Witaj
Gość

Wątek: Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam  (Przeczytany 3857766 razy)

• Pochwał: 0

Odp: Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam
« Odpowiedź #5825 dnia: Luty 13, 2012, 07:01:09 am »
na razie skladaja sie na 1-2 masowki ale zobaczymy jak te wszystkie pt 86-87 wbije 95+ i zrobi atri. Wtedy wasze 30 osob bedzie wgniatane w ziemie w 10 sec przez 100 osob
playaction.pl - wszystko czego potrzebujesz do swojej konsoli :)

• Pochwał: 2

« Odpowiedź #5826 dnia: Luty 13, 2012, 07:16:11 am »
na razie skladaja sie na 1-2 masowki ale zobaczymy jak te wszystkie pt 86-87 wbije 95+ i zrobi atri. Wtedy wasze 30 osob bedzie wgniatane w ziemie w 10 sec przez 100 osob

niestety top jest ten kto więcej gra i tego się nie przeskoczy, nie wazne jakie lvl-e będziecie mieli za miesiąc czy dwa, jeżeli nasze pt bedą grać tak jak grają bedzie 95 vs 98-99 i nic się nie zmieni, my w was bedziemy trafiać a wy będziecie missować i atri tu różnicy nie zrobi. Nie wiem ale jak dla mnie ilość czasu spędzonego w grze jest wysznacznikiem bycia factorem, nasz pt (turnON-a) moim zdaniem też ma teraz załamanie formy, gramy troche mniej niż wcześniej, trzeba się skupić na codziennym robieniu instancji i gonić lvl, jest mniej czasu żeby gankować i widać że idzie nam troche słabiej na pvp, jest zamuła z targetowaniem, z debuffem itd.

« Odpowiedź #5827 dnia: Luty 13, 2012, 07:21:20 am »

niestety top jest ten kto więcej gra i tego się nie przeskoczy, nie wazne jakie lvl-e będziecie mieli za miesiąc czy dwa, jeżeli nasze pt bedą grać tak jak grają bedzie 95 vs 98-99 i nic się nie zmieni, my w was bedziemy trafiać a wy będziecie missować i atri tu różnicy nie zrobi. Nie wiem ale jak dla mnie ilość czasu spędzonego w grze jest wysznacznikiem bycia factorem, nasz pt (turnON-a) moim zdaniem też ma teraz załamanie formy, gramy troche mniej niż wcześniej, trzeba się skupić na codziennym robieniu instancji i gonić lvl, jest mniej czasu żeby gankować i widać że idzie nam troche słabiej na pvp, jest zamuła z targetowaniem, z debuffem itd.

Nie wiesz ze wszyscy spotkaja sie na tym samym lvl czyli 99? Chyba ze wasz ruski dowodzca ma plan expic do 199:D:D:D:D

« Odpowiedź #5828 dnia: Luty 13, 2012, 07:40:13 am »

Nie wiesz ze wszyscy spotkaja sie na tym samym lvl czyli 99? Chyba ze wasz ruski dowodzca ma plan expic do 199:D:D:D:D

od kiedy grasz w l2? Nigdy na offie nie było sytuacji że nagle wszyscy sie spotykają na jednym lvl-u z tym samym sprzętem, zawsze Ci najaktywniejsi mają przewagę lvl-ową czy sprzętową której pt grające malo nigdy nie dogonii. Zanim 90% populacji serwera wbije 99 lvl to max lvl będzie 110... itd

« Odpowiedź #5829 dnia: Luty 13, 2012, 07:58:26 am »
Nie gram w l2... Czyli jednym slowem HI wygralo serwer :D:D:D:D hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

« Odpowiedź #5830 dnia: Luty 13, 2012, 08:35:11 am »
[
Tak jak pisalem nie da sie w tej kronice w 5party + 1untaged zabic 100 osobowego zerga w ktorym masz conajmniej 10 tankow ktorzy moga byc 85 w immortalu i bezmyslnie -_-' mass agro a i tak beda diseablowac all. Tak was nie bylo weszlismy do zamku rozjechalismy bmf i sie skonczyl czas ^^

W tym dzikim szale nie zauważyłeś że wchodzisz do pustego zamku? Dopiero jak wbijaliście do crest roomu trochę ludzi się pojawiło, inni jeszcze utknęli na górze zamku.Czas się nie skończył po prostu padliście. Siege przez crash zaczął się kilka minut później

« Odpowiedź #5831 dnia: Luty 13, 2012, 08:56:33 am »
[
Osobiście sie z tym nie zgodzę. Na TW już pokazaliśmy że jesteśmy w stanie wybić cale BMF+Avalanche mając zaledwie 3-4 pt.
Problemem jest to ze 2 najbardziej liczebne klany zdecydowały sie trzymać za rączki podczas siege. Chyba oboje wiemy co by się stało jakby tylko OOC broniło aden, byśmy sobie weszli, crestneli i przez resztę siege farmili crp.
No ale po to macie ten zerg żebyśmy tego nie zrobili.

