Witaj
Gość

Wątek: Kolejny taki sam flame o DA....  (Przeczytany 102478 razy)

• Pochwał: -1

Odp: Kolejny taki sam flame o DA....
« Odpowiedź #325 dnia: Maj 09, 2010, 07:43:33 pm »
właściwych reakcji na takie sytuacje, np. umieszczania tego typu tematów w koszu lub jeśli chcecie takie tematy na tym forum, to stworzenia działu z fejmem
tolerując chamstwo, kłamstwa i rzucanie oszczerstw bez podstaw, zachęcacie inne trolle do podobnych akcji
Char : Incertus :: Iss
Clan : BlackSwans

• Pochwał: 10

• It's gonna be Legen - wait for it - dary!
    • Diablo 3 Clan League
« Odpowiedź #326 dnia: Maj 09, 2010, 07:47:50 pm »
a jaki to jest temat jak nie flame ??

Zeby usunac flame z dzialu o Lunie musialbym usunac 90% tematow. O kazdym serverze jest flame. Byl na Franzu, jest na Lancerze, jest i tutaj.
Arrissa, Franz
ADV80+/WC75+ nobless //retired

Kherith, Lancer
GH84+/DA75/WL75/BD62+  //retired

Madith, Core
Yul 85+                                  //retired

Diablo 3 Clan League

« Odpowiedź #327 dnia: Maj 09, 2010, 08:04:52 pm »
Myślę, że gdyby - tak jak pisze kard - temat dostarczał im nowych ludzi to by im nie zależało na usuwaniu.
Wyrzucić do kosza można zawsze, a tak przynajmniej jest się gdzie poflamować, aczkolwiek rzeczywiście caim i belfegor (nie wiem czy to ta sama osoba :P) trochę poziomem zaniżają średnią :P

Whtever walks in my heart,
Will walk alone...

• Diablo 3 Clan League
« Odpowiedź #328 dnia: Maj 09, 2010, 08:14:03 pm »
to im nie odpisujcie.

Dzadza sobie spokoj tak jak Bielak w temacie flame na Franz.

Gosc uwielbia Was denerwowac, pewnie jak czyta wsze odpowiedzi z wielkim zachwytem wiec przestancie go karmic.

""Nie dyskutuj z debilem: najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem"
Arrissa, Franz

Kherith, Lancer

Madith, Core

Diablo 3 Clan League

• Pochwał: -2

« Odpowiedź #329 dnia: Maj 09, 2010, 08:17:45 pm »
Czego w takim razie oczekujesz od nas ?

banowania tego glupka do skutku, spojrz na daty rejestracji jego kont, kazde kolejne zakladal po zbanowaniu poprzedniego (Astila - Belfegor - Caim), na kazdym koncie reprezentuje ten sam prostacki i zenujacy styl wypowiadania sie, nawet chyba ty widzisz ze to ten sam przychlast z emocjonalnymi problemami. Co za problem dac mu kolejnego bana na kolejnym koncie, forum na tym na pewno nie straci. Jest jeszcze jedna kwestia - kary, przeciez nie cofneliscie mu bana, nie pozwoliliscie mu wrocic, jest tu na tym forum osoba niechciana, dlaczego wiec dzieki zmiennemu ip ten trol moze omijac wasze sankcje podwazajac w ten sposob wasz autorytet ?????? Jak wam to nie przeszkadza to odblokujcie mu konto Astila, a jesli chcecie byc powazna administracja to badzcie konsekwentni.
Ganymede lvl 82 Mystic Muse
Proud member of DeathAdders clan on Luna server

• Diablo 3 Clan League
« Odpowiedź #330 dnia: Maj 09, 2010, 08:41:26 pm »
Jestesmy konsekwentni.

