Witaj
Gość

Wątek: [ZAPOWIEDZ] (GE) Lost Heroes 10x  (Przeczytany 29946 razy)

• Pochwał: 0

Odp: [ZAPOWIEDZ] (GE) Lost Heroes 10x
« Odpowiedź #100 dnia: Lipiec 15, 2010, 05:27:54 pm »
Jeśli reklamą servera nazywasz:

"Aby rozwiać wątpliwości tutaj nie planuję klanu zakładać, może pogram for fun jak serv mi się spodoba. Ale widząc wasze napuszenie osiągnięciami na OldSchool, nie mogłem się oprzeć i..." - Wyrwane z tematu rekrutacyjnego DeathDealers.
Czyli wspomnienie nazwy servera, który już padł to raz. Dwa, będziesz musiał banować każdy klan, który zareklamuje się na forum podając listę gdzie grali. Wyrwane z tematu rekrutacyjnego DeathDealers.

Adnotacja Admina Lost Heroes:
"Ban za nieumienie zachowania sie na FORUM "

Przykro mi ale to ty tutaj jesteś niepoważną osobą.

• Pochwał: 1

• "Winter is coming.."
« Odpowiedź #101 dnia: Lipiec 15, 2010, 05:35:23 pm »
Witam gość niepoważny proszę nie zwracać uwagi wszedł na forum mojego serwera w swoich postach zaczął reklamować nazwę innego serwera gdy zmieniłem post to się zbulwersował zmienił z powrotem na nazwę reklamowanego serwera i napisał do mnie jakim prawem śmię(śmiem jak już) modyfikować jego posty śmieszny dzieciak;] gdy go zbanowałem wbijał z wielu IP i pisał że zrobi ANTY REKLAMĘ proszę o zignorowanie matołka;) i zapraszam na http://www.l2-lostheroes.pl/forum
Widzę pełen profesjonalizm...
IMO selfowned "panie admin" :/
sQam sQuad Old Member - Core
7Sins Old Member - Lilith

« Odpowiedź #102 dnia: Lipiec 15, 2010, 05:43:42 pm »
Witam gość niepoważny proszę nie zwracać uwagi wszedł na forum mojego serwera w swoich postach zaczął reklamować nazwę innego serwera gdy zmieniłem post to się zbulwersował zmienił z powrotem na nazwę reklamowanego serwera i napisał do mnie jakim prawem śmię(śmiem jak już) modyfikować jego posty śmieszny dzieciak;] gdy go zbanowałem wbijał z wielu IP i pisał że zrobi ANTY REKLAMĘ proszę o zignorowanie matołka;) i zapraszam na http://www.l2-lostheroes.pl/forum

Dokłądnie. Do tego napisałem, że nie życzę sobie ingerowania w moje posty gdy nie jest to uzasadnione. No nic. Napisałem co miałem napisać. Nie będę wam więcej truł ani sam sobie słonecznego dnia marnował na takie coś :). Weźcie pod uwagę to co napisałem przy rozważaniu przyjścia na ten server.

Na koniec dorzucę o serverze:
http://89.74.35.99/a.php  Web serwer = xp ;] a i jeszcze jedno UPC ;] czyli domówka wink.gif

Ip z l2.ini =89.74.35.99
www.Ip.boo.pl

89.74.35.99 = chello089074035099.chello.pl

Nazwa sieci: PL-UPC-20060222
Kraj: PL
Pula adresów IP: 89.64.0.0 - 89.79.255.255

Opis sieci:
UPC Polska Sp. z o.o.
UPC.pl
UPC.pl
UPC.pl

Dane adresowe sieci:
UPC Polska Sp. z o.o.
UPC Polska Sp. z o.o.

Pozdrawiam wszystkich.

« Odpowiedź #103 dnia: Lipiec 15, 2010, 06:11:40 pm »

Dokłądnie. Do tego napisałem, że nie życzę sobie ingerowania w moje posty gdy nie jest to uzasadnione. No nic. Napisałem co miałem napisać. Nie będę wam więcej truł ani sam sobie słonecznego dnia marnował na takie coś :). Weźcie pod uwagę to co napisałem przy rozważaniu przyjścia na ten server.

http://89.74.35.99/a.php  Web serwer = xp ;] a i jeszcze jedno UPC ;] czyli domówka wink.gif

Ip z l2.ini =89.74.35.99
www.Ip.boo.pl

Opis sieci:
UPC Polska Sp. z o.o.
UPC.pl
UPC.pl
UPC.pl

Dane adresowe sieci:
UPC Polska Sp. z o.o.
UPC Polska Sp. z o.o.