nie jestem Alarionem żeby się zgrywać na nie wiadomo kogo, ale w Goddard to póki staliśmy to się nawet do siege zone nie zbliżyliście. I to  jest zasługa totalnego braku umiejętności ze strony waszych prowadzących. Bo skoro macie tak wspaniałe party, które rozwalają nasze w mniej niż 20 sec to jakim cudem nie mogliście sobie z nami poradzić ?
Nie pomogły Wam ani Anakimy, ani 5 hero, ani przewaga lvl. Wasze party summonerów składało się jak domek z kart. Może i fajni są na farmę ale na mass pvp totalnie bezużyteczni.

A co do ooc/bmf lockowania orbis, to powiem tyle   GOOD   LUCK. Większość waszych cp składa sie na 1-2 masówki. Do tego w orbis są moby, a widząc ogar waszych cp to założyłbym sie ze w pierwsze 30sec jakieś cp zagruje scouta i "złajpuje" zerga ^_^
No ale zachęcam, może w końcu będzie dłuższe pvp w orbis niż 20sec.

pod Aden też mieliśmy się położyć i otworzyć bramy zamku, bo ponoć jesteście super sidem i już wygraliście serwer. :)
Wy też tam całym klanem nie będziecie mogli siedzieć, bo jednak kilka rzeczy trza po 90 sce zrobić, fortuna, spezion, Isztina i śmiem twierdzić że nam ( czytaj Ally), plus inne sojusze będzie dużo łatwiej Was tam po prostu zzergować i tyle

PS.
Kurde, Jak to jest że każde nasze party rozwalacie w 20 sec a to my wygrywamy wojnę ?

Uploaded with ImageShack.us
« Ostatnia zmiana: Luty 13, 2012, 09:10:17 am wysłana przez lempartus »
Lider party  Luciferion
Troszczymy się o wszystkich
www.outcasters.info

Masz racje pala mi stoi jak mysle o antku i baiumie .

• Bycie glamur jest zajebiste
« Odpowiedź #5832 dnia: Luty 13, 2012, 10:38:40 am »
ŁAŁ, jesteście wszyscy świetni, aż zgarnę od Was ukradkiem tą jedną kropelkę zarąbistości (zaje.. jest cenzurowane  :o) aby świecić na wieki.

Proszę o protokół spisany przez waszych ludzi dotyczący tych potyczek.
« Ostatnia zmiana: Luty 13, 2012, 10:43:06 am wysłana przez xRelapse »

• Pochwał: 3

« Odpowiedź #5833 dnia: Luty 13, 2012, 10:46:06 am »
lemp nie udawaj, że nie zauważyłeś, że przed siege to my mieliśmy 2 strzałki w górę ;p

oczywiście nie ma co dyskutować o siege bo, o ile, z dobrym prowadzącym naprawdę mogliśmy przejąc zamki, o tyle z ogarem ruskich samego party i prowadzeniem po prostu można o tym zapomnieć. Komendy Kardiego wyglądały tak:"move and kill them", jak pisałem jedyny valor był od Alariona.

Jak pisałem wcześniej tylko ruscy chcieli iść na Aden, inni pt liderzy proponowali dion, gdzie zerg chyba był jeszcze większy, ale dysproporcje lvl też. Ale nvm. Ogólnie to jak my dochodziliśmy do klanu to to miał on funkcjonowac na zasadzie - 4pt, z czego my i tazmany siedzimy na 1 pietrze orbis, ruscy z queemem głębiej i ewentualnie w 4 pt pilnujemy, żeby nam nikt spota nie odebrał.
Nie wiem czy założenia ruskich sie zmieniły w trakcie czy tylko nam taką gadke wcisnęli, ale zaraz po nas doszły seilosy, którym to obiecano hero i potem Arimasy, w takim samym elu jak my. Czyli 3 pt stanowiące główną siłę klanu przyszły tu tylko dla orbisu, nie było w planach żadnego zamku, ewentualnei jakieś gludio dion itp od jakiegoś lol klanu, kolejne pt przyszło dla hero.

aaaa kamil ostatnio arQQ opowiadał nam o strasznym nieogarze healerze z pt queema. na koniec okazało sie, że tym healerem jest....Bispo ;)
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

« Odpowiedź #5834 dnia: Luty 13, 2012, 10:49:03 am »
Dyma oczywiście że tak

To apropo tego tekstu jakby wczoraj po kazdym pvp z CRP na plus HI wychodziło. No jakoś z nami tak nie wyszło
Lider party  Luciferion
www.outcasters.info

« Odpowiedź #5835 dnia: Luty 13, 2012, 11:19:25 am »
Ja z fragami wyszedlem  :)
Veve 99/97 Feoh Wizard Core server
Tytus 92 Feoh Wizard Lancer server
Ais / Yans / Atomek / Kylal / VeveLaBoo Nightmare DN server

« Odpowiedź #5836 dnia: Luty 13, 2012, 11:52:48 am »
Dyma większość napisał. Ruskie mają 0 doświadczenia w prowadzeniu tego typu zabaw. Znacznie lepiej radził sobie z tym Dobo, kiedy byłem jeszcze w OOC.