Mamy tylko podejrzenia co do prawdziwej tożsamości user'a Caim. Za podejrzenia nikogo do wiezenia nie wsadzaja.
Arrissa, Franz

Kherith, Lancer

Madith, Core

Diablo 3 Clan League

« Odpowiedź #331 dnia: Maj 09, 2010, 10:51:44 pm »
Za podejrzenia nikogo do wiezenia nie wsadzaja.
za prowokacje tak :)

a tak poważnie, tu nie chodzi o to co jest napisane w tym temacie,a jedynie powoduje to, że nie ma sensu tu zakladac żadnego kolejnego na jakikolwiek temat ponieważ pojawia się wciąż ten sam troll, który kłamie i oszukuje, jeżeli pojawi się jakiś nowy user i przeczyta jego wypociny, a naszej reakcji na to nie będzie to stwierdzi "a rzeczywiście tu piszą tak, a jak im ktoś wyciągnął brudy to siedzą cicho", piszesz nie odpowiadajcie, hmm czytałem twoje dyskusje z bielakiem i powiem ci niewiele różniły się od tych tu prowadzonych, więc wychodzi na to, że łatwo jest radzić innym a trochę ciężej samemu się do tego stosować...

@br2yd4l - ehh, czasami brak mi sił jak czytam kolejną taką wypowiedź, wydawałoby sie inteligentnej osoby, to tak jak zawsze proszę by ktoś mi wskazał gdzie napisane jest w postach rekrutacyjnych, że gramy legit, czyli np bez systemu i zaraz się zaczyna kombinowanie, tak samo tu wskaż mi gdzie ja napisałem by usunąć ten temat... znalazłeś? więc najpierw przeczytaj a potem spróbuj błysnąć
nie wiesz czy to ta sama osoba? lol, ja go po paru pierwszych zdaniach rozpoznaje, ma tak ograniczony zasób słów, że to jest banalne, ale jeśli cię to nie przekonuje, to sprawdź w jakich tematach pisze i gdzie uwielbia flejmować, teksty typu "po 7 miesiącach zalogowałem się na lunie" z dupy wylazł i nagle znów flej w tych samych tematach leci, jeżeli to cię nie przekonuje to cóż... a nie będę cie obrażał :P

• Diablo 3 Clan League
« Odpowiedź #332 dnia: Maj 09, 2010, 11:28:35 pm »
Sam sposob mojego flamu z bielakiem sie nie roznil. Roznia sie tylko moja reakcja - ja nie prosilem o bana dla bielaka ani nie plakalem ze mi spamuje temat o serverze na ktorym gram przez co ludzie do nas nie przyjda.

Sam mowiles, ze ludzie i tak do Was dochodza. A jak ktos inteligentny przeczyta ten topic to od razu sie polapie jaka osoba jest Caim. poza tym kto by sie przejmowal opinia jednej osoby i przez to co tu przeczyta zrezygnowal z gry na Lunie.

Poza tym podjalem juz kroki w ograniczeniu postowania przez Caima
Arrissa, Franz

Kherith, Lancer

Madith, Core

Diablo 3 Clan League

« Odpowiedź #333 dnia: Maj 09, 2010, 11:40:50 pm »
Kard, nie mieszaj mnie w tę dyskusję.

OT: Generalnie jestem przeciwny korzystaniu ( w ogóle udostępnianiu) jakichś dziwnych proxy, ale tak to już jest zbudowane (na razie). Poczekamy na ipv6 :)

Will walk alone...

• Pochwał: -2

« Odpowiedź #334 dnia: Maj 10, 2010, 06:30:51 am »
Sam sposob mojego flamu z bielakiem sie nie roznil. Roznia sie tylko moja reakcja - ja nie prosilem o bana dla bielaka ani nie plakalem ze (...)
obracasz kota ogonem teraz, nie sledzilem watku z bielakiem ale podejrzewam ze nie zakladal xxxx kont by wrocic i dopowiedziec ostatnie zdanie jak trol astila-belfegor-caim.  On juz nie raz a dwa razy zostal zbanowany, zwyczajnie egzekwuje wasza konsekwencje bo nie mam ochoty czytac jego wypocin, a watpliwosci nie mam zadnych !

