Witaj
Gość

Wątek: Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam  (Przeczytany 3860224 razy)

• Pochwał: 12

• Plan? I don't need a plan.
Odp: Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam
« Odpowiedź #13050 dnia: Lipiec 05, 2012, 08:13:55 pm »
dobrze wiemy, w jakim kontekście u nas to słowo funkcjonuje...
Kurak też wszystkich nazywa żydami jakoś nikt się o to nie obrażał  :shock:

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

• Pochwał: 0

« Odpowiedź #13051 dnia: Lipiec 05, 2012, 08:31:23 pm »
Judasz śmiałeś się z Reijego, a Wasz klan to co lepszy to samo PrimalFear, a ja się zastanawiałem czemu my wara przegrywamy jak Was nie widać wgl, a się okazało, że całymi dniami farmicie fragi na toi Gratulacje dla Was : )

Cool story bro
a teraz wracaj do harnak i korzystaj póki możesz, bo nie długo te spoty będą zajęte przez ludzi z arii ;p
Server: Core
w00dy - Feoh Wizard
CP: [sQam sQuad] Party Leader

« Odpowiedź #13052 dnia: Lipiec 05, 2012, 08:42:50 pm »
wczoraj po starcie wojny z Hunters pierwsze fragi padly na spotach 70+ gdzie gankowali ludzie 95+, jeden nawet na tsie siedzial u nas i stwierdzil ze bedzie tak -_-' bo wojna to wojna i honoru nie ma  hahaha a jak ich szukalismy wczoraj w 3 osoby to party Rejiego pra tylko palilo i na swampie i na shilien

Widać chłopaki z Huntersów uczą się czegoś od kolegów z Aurory :D. GJ Panowie Evandery i reszta! Jak tak dalej pójdzie to może nauczycie Rejiego robić Istine w 1 pt a nie w 4 ;)

• Pochwał: 3

• ;]
« Odpowiedź #13053 dnia: Lipiec 05, 2012, 09:42:03 pm »
HA! :)
AyGo

« Odpowiedź #13054 dnia: Lipiec 05, 2012, 10:35:15 pm »
no coz sprawdza sie stara prawidlowosc ze najwiecej flameuja ci co maja najbardziej nawalone w gacie :P

• Pochwał: 14

« Odpowiedź #13055 dnia: Lipiec 05, 2012, 11:03:59 pm »
Jestem ciekaw który klan z zamkiem w Tauti wybierze Dark Site :)). Na naia jest takich 5 klanów. Top pvp klany.
Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

« Odpowiedź #13056 dnia: Lipiec 05, 2012, 11:27:49 pm »
no jestem ciekaw co wybiorą top pvp klany pokroju Hunters, Aurora, PrimalFear :P
Lineage][ Europe
Othell Rogue 95+

« Odpowiedź #13057 dnia: Lipiec 05, 2012, 11:41:32 pm »
my raczej weźmiemy dark. Możecie nas wtedy próbować PK-ować bez nabijania PK : )
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

• Pochwał: 3

• ;]
« Odpowiedź #13058 dnia: Lipiec 05, 2012, 11:45:59 pm »
Sprobuje;D
AyGo

« Odpowiedź #13059 dnia: Lipiec 05, 2012, 11:59:24 pm »
no jestem ciekaw co wybiorą top pvp klany pokroju Hunters, Aurora, PrimalFear :P

Śmiać mi sie chce jak co poniektórzy pro pvp masterzy, wypowiadają się na forum opisując o swej -_-'ści która nie ma granic, a w grze to tak naprawdę byle na CL'ce do insty dobiec ... a o oddanie flagi trzeba się modlić  :oops:.
Taka drobna rada, zanim zaczniesz oceniać inne klany spójrz na siebie.

PS ofc  dark ;)
« Ostatnia zmiana: Lipiec 06, 2012, 12:07:21 am wysłana przez w00dy »
w00dy - Feoh Wizard

• Pochwał: 5

• a.k.a. Darth
« Odpowiedź #13060 dnia: Lipiec 06, 2012, 12:11:43 am »
nie kazdy sie dorobil monumentu od bicia lov lvl w toi  :oops:
retired

« Odpowiedź #13061 dnia: Lipiec 06, 2012, 12:15:53 am »
nie kazdy sie dorobil monumentu od bicia lov lvl w toi  :oops:

o kolejny widzę ;D, ale zmartwię Cię, nie muszę siedzieć na toi jak ty, to co nabije na orbis/altar wystarczy żeby być na monumencie  :oops:
w00dy - Feoh Wizard

• Pochwał: 12

• Plan? I don't need a plan.
« Odpowiedź #13062 dnia: Lipiec 06, 2012, 02:34:40 am »

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

• Pochwał: 1

« Odpowiedź #13063 dnia: Lipiec 06, 2012, 03:04:47 am »
Jestem ciekaw który klan z zamkiem w Tauti wybierze Dark Site :)). Na naia jest takich 5 klanów. Top pvp klany.

chyba nie bardzo top, skoro co drugi random (shit clan - nie pamiętam nazwy, stąd shit) biega z Cloak of Darkness po SoA, i bije plebs w całym PT. Dodam że pt składa się z 90+.