Pozdrawiam wszystkich.

Dobrze tylko i dużo umiesz pisać tyle że jesteś dziecko Neo to ja wiem a ty tylko umiesz rozpoznać że domówka po adresie IP nie będę się tłumaczył ponieważ jestem pracownikiem UPC z tego adresu co podałeś jest zastosowany routing zresztą jak pisałem nie będę się tłumaczył zapytam tylko o takich adresach pracowników niestandardowych wewnątrz tylko sieci UPC słyszałeś ;]

Nazwa sieci: UPC-PL-CORP-NET 
Pula adresów IP: 81.18.192.0 - 81.18.192.255 

Opis sieci:
upc.pl
Corp. Net.
IPs Allocated Statically
UPC-PL-20021202
upc.pl
UPC-PL-20021202 

Dane adresowe sieci:   
UPC Polska Sp. z o.o. 

oraz:

195.82.174.10 = proxykat.upc.com.pl

Nazwa sieci: UPC 
Pula adresów IP: 195.82.174.0 - 195.82.174.255 

Opis sieci:
UPC Polska Sp. z o.o.
PL-CKPOLSL-NET-19971021-COM 

Dane adresowe sieci:   
UPC Polska Sp. z o.o.
ul. Kossutha 9
40-844 Katowice
Poland 

• Pochwał: -1

« Odpowiedź #104 dnia: Lipiec 15, 2010, 06:19:42 pm »

Ip z l2.ini =89.74.35.99
www.Ip.boo.pl

Opis sieci:
UPC Polska Sp. z o.o.
UPC.pl
UPC.pl
UPC.pl

Dane adresowe sieci:
UPC Polska Sp. z o.o.
UPC Polska Sp. z o.o.

Pozdrawiam wszystkich.

Dobrze tylko i dużo umiesz pisać tyle że jesteś dziecko Neo to ja wiem a ty tylko umiesz rozpoznać że domówka po adresie IP nie będę się tłumaczył ponieważ jestem pracownikiem UPC z tego adresu co podałeś jest zastosowany routing zresztą jak pisałem nie będę się tłumaczył zapytam tylko o takich adresach pracowników niestandardowych wewnątrz tylko sieci UPC słyszałeś ;]

Nazwa sieci: UPC-PL-CORP-NET 
Pula adresów IP: 81.18.192.0 - 81.18.192.255 

Opis sieci:
upc.pl
Corp. Net.
IPs Allocated Statically
UPC-PL-20021202
upc.pl
UPC-PL-20021202 

Dane adresowe sieci:   
UPC Polska Sp. z o.o. 

oraz:

195.82.174.10 = proxykat.upc.com.pl

Nazwa sieci: UPC 
Pula adresów IP: 195.82.174.0 - 195.82.174.255 

Opis sieci:
UPC Polska Sp. z o.o.
PL-CKPOLSL-NET-19971021-COM 

Dane adresowe sieci:   
UPC Polska Sp. z o.o.
ul. Kossutha 9
40-844 Katowice
Poland
A Ty nie wiesz co to jest zdanie poprawnie zlozone i interpunkcja.

« Odpowiedź #105 dnia: Lipiec 15, 2010, 07:30:12 pm »
Strona nie działa, forum nie działa, epilogue a trzeba książki do skilli, których i tak już nie ma w sklepach (epilogue update).
Good job!

« Odpowiedź #106 dnia: Lipiec 15, 2010, 08:36:17 pm »
Cytat: LostHeroes

Możesz mnie obrzucać inwektywami w postaci "dziecko Neo" (choć dzieckiem nie jestem ale mniejsza, miej swoją dziką satysfakcję). Za to póki co mam wrażenie, że w UPC to co najwyżej podłogi zmywasz. Wybaczcie ale jak tu zajrzałem przez czystą ciekawość to nie mogłem się oprzeć. :)

Słyszałem też, że drop rate x1 więc powodzenia życzę.