Poza tym podjalem juz kroki w ograniczeniu postowania przez Caima
good !!
Ganymede lvl 82 Mystic Muse
Proud member of DeathAdders clan on Luna server

« Odpowiedź #335 dnia: Maj 10, 2010, 09:04:36 am »
Sam sposob mojego flamu z bielakiem sie nie roznil. Roznia sie tylko moja reakcja - ja nie prosilem o bana dla bielaka ani nie plakalem ze mi spamuje temat o serverze na ktorym gram przez co ludzie do nas nie przyjda.
szkoda, że dla ciebie wykazanie faktów i zasad przez was określonych w regulaminie = płacz, a ale cóż może ja sie na tym nie znam, niemniej proszę byś nie pisał rzeczy które jakobym ja napisał czyli "przez co ludzie do nas nie przyjda", ja napisałem jedynie, że brak reakcji na kłamstwo zazwyczaj traktowane jest jako przyznanie sie lub zgoda

Ja cię mieszam? sorrki nie wiem czy zauważyłeś ale sam się w nią co chwila wpier...
Ale reakcja taka jak zawsze - brak odpowiedzi na proste pytanie. Od innych wymagasz by się ustosunkowali lub udzielili ci odpowiedzi na twoje, ale jak juz samemu trzeba to za trudno....

• Pochwał: 0

« Odpowiedź #336 dnia: Maj 10, 2010, 05:16:06 pm »
No cóż, Caimowi do Pana Białego jeszcze baaardzo wiele brakuje, więc proszę mi tu Bielaka nie obrażać, ok? ; )

Zresztą, temat DA i Luny został już przewałkowany w każdą możliwą stronę. Pewnych rzeczy się nigdy nie dowiemy, ale jakie ma to znaczenie, skoro już teraz NCsoft testuje waszą wytrwałość:

"Zrobią ten transfer na Teona, czy jednak trzeba będzie zrobić Merge serwerów?"  ; >
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

« Odpowiedź #337 dnia: Maj 10, 2010, 06:02:44 pm »
skoro już teraz NCsoft testuje waszą wytrwałość:
chyba to twoją bardziej testuje, biorąc pod uwagę jakieś naście lub dziesiąt twoich ostatnich postów...

a zawsze mnie zastanawiało, tak mało się dzieje na ruoffie, że non stop spamujesz po tematach o europejskich serwerach, czy tez tam sie taka kulturalna śmietanka graczy przeniosła, że nie ma żadnych dram? a może jakiś inny powód?

« Odpowiedź #338 dnia: Maj 10, 2010, 06:36:37 pm »
Dzieje się dużo, na tyle dużo, że trzeba przemyśleć kwestię alt klanu, bo miejsca brakuje. Jak tam u was rekrutacja? Pełną parą rozumiem przypływ nowych ludzi? ; )

A co do dram, to ja pisuje tu akurat dosyć rzadko to po 1)

Po 2) Na Ru ofie też dram jest dużo (myślę, że w okresach świetności przechodziliście przez to również), ale nie ma potrzeby wywlekania tego na Lineage2.com.pl, wystarczy nam ventrilo i nasze forum OC ; > Prowadzenie własnego constu jest już dosyć dramogenne czasem xD

A czy dzieje się mało? Wjedź na 2-3 dni i sam oceń. Skoro ludzie z Teona byli zaszokowani (tacy z topowych klanów co by nei było) to chyba ty nie byłbyś wyjątkiem ^^

Cat Drama Maker

« Odpowiedź #339 dnia: Maj 10, 2010, 08:24:13 pm »
Dzieje się dużo, na tyle dużo, że trzeba przemyśleć kwestię alt klanu, bo miejsca brakuje. Jak tam u was rekrutacja? Pełną parą rozumiem przypływ nowych ludzi? ; )
nie narzekamy, jedni przychodzą inni odchodzą, normalnie
Wiesz w twoich postach akurat denerwuje mnie to non stop powtarzanie tego samego, myślę, że to jest podobne do tego co prezentuje tu Astilia z tą różnica, że jakoś tak spokojniej :) i twój sposób ściągania ludzi do siebie, nie piszesz co oferujecie, jak działacie, czemu warto do was dołączyć a jedynie jak to chujowo jest gdzie indziej, myślisz, że to działa?