Liczby oczywiście pokazują swoje, ale o ile do końca się nei zgodzę, że przy dobrym liderze było 100% szans na wygraną, tak na pewno były one spore.

Binga pokazałby, co tu da się zrobić. Skoro on sam, jako hero tank z spamem QHP potrafił utrzymać solo zerg freedomsów, to czemu lotus składał się od kilku osób? Czemu jedyny valor szedł ode mnie i dlaczego hero fear, lub grander ruskie rzuciły 1, maksymalnei 2 razy? Dlaczego kazali na pałę rushować, zamiast was po prostu kite'ować?  Kiedy my próbowaliśmy kite'ować, to zanim sami padliśmy (a można się było resować) zostawiliśmy z 20-30 trupów. Gdyby całe nasze CC ogarnęło kite, to może coś by z tego było.

Anyway po pierwszych 2 rushach doskonale widziałem, jaki będzie tego finał.

Wspomniane było, że ten klan nie miał być na siege (a przynajmniej aden, goddard, gdzie był poważny zerg). Klan miał być z założenia 4-5 CP, ale ja kwidać ruskie zmieniły zdanie i za dużo im się wydawało że mogą i ambicje poszły w gorę za mocno. Poza tym mocno chłopaki się z zdziwią, jak znów im się zachce 3-4 hero do jednego party, ale to już inny temat.

Widzisz Kamilu, jak kończy się ślepe zapatrzenie w CP, które na cadmusie było moooocno przeciętne, a jedyne co je wyróżniało, to duży nolife względem innych party. Ale no life'em wiecznie nie wygrasz i albo ruskie zaczną się bardziej liczyć ze zdaniem innych constów w tym klanie, albo oni i wy (bo Queem best friend ruskich) obudzicie się z ręką w nocniku.

@Error + spółka
Siege jest jest raz na 2 tyg i dla wielu (szczególnie pod aden) to wątpliwa przyjemność.

Dla mnei liczy się daily pvp i 7 vs 7, bo to pokazuje prawdziwego skilla danego party. Siege jedyne co pokazuje, to który klan ma większy zerg i lepiej zarządzającego zergiem (OOC ma jedno i drugie).

Zapraszam Error i innych do orbisu. Tylko nei wbijajcie tam późno w nocy, kiedy my będzie spać, albo ultra wcześnie, gdy nie będziemy jeszcze w grze, zapraszam during prime time, to zrozumiesz o co mi chodzi, bo siege to 2 godzinki na 2 tygodnie, a orbis, to twój docelowy end game prawie każdego dnia : )
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

« Odpowiedź #5837 dnia: Luty 13, 2012, 11:58:43 am »
ruskie myslaly ze wbija jak w treina z mobow na soa z tymi swoimi best party, a tu taki joke  hahaha

« Odpowiedź #5838 dnia: Luty 13, 2012, 12:22:48 pm »
Czemu jedyny valor szedł ode mnie i dlaczego hero fear, lub grander ruskie rzuciły 1, maksymalnei 2 razy?
alarion powneiwaz jestes TRUE HREO  !! 

aaaa kamil ostatnio arQQ opowiadał nam o strasznym nieogarze healerze z pt queema. na koniec okazało sie, że tym healerem jest....Bispo

a to troche dziwne bo bylem z nimi 2 razy w orbis i nie narzekali, ruscy tez mnie biorą jak brakuje im healera

Widzisz Kamilu, jak kończy się ślepe zapatrzenie w CP, które na cadmusie było moooocno przeciętne, a jedyne co je wyróżniało, to duży nolife względem innych party. Ale no life'em wiecznie nie wygrasz i albo ruskie zaczną się bardziej liczyć ze zdaniem innych constów w tym klanie, albo oni i wy (bo Queem best friend ruskich) obudzicie się z ręką w nocniku.

skoro tak narzekasz  :shock: to co jeszcze robisz w tym klanie :o  a i zapomnij ze ruscy beda sie liczyc z innymi cp  ;)

« Ostatnia zmiana: Luty 13, 2012, 12:24:54 pm wysłana przez kamiil »

« Odpowiedź #5839 dnia: Luty 13, 2012, 12:26:43 pm »
lol myślałem ze to logiczne ze skoro nie ma się liczb to się kituje innej opcji nie ma Oo ale ja tam z priva jestem i się nie znam :p

« Odpowiedź #5840 dnia: Luty 13, 2012, 12:29:55 pm »
Michał i poco to napinanie muskuł ?