• Pochwał: 20

• Oko Saurona patrzy!
« Odpowiedź #107 dnia: Lipiec 15, 2010, 08:58:03 pm »
a tak Fat4lity bronil tego serwa :<
Miesięcy bez L2: już nawet nie licze :(

« Odpowiedź #108 dnia: Lipiec 15, 2010, 09:01:22 pm »
Nie zajmuje sie od paru dni już serwer. Zrobiłem co miałem i mnie wyrzucili heh.
Imho. Myślałem ze bez mojej administracji dłużej sobie poradzą z serwerem ;D

Pozdrawiam Nero :))

• Oko Saurona patrzy!
« Odpowiedź #109 dnia: Lipiec 15, 2010, 10:01:47 pm »
a taka zgrana ekipa ponoc byla ;D

• Pochwał: -4

« Odpowiedź #110 dnia: Lipiec 15, 2010, 10:16:01 pm »
I jak tam online?
Może być z DB i pomnożony przez 3 :D .

Z reszą 0x3 to i tak 0. ;)

I co , wmówicie mi teraz że serwery z DB mają przyszłość?

Ludzie idą grać w L2 bo chcą pvp i grania w zespole a nie farmy i solowania 1+2 DB.

Tak wyglada serwer bez DB (stary Exi - serwer rozpadl sie przez nieudolna administracje, mimo ze bugow mial blisko 0 pod koniec - czasy z 1k online, gralem tam w Paradox, ally NoLife):
http://www.youtube.com/watch?v=IxGGCB43a08

A tak wyglada serwer z DB: (L2extreme za czasow 2.5k online)
http://www.youtube.com/watch?v=PeIgOkyIeGU

Bez jaj. Serwer z DB musi miec z 5k online aby siege wygladaly tak jak na serwie z 1k bez DB.

Z reszta, co tu sie rozpisywać skoro ten  PRO serwer, na ktorego forum nawet bana za takie cos dostalem nie przetrwal nawet tygodnia :D.

« Ostatnia zmiana: Lipiec 15, 2010, 10:21:19 pm wysłana przez id8675309 »
Nikt nam nie wmowi , ze biale jest biale a czarne jest czarne!
Jestem !!! Koniec swiata!!!

« Odpowiedź #111 dnia: Lipiec 15, 2010, 10:34:00 pm »
Czy z db, czy bez niego ten serwer i tak szybko zaliczylby faila. Wg mnie z db gra sie tak samo przyjemnie co bez, a i tak aktywnego suportu boxem nei zamienisz.
a.k.a Szakalaka

Bot coder!

• Oko Saurona patrzy!
« Odpowiedź #112 dnia: Lipiec 15, 2010, 11:01:14 pm »
strasznie szybko padl :<

« Odpowiedź #113 dnia: Lipiec 15, 2010, 11:46:30 pm »

tak to jest jak sie serwer stawia w kuchni u mamy ;p
"...countin' bodies like sheep to the rhythm of the war drums..."

« Odpowiedź #114 dnia: Lipiec 15, 2010, 11:50:10 pm »
ja to jestem w szoku, z czytanych wypowiedzi rozumiem ze w ogóle nie wystartował ;D?

• Pochwał: -2

« Odpowiedź #115 dnia: Lipiec 15, 2010, 11:55:16 pm »
Moze wystartuje.. Nie dzis, to jutro... xD
Moze czasami sie zastanawiasz, czemu akurat sie przypieprzam do Ciebie. Spojrz w avatarek. To moj idol. Jest zabojca trolli. A Ty, jestes trollem...

« Odpowiedź #116 dnia: Lipiec 16, 2010, 12:01:15 am »

U mamy w kuchni to ty stawiasz to było postawione w firmie a taka kupa się stała ponieważ nic niepadło tylko padł Webserver w którym zapomniałem ustawić więcej niż max 100 połączeń zresztą niewazne jesteś taki kozak daj ip pokaże ci tą kuchnie mamy;] Ddos atakiem ze strony nieotworzysz ;) a niepotrafilem tego zdalnie zmienic jak pisze fizycznie niemam dostepu o tej godzinie do maszyne servera a zdalnie nioedalo rady i server niewystartuje FAIL do zamkniecia;] kolega postawi bo ma super łącze;]

« Odpowiedź #117 dnia: Lipiec 16, 2010, 12:02:52 am »
mimo ze serwer wystartuje to i tak duzo ludzi juz go skreśli, tak to juz jest...;/

« Odpowiedź #118 dnia: Lipiec 16, 2010, 12:42:32 am »