A co do dram, to ja pisuje tu akurat dosyć rzadko to po 1)
nie czytasz:
po tematach o europejskich serwerach

A czy dzieje się mało? Wjedź na 2-3 dni i sam oceń. Skoro ludzie z Teona byli zaszokowani (tacy z topowych klanów co by nei było) to chyba ty nie byłbyś wyjątkiem ^^
Ja nie muszę tam wchodzić by wiedzieć jak to wygląda, byłem na Teonie w czasach jego świetności. Ale mam pytanie jak Wy uczestniczycie w tym "dzianiu się"?

« Odpowiedź #340 dnia: Maj 10, 2010, 09:39:06 pm »
Ok kard, specjalnie dla Ciebie wyjaśnienie jak dla debila. Żeby nie było wątpliwości

Cytat: Historia, można nie czytać
1. Kard zrzyma się, że topic jest słaby i powinno się takie wyrzucać
właściwych reakcji na takie sytuacje, np. umieszczania tego typu tematów w koszu...
2. Zauważam, że gdyby zgdonie z tym co dawno temu ktoś z DA napisał, tego typu tematy przysparzały DA nowych członków (którzy by o DA czytali) to...
Myślę, że gdyby - tak jak pisze kard - temat dostarczał im nowych ludzi to by im nie zależało na usuwaniu.
3. Cięta riposta karda, chociaż nie na temat
@br2yd4l - ehh, czasami brak mi sił jak czytam kolejną taką wypowiedź, wydawałoby sie inteligentnej osoby, to tak jak zawsze proszę by ktoś mi wskazał gdzie napisane jest w postach rekrutacyjnych, że gramy legit, czyli np bez systemu i zaraz się zaczyna kombinowanie, tak samo tu wskaż mi gdzie ja napisałem by usunąć ten temat... znalazłeś? więc najpierw przeczytaj a potem spróbuj błysnąć
nie wiesz czy to ta sama osoba? lol, ja go po paru pierwszych zdaniach rozpoznaje, ma tak ograniczony zasób słów, że to jest banalne, ale jeśli cię to nie przekonuje, to sprawdź w jakich tematach pisze i gdzie uwielbia flejmować, teksty typu "po 7 miesiącach zalogowałem się na lunie" z dupy wylazł i nagle znów flej w tych samych tematach leci, jeżeli to cię nie przekonuje to cóż... a nie będę cie obrażał :P
4. Chciałem uciąć temat
5. Ale widać się nie da.
Ja cię mieszam? sorrki nie wiem czy zauważyłeś ale sam się w nią co chwila wpier...
Ale reakcja taka jak zawsze - brak odpowiedzi na proste pytanie. Od innych wymagasz by się ustosunkowali lub udzielili ci odpowiedzi na twoje, ale jak juz samemu trzeba to za trudno....
Więc żeby uniknąc posądzenia o bycie niekompetentnym to:

Primo: nie będę szukać kto napisał, ze taki temat przyciąga wam nowych klanowiczów. Chce Ci się szukać proszę bardzo. Tak mi się wydaje i jest to moja opinia. Moją też opinią jest, że gdyby to była prawda, to by Ci nie zależało na tym, aby go usuwać

Secundo: Nie próbowałem udowadniać Ci, że jesteście legit klanem. Oszukujecie? Używacie radarów, CP-clikerów, aimbotów? Wasza sprawa wisi mi to, fajnie że umiecie. Jedyne nad czym bym się zastanowił, to gdzie się kończy 'wspomagacz' a zaczyna bot (bo nawet w l2control widziałem funkcje auto-follow i bota).