Przy każdej probie kitowania zaraz szła komenda wszyscy do tyłu, wracać na pozycje i nie wdawaliśmy się w jakieś pogonie. Notabene Dobo był nieobecny przez większą część siege.

Masz rację, siege jest raz na 2 tygodnie ale obrazuje on siłę klanu i umiejętności mobilizacyjne. Kilka dni temu Ally BMF/OOC było wręcz wyśmiewane przez niektóre osoby z tego forum, jak to zostaniemy rozjechani .
To że nie farmimy masowo w Orbis nie wynika z braku ludzi tylko póki co jeszcze z braku wystarczających lvli na skuteczną farmę na tamtej lokacji.

Tak jak pisałem wcześniej żebyście nie dzielili skóry na niedzwiedziu i nie ogłaszali że wygraliście serwer, tak teraz nie bądźcie aż tak pewni. To jest wojna i jeśli nie wystarczy nam sił żeby pokonać was 7 vs 7 przyjdziemy w 14 lub w 21 osób i pokoj po pokoju będziemy oczyszczać lokacje.
My współpracujemy ze sobą a Wy ?
Dla nas nie najważniejsze jest daily pvp a dla Was ?
My chcemy coś osiągnąć tym właśnie klanem, i nie zamierzamy przeskakiwać tam gdzie ktoś nam obieca coś więcej, a Wy ? .....

Masz rację mogliście inaczej rozegrać siege ale czy udałoby się wam rozwalić chociaż bramę ? wątpie
Lider party  Luciferion
www.outcasters.info

• Bycie glamur jest zajebiste
« Odpowiedź #5841 dnia: Luty 13, 2012, 12:34:31 pm »
Haha, odwieczna dyskusja na forach L2, kto miał więcej osób, bla bla bla
To nie CS, gdzie Wam drużyny na równo dzieli

Nic nowego nie wnosicie w ten topik :D

« Odpowiedź #5842 dnia: Luty 13, 2012, 12:42:22 pm »
Notabene Dobo był nieobecny przez większą część siege.

i juz wiemy dlaczego OOC utrzymalo zamek

« Odpowiedź #5843 dnia: Luty 13, 2012, 01:23:24 pm »
Spoko że dla ciebie to jest najważniejsze :D dont care. Dla mnie nie  :bump:, dlaczego mam konkurwować w tym co jest dla ciebie naważniejsze a nie w tym co jest najważniejsze dla mnie ? Zapraszam na siegie ale nie jak jest nas 70 tylko 210  hahaha

"Nobody's Perfect But I'm Pretty Damn Close"
Lancer @           ErrOrCrC Gk 85/75/75/75 -->  Sold
Core @              Err0rCrC  Łóg 90/77/00/00

« Odpowiedź #5844 dnia: Luty 13, 2012, 02:00:09 pm »
To nie CS, gdzie Wam drużyny na równo dzieli
win

« Odpowiedź #5845 dnia: Luty 13, 2012, 03:16:48 pm »
Widzę ze mentalność całego klanu , przechodzi od analionow... Nie ma co ukrywać Czas,LvL, sprzęt,Epenis> Skill, praca.rodzina, życie towarzyskie :D. No niestety tak Koreance zbudowali ta grę ze inaczej się nie da...Analiony może 5 vs 5 w HoN-a? :P, tam się liczy tylko skill, a nie w takich grach jak L2

« Odpowiedź #5846 dnia: Luty 13, 2012, 03:18:29 pm »
Analiony może 5 vs 5 w HoN-a? :P, tam się liczy tylko skill, a nie w takich grach jak L2

5v5 dota2?:D

« Odpowiedź #5847 dnia: Luty 13, 2012, 03:21:56 pm »
A to już wyszło to coś zwane dota 2?

« Odpowiedź #5848 dnia: Luty 13, 2012, 03:30:29 pm »
nie, beta ciagle

« Odpowiedź #5849 dnia: Luty 13, 2012, 03:48:08 pm »
Widzę ze mentalność całego klanu , przechodzi od analionow... Nie ma co ukrywać Czas,LvL, sprzęt,Epenis> Skill, praca.rodzina, życie towarzyskie :D. No niestety tak Koreance zbudowali ta grę ze inaczej się nie da...Analiony może 5 vs 5 w HoN-a? :P, tam się liczy tylko skill, a nie w takich grach jak L2
lol to jest mmo tu trzeba grać żeby być lepszym... A po drugie nawet jeśli dać by identyczny setup identyczny eq/lvl to myślisz że party np Alariona przegrało by z pt "mamy życie rodzinnie szkołe prace gramy 2h dziennie ale my mamy skilla a nolify nie" pleease.