U mamy w kuchni to ty stawiasz to było postawione w firmie a taka kupa się stała ponieważ nic niepadło tylko padł Webserver w którym zapomniałem ustawić więcej niż max 100 połączeń zresztą niewazne jesteś taki kozak daj ip pokaże ci tą kuchnie mamy;] Ddos atakiem ze strony nieotworzysz ;) a niepotrafilem tego zdalnie zmienic jak pisze fizycznie niemam dostepu o tej godzinie do maszyne servera a zdalnie nioedalo rady i server niewystartuje FAIL do zamkniecia;] kolega postawi bo ma super łącze;]

poki co juz pokazales na co cie stac ;p nic sie nie zepsulo tylko nie dziala, w porzadku. kolega moze bedzie bardziej ogarniety. coz, powodzenia, trzymam kciuka co zeby woda za gleboka nie byla ;)
"...countin' bodies like sheep to the rhythm of the war drums..."

• Pochwał: -2

« Odpowiedź #119 dnia: Lipiec 16, 2010, 12:44:38 am »
Beton... :/ Tak nagle nie przetestowaliscie czy bedzie dzialac? :/ I co ja mam dzis robic w nocy. ;/
Moze czasami sie zastanawiasz, czemu akurat sie przypieprzam do Ciebie. Spojrz w avatarek. To moj idol. Jest zabojca trolli. A Ty, jestes trollem...

« Odpowiedź #120 dnia: Lipiec 16, 2010, 01:19:30 am »

Wypowiedzi i zachowanie godne admina, nie ma co.
Weźcie się lepiej za składanie samolocików z kartek, a nie za serwery.

• Pochwał: -1

« Odpowiedź #121 dnia: Lipiec 16, 2010, 08:12:01 am »

Ludzie idą grać w L2 bo chcą pvp i grania w zespole a nie farmy i solowania 1+2 DB.

Tak wyglada serwer bez DB (stary Exi - serwer rozpadl sie przez nieudolna administracje, mimo ze bugow mial blisko 0 pod koniec - czasy z 1k online, gralem tam w Paradox, ally NoLife):

Bez jaj. Serwer z DB musi miec z 5k online aby siege wygladaly tak jak na serwie z 1k bez DB.

Z reszta, co tu sie rozpisywać skoro ten  PRO serwer, na ktorego forum nawet bana za takie cos dostalem nie przetrwal nawet tygodnia :D.
Nic Ci nie bde wmawial, to ze zachowujesz sie jak uposledzony to nie moja wina.Siege na servie 2k z DB=1k bez DB albo nawet na tym z 2k lepiej bedzie wygladac, bo nie kazdy tam ma boxa wiec z ~1,3k tam jest ludzi.To, ze Ty na h lvlach wolisz biegac z boxem to nie moja wina.Ale na tych lvlach to KAZDY znajduje sobie pt, bo to sensu niema.Ale widac jestes live online defender i tyle...

• Forgotten Legend
« Odpowiedź #122 dnia: Lipiec 16, 2010, 10:19:03 am »
I jak tam online?
Może być z DB i pomnożony przez 3 :D .

Z reszą 0x3 to i tak 0. ;)

Ludzie co to za kretyn?
Serwer padł przez głupotę i nieogar adminów a ten naaaadal o swoim braku DB....

btw takie są polskie realia, precz z Eilogue! Jak znajdziecie low Interlude to dajcie znac.

/Naito -- Proszę o wyrażanie swoich opinii na temat innych użytkowników forum w łagodniejszy sposób, ponieważ następnym razem będę zmuszony zareagować w bardziej bolesny sposób. Pozdrawiam i mam nadzieję że to co napisałem potraktujesz poważnie :)
« Ostatnia zmiana: Lipiec 17, 2010, 08:31:00 pm wysłana przez Naito »

• Pochwał: -4

« Odpowiedź #123 dnia: Lipiec 16, 2010, 08:46:27 pm »
Ludzie co to za kretyn?
Serwer padł przez głupotę i nieogar adminów a ten naaaadal o swoim braku DB....

btw takie są polskie realia, precz z Eilogue! Jak znajdziecie low Interlude to dajcie znac.

Ja chcialem wywalczyc serwer bez DB wlasnie przez pisanie o tym. Nie udalo sie. Trudno.

A epitety o kretynach zostaw dla swojej starej.
Nikt nam nie wmowi , ze biale jest biale a czarne jest czarne!
Jestem !!! Koniec swiata!!!

« Odpowiedź #124 dnia: Lipiec 16, 2010, 09:21:34 pm »
i co to koniec? tak po prostu, czy moze admin serwera cos jeszcze zdziala?