Tertio: Nie interesuje mnie czy Caim to Belfegor czy nie. Być może zbyt długo z nim dyskutujesz, skoro innych posądzasz o rzeczy których nie powiedzieli/napisali. Madith napisał co myśli o tej sytuacji i tyle mi wystarczy. Wszystkie "dowody" przedstawione przez ganymede są raczej czysto spekulacyjne i chociaż może jesteś przekonany o ich prawdziwości to nie są one wystarczające. To tak jakby powiedzieć, że skoro mój bratanek urodził się 10.IV.2010 o 09:00, to jest reinkarnacją Kaczyńskiego.

Tyle ;)

Will walk alone...

« Odpowiedź #341 dnia: Maj 10, 2010, 10:43:24 pm »
lol, i tak jak przewidziałem kombinacje

Tyle się na pisałeś i co? ja cie tylko prosiłem być wskazał miejsce w której chcę usunięcia topiku, chyba, że dla ciebie przesunięcie w odpowiednie miejsce = usunięcie, ale taka wypowiedzią to sam robisz z siebie kretynka.

Primo: nie będę szukać kto napisał, ze taki temat przyciąga wam nowych klanowiczów. Chce Ci się szukać proszę bardzo. Tak mi się wydaje i jest to moja opinia. Moją też opinią jest, że gdyby to była prawda, to by Ci nie zależało na tym, aby go usuwać
Co do przysparzanie klanowiczy, to ja nadal uważam, że one dostarczają nam nowego narybku, bo jest taka prosta zasada, że nie ważne czy dobrze o tobie piszą czy źle, ważne by pisali.
Zresztą zawsze się pytamy skąd taka osoba się o nas dowiedziała i dlaczego składa podanie akurat do nas, więc w tym to jestem na pewno lepiej zorientowany od ciebie, bo to jedna z moich funkcji w klanie, ktos poczyta flejm to i zajrzy do tematu z rekrutacją, a o to chodzi.

Secundo: Nie próbowałem udowadniać Ci, że jesteście legit klanem. Oszukujecie? Używacie radarów, CP-clikerów, aimbotów? Wasza sprawa wisi mi to, fajnie że umiecie. Jedyne nad czym bym się zastanowił, to gdzie się kończy 'wspomagacz' a zaczyna bot (bo nawet w l2control widziałem funkcje auto-follow i bota).
Ty naprawdę nie potrafisz czytać, to może idąc za twoim przewodnictwem, wyjaśnienie dla debila, w mojej wypowiedzi masz taki zwrot "to tak jak", takie porównanie, nigdzie tam nie ma nawet słówka, że próbowałaś mi to udowadniać, ale trzeba namieszać bo się sam ośmieszyłeś, spróbuj raz odpowiedzieć na pytanie, które ci zadałem, a nie które wydaje ci się, że zadałem.
A to co wymieniasz, insynuując (w tym zwrocie by było jasne "fajnie że umiecie"), że używamy radarów, CP-clikerów, aimbotów (to to nawet nie wiem co to jest :) i nie nie tłumacz nie interesuje mnie), to takie rzeczy są zabronione i na 100% mogę powiedzieć, że ja ich nie używam, a jak inni, no cóż jeśli ktoś jest takim idiotą i chce stracić konto tak jak ty, to jego brocha, jeśli ktoś to udowodni to delikwent wyleci z klanu, bo po cholerę inwestować w osobę, która nie ma do tego szacunku, a wcześniej czy później to i tak banem się kończy, o czym chyba wiesz najlepiej.

