Dyma większość napisał. Ruskie mają 0 doświadczenia w prowadzeniu tego typu zabaw. Znacznie lepiej radził sobie z tym Dobo, kiedy byłem jeszcze w OOC.
Liczby oczywiście pokazują swoje, ale o ile do końca się nei zgodzę, że przy dobrym liderze było 100% szans na wygraną, tak na pewno były one spore.
Binga pokazałby, co tu da się zrobić. Skoro on sam, jako hero tank z spamem QHP potrafił utrzymać solo zerg freedomsów, to czemu lotus składał się od kilku osób? Czemu jedyny valor szedł ode mnie i dlaczego hero fear, lub grander ruskie rzuciły 1, maksymalnei 2 razy? Dlaczego kazali na pałę rushować, zamiast was po prostu kite'ować? Kiedy my próbowaliśmy kite'ować, to zanim sami padliśmy (a można się było resować) zostawiliśmy z 20-30 trupów. Gdyby całe nasze CC ogarnęło kite, to może coś by z tego było.
Anyway po pierwszych 2 rushach doskonale widziałem, jaki będzie tego finał.
Wspomniane było, że ten klan nie miał być na siege (a przynajmniej aden, goddard, gdzie był poważny zerg). Klan miał być z założenia 4-5 CP, ale ja kwidać ruskie zmieniły zdanie i za dużo im się wydawało że mogą i ambicje poszły w gorę za mocno. Poza tym mocno chłopaki się z zdziwią, jak znów im się zachce 3-4 hero do jednego party, ale to już inny temat.
Widzisz Kamilu, jak kończy się ślepe zapatrzenie w CP, które na cadmusie było moooocno przeciętne, a jedyne co je wyróżniało, to duży nolife względem innych party. Ale no life'em wiecznie nie wygrasz i albo ruskie zaczną się bardziej liczyć ze zdaniem innych constów w tym klanie, albo oni i wy (bo Queem best friend ruskich) obudzicie się z ręką w nocniku.
@Error + spółka
Siege jest jest raz na 2 tyg i dla wielu (szczególnie pod aden) to wątpliwa przyjemność.
Dla mnei liczy się daily pvp i 7 vs 7, bo to pokazuje prawdziwego skilla danego party. Siege jedyne co pokazuje, to który klan ma większy zerg i lepiej zarządzającego zergiem (OOC ma jedno i drugie).
Zapraszam Error i innych do orbisu. Tylko nei wbijajcie tam późno w nocy, kiedy my będzie spać, albo ultra wcześnie, gdy nie będziemy jeszcze w grze, zapraszam during prime time, to zrozumiesz o co mi chodzi, bo siege to 2 godzinki na 2 tygodnie, a orbis, to twój docelowy end game prawie każdego dnia : )