, bo po cholerę inwestować w osobę, która nie ma do tego szacunku, a wcześniej czy później to i tak banem się kończy, o czym chyba wiesz najlepiej.
Tertio: Nie interesuje mnie czy Caim to Belfegor czy nie. Być może zbyt długo z nim dyskutujesz, skoro innych posądzasz o rzeczy których nie powiedzieli/napisali. Madith napisał co myśli o tej sytuacji i tyle mi wystarczy. Wszystkie "dowody" przedstawione przez ganymede są raczej czysto spekulacyjne i chociaż może jesteś przekonany o ich prawdziwości to nie są one wystarczające.
A czemu nie odniosłeś się do mojej wypowiedzi w tym temacie, tylko Ganego, jest takie rozumowanie logiczne które nazywa się "dedukcja" tak wiem trudne słowo, o którym chyba nie słyszałeś, używając jej bardzo prosto udowodnić, że każde z tych wcieleń to ten sam troll.
To tak jakby powiedzieć, że skoro mój bratanek urodził się 10.IV.2010 o 09:00, to jest reinkarnacją Kaczyńskiego.
kretynizm w najwyższym wydaniu