Tertio: Nie interesuje mnie czy Caim to Belfegor czy nie. Być może zbyt długo z nim dyskutujesz, skoro innych posądzasz o rzeczy których nie powiedzieli/napisali. Madith napisał co myśli o tej sytuacji i tyle mi wystarczy. Wszystkie "dowody" przedstawione przez ganymede są raczej czysto spekulacyjne i chociaż może jesteś przekonany o ich prawdziwości to nie są one wystarczające.
A czemu nie odniosłeś się do mojej wypowiedzi w tym temacie, tylko Ganego, jest takie rozumowanie logiczne które nazywa się "dedukcja" tak wiem trudne słowo, o którym chyba nie słyszałeś, używając jej bardzo prosto udowodnić, że każde z tych wcieleń to ten sam troll.

To tak jakby powiedzieć, że skoro mój bratanek urodził się 10.IV.2010 o 09:00, to jest reinkarnacją Kaczyńskiego.
kretynizm  w najwyższym wydaniu

« Odpowiedź #342 dnia: Maj 11, 2010, 12:48:31 am »
Dzięki Ganymedologi stosowanej, odpowiedź na twoje pytanie może być udzielona w "jaskrawy" sposób
Tyle się na pisałeś i co? ja cie tylko prosiłem być wskazał miejsce w której chcę usunięcia topiku, chyba, że dla ciebie przesunięcie w odpowiednie miejsce = usunięcie, ale taka wypowiedzią to sam robisz z siebie kretynka.

np. umieszczania tego typu tematów w koszu lub jeśli chcecie takie tematy na tym forum, to stworzenia działu z fejmem

Will walk alone...

« Odpowiedź #343 dnia: Maj 11, 2010, 01:38:25 am »
Kard, my też piszemy o progressie klanu w naszym wątku rekrutacyjnym. Może nie okraszamy tego screenami jak ty, ale myślę, że z opisu doskonale widać na jakim etapie się znajdujemy naszym klanem. Obecnie 24 miejsce w rankingu klanów. http://l2on.ru/?c=userdata&a=pledge - (server Lancer w prawym górnym rogu). Wojujemy sobie póki co z klanami z przedziału 10-30 miejsca w rankingu, bo to są ludzie na poziomie S grade (czasem również s80), czyli nasz poziom. Czy na serwer gdzie mamy 4-5k online, 24 miejsce wsród WSZYSTKICH klanów na serwerze to taki zły wynik? Oceń sam. Póki co idziemy w górę.

Co zakosztowaliśmy z tego co serwer oferuje? Widzisz, tutaj jest od groma klanów, każdy z nich ma swoją politykę. Jest się z kim bić, a 1 trzeba przyznać ruskim - może fest nieogarniają, ale PvP się nie boją. 10 Constans party (nie wszystkie do końca pełne, ale to kwestia dni) na każdym przedziale lvlowym, średnio 1-2 podania na forum dziennie + wchłonięcie 2 dotych. polskich klanów. W ciągu tego miesiąca braknie miejsc w klanie i trzeba będzie myśleć o alt klanie dla osób bez constans, co będą chciały w spokoju pofarmić i złożyć swoje party.

Ostatni siege, to niemalże przejęcie gludio z rąk klanów na 12, 15, 16 miejscu w w 5 party od nas + 2 party z LR (nasze ally), a obrońców było duuużo więcej. Pełno dobrej zabawy, bo to było PvP gdzie mogliśmy poszaleć. Wy też zaczynaliście tak, więc daj nam ze 2 miesiące aby zacząć wojować na innym poziomie ; )

Przyszło również do nas kilku ex członków DA, ale generalnie ściągają do nas ludzie z ofa i privów, ja się z progressu cieszę, zobaczymy jak będzie dalej :> Klan powstał pod koniec grudnia.

Cat Drama Maker

« Odpowiedź #344 dnia: Maj 11, 2010, 09:18:04 am »
@br2yd4l - no moze jak raz przyznam ci racje to się wreszcie odczepisz, tu sie pomyliłem, nie zauważyłem, że w dziale kosz napisano, że temat bedzie znikał po 30 dniach, moje niedopatrzenie, generalnie jestem przeciwny usuwaniu jakichkolwiek postów, nawet tych najglupszych, a co najwyżej przeciąganiu/przesuwaniu je w odpowiednie miejsce, dlatego uważam, że duzo przejrzyściej byłoby stworzenie działu flejm w którym byłyby umieszczane takie tematy, wówczas może w działach np. serwerów oficjalnych pojawiałyby się normalne tematy w których mozna byłoby podyskutować o grze, o polityce na serwerach, o pomysłach na gre/xp, bo na chwile obecną każdy taki temat zamienia sie we flejm

@Alarion - i widzisz o to chodzi, pokaż co sam potrafisz i co masz do zaproponowania, zamiast wykazywać, że gdzie indziej jest do dupy, bo w ten sposób tylko drażnisz niepotrzebnie ludzi, którzy akurat tu sie dobrze bawią

« Odpowiedź #345 dnia: Maj 12, 2010, 08:45:58 am »
Kardziu coś ci się pomyliło. To akurat TY ciągle opowiadasz te same bajki. Nie umiesz odpowiedzieć na podstawowe pytania - zmieniasz temat albo zaczyna się płacz jacy to wszyscy są źli. Typowy troll.
Zamiast iść na piwo czy znaleźć sobie panienkę to siedzisz całymi dniami przed kompem, zabijasz moby i nic z tego nie wynika bo dalej jesteś randomem z dupy. Nic dziwnego że rośnie frustracja i potęgują się problemy emocjonalne.
na poczatku bylem zajadlym wrogiem botowania i kupowania adeny, ale powoli mi sie zmienily
(...)
ja nie botuje (w tej chwili, ale wszystko sie moze zmienic :) ), ale to nie dlatego ze to potepiam itp. poprostu:
- nie wiem jak to zamontowac, a nie chce mi sie szukac i dowiadywac co i jak
- boje sie, że dostane bana, a wbrew temu co sie pisze mozna go wylapac i wiem to z doswiadczenia, bo tak stracilem postac
(...)
a i jeszcze jedno zauwazylem taka dziwna prawidlowasc, ze czym ktos glosnie krzyczy, ze nie botuje, to sie jakos tak dziwnie sklada, ze sam zaczyna to robic

« Odpowiedź #346 dnia: Maj 12, 2010, 11:42:02 pm »
Zamiast iść na piwo czy znaleźć sobie panienkę to siedze całymi dniami przed kompem, zabijam moby i nic z tego nie wynika bo dalej jestem randomem z dupy. Nic dziwnego że rośnie frustracja i potęgują się problemy emocjonalne.
ale ćwoku uwierz, że  twoje życie osobiste w ogóle mnie nie interesuje

ale zróbmy tak bo widzę się nerwowo wykończysz, zadaj te twoje podstawowe pytania (ale spróbuj tak raz zadać samo pytanie, bez komentarza, bo rozumiem, że są one dla ciebie bardzo ważne), a ja na nie postaram się odpowiedzieć (ach zadając je postaraj się nie odpowiadać na nie za mnie), tylko takie na które ci nie odpowiedziałem
« Ostatnia zmiana: Maj 12, 2010, 11:46:41 pm wysłana przez Kard »

« Odpowiedź #347 dnia: Maj 13, 2010, 01:50:17 pm »
To powiedz buraku z jakiego powodu niby tak duży super klan nie jest w stanie:
- NICZEGO osiągnąć na TW
- wyfeedować przynajmniej kilku hero
- kampić epic RB (i nie chrzań o jakiś lol Orfenach czy AQ raz na pół roku)
- przyznać się do botowania przez cla i jego braciszka (film dla WSZYSTKICH poza DA był oczywisty)
- nawiązać jakiejkolwiek walki z przetrzebionym Einheitem a zarazem odegrać jakiejkolwiek roli na serwerze gdzie gra ok. 200 żywych osób

I odpowiadając nie powtarzaj trollu po raz setny tych samych opowieści o spiskach sowietów, boterów itd.
na poczatku bylem zajadlym wrogiem botowania i kupowania adeny, ale powoli mi sie zmienily
(...)
ja nie botuje (w tej chwili, ale wszystko sie moze zmienic :) ), ale to nie dlatego ze to potepiam itp. poprostu:
- nie wiem jak to zamontowac, a nie chce mi sie szukac i dowiadywac co i jak
- boje sie, że dostane bana, a wbrew temu co sie pisze mozna go wylapac i wiem to z doswiadczenia, bo tak stracilem postac
(...)
a i jeszcze jedno zauwazylem taka dziwna prawidlowasc, ze czym ktos glosnie krzyczy, ze nie botuje, to sie jakos tak dziwnie sklada, ze sam zaczyna to robic

« Odpowiedź #348 dnia: Maj 14, 2010, 07:20:56 pm »
Nudny jesteś...

Cat Drama Maker

« Odpowiedź #349 dnia: Maj 14, 2010, 11:40:36 pm »
To powiedz buraku z jakiego powodu niby tak duży super klan nie jest w stanie:
- NICZEGO osiągnąć na TW
bo T nadal jeszcze jest silniejsze, maja więcej ludzi, lepszy sprzęt, ale masz racje jesteśmy dużym super klanem :)

- wyfeedować przynajmniej kilku hero
wyfeedowalismy kretynku naucz się czytać, jest taki temat na tym forum, gzie jest to zapisane

- kampić epic RB (i nie chrzań o jakiś lol Orfenach czy AQ raz na pół roku)
patrz pierwsza odpowiedz, a po drugie trollu prosiłem byś za mnie nie odpowiadał na pytania, które mi zadajesz, AQ jest robione co dziennie, raz wygrywa T a raz my, a żeby kampić RB to trzeba mieć bardzo dużo czasu, a większość osób, które z nami grają to dorośli ludzie, którzy mają inne obowiązki, dużo ważniejsze niż gra (których pewnie taki -_-'iarz jak ty nie potrafi sobie wyobrazić, ale podobno młodość to nie wieczność), która ma być relaksem a nie pracą

- przyznać się do botowania przez cla i jego braciszka (film dla WSZYSTKICH poza DA był oczywisty)
przygłupie jak dla wszystkich oczywisty?, dla mnie nie i znam jeszcze parę osób dla których to w ogóle nie jest oczywiste, więc puknij się w ten pusty łeb, a co od cl-a to nie masz na to najmniejszego dowodu, wiec dlaczego mam się przyznawać do twoich fantazji? (pytanie retoryczne, nie oczekuje odpowiedzi)

- nawiązać jakiejkolwiek walki z przetrzebionym Einheitem a zarazem odegrać jakiejkolwiek roli na serwerze gdzie gra ok. 200 żywych osób
możemy i nawiązujemy, jesteśmy jedynym klanem, który stawia się im konsekwentnie od początku tego serwera, poddało się większość klanów, które z nimi zadarli, a my istniejemy

I odpowiadając nie powtarzaj trollu po raz setny tych samych opowieści o spiskach sowietów, boterów itd.
czyli co debilku, sam stwierdzasz, ze już nie raz ci odpowiadałem na pytania, to, że ci się te odpowiedzi nie podobają to wybacz ale mam to w dupie, innych odpowiedzi nie ma

ktoś to opowiadał, że sypiasz jak niemowlak tzn. budzisz się co parę godzin z krzykiem i usikany, bo sini ci się, że ktoś odkrył jaki masz nick w grze, oby Bóg który cię opuścił zlitował się i sny ci wyprostował :P