« Odpowiedź #13064 dnia: Lipiec 06, 2012, 08:02:58 am »
Sry w00dy za wczoraj w parnasusie, ale strasznie się nudziłem :D
Doomcio Sigel Knight 99 ~ H.S.J.E.A.H  Team    [Party Leader]

• Forum Klanu Hunters
« Odpowiedź #13065 dnia: Lipiec 06, 2012, 09:41:30 am »

Widać chłopaki z Huntersów uczą się czegoś od kolegów z Aurory :D . GJ Panowie Evandery i reszta! Jak tak dalej pójdzie to może nauczycie Rejiego robić Istine w 1 pt a nie w 4 ;)

1. Jakoś z aurorą nie przepadamy za soba, więc słowo "koledzy" nie za bardzo trafne (chyba ze innego w zasobie slownictwa brak).
2. RG, Shadows i wiekszość innych akyualnych naszych wojen zaczepiaja u nas graczy ponizej 85, własnie na takich spotach jak zostały wspomniane, to ludzie własnie po 95+, czemu my nie mamy ich bronic, a przy okazji jak widze kogos z innej wojny to po prostu ubijam, z 2 strony aż dziw ze paru graczy, z Likasem na czele wyprzedziło nasze myśli i ustawiliście się na Swampland, chyba ze 95+ z waszego klanu biegaja tam expic? Podarował bym sobie tego typu uwagi jeżeli nie jest się lepszym.
3. Istina.. temat tej instancji stary jak świat, i przynudnawy poszukaj czegos ciekawszego do flamowania.

PS. do zobaczenia u nas na TS jak wpadniesz z placzem, tak jak ostatnio to zrobiłes ze nie mozesz nas złapać na pvp. Pod istine solo nie radze ci chodzic bo te 4nasze pt cie zjedza  hahaha

Widze ze OB nabiera w sile tutaj na forum. Coraz wiecej ciekawych uzytkowników zaczyna flejmować, pocieszne i fajnie się to czyta. :D

edit: Sory, lecz ja nie jestem tutaj zarejstrowany aby kogoś flamować, odpisuje tylko gdy ktoś opowiada jakieś pierdoły wyssane z palca, na temat klanu który prowadze. Gdyby nie to, to raczej nie zabierał bym tutaj głosu, bo po co, co to zmieni?

Komu co mam niby udowadniać? Kamilkowi że ma dorosnąć, i russki zrobią go predzej czy poźniej w trąbe jak to zazwyczaj ruskie robią?
Jest wpatrzony jak w obrazek to niech jest, to samo inni. Nic mi do tego, poczekają sami zobacza, a nie musze tutaj nikomu niczego udowadniać bo mi po prostu na tym nie zależy. NA moj temat też piszcie co chcecie bo mi to po prostu zwisa.
Lecz temat klanu to co innego bo tutaj juz nie gram sam i złego słowa na ludzi z którymi gram powiedzieć po prostu nie dam.
« Ostatnia zmiana: Lipiec 06, 2012, 01:54:27 pm wysłana przez RazielIII »
Server: L][eu-Core, Healer LvL: 9x
Clan Leader: Hunters, CP leader: Basic SQ.

« Odpowiedź #13066 dnia: Lipiec 06, 2012, 11:26:54 am »
Czytam i czytam tą hejterkę jak to HI wymiata jak to Horda i BS złe i brzydkie jak to oni wyfarmieni a inni nie i nie mają szans i tylko czekam co po niektórzy będą pisać jak tylko w końcu w Vision ludzie dobiją te legendarne lv i sprzęt, party hero przestanie być takie perma hero i zacznie padać a ci wszyscy co teraz tak im w przysłowiowe zadki z wazeliną wchodzą że aż po kolanach cieknie bez słowa będą przechodzić całymi party do vision i sami krzyczeć jakie to HI nie dobre. Bo w końcu w polaczkowie każdy chce być po zwycięskiej stronie i nie pamięta co było wcześniej. :)

bo to ludzie na tym forum ekscytują się ruskimi, (na których mam wywalone, bo oni już kolejnego lvla nei zdobędą, a my prędzej czy później 99 też wbijemy) a party w HI jest obecnie więcej niż naszych i poza party Imbatrona, żadne inne z HI nic nam nie zrobi (albo wygrają raz na jakiś czas). I tylko haterki weźcie pod uwagę, że w HI jest obecnie duuużo więcej osób na wyższym lvlu niż moje party, więc między bajki sobie wsadźcie, że bijemy low lvle HI, a przed ruskimi celkę palimi, bo to bzdura jakich mało.

Naprawdę ten serwer nie kręci się tylko wobec ruskich ; )

Jesteś  jedyna osoba która tu się nimi ekscytuje, i płaczesz za każdym razem jak cie pojada, ze jada na programach itp...

« Odpowiedź #13067 dnia: Lipiec 06, 2012, 11:35:36 am »
japa koniu

//Wyluzuj z tymi odzywkami, to nie piaskownica.
Raziel
« Ostatnia zmiana: Lipiec 06, 2012, 01:27:03 pm wysłana przez RazielIII »
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

« Odpowiedź #13068 dnia: Lipiec 06, 2012, 11:59:36 am »
Widać chłopaki z Huntersów uczą się czegoś od kolegów z Aurory :D. GJ Panowie Evandery i reszta! Jak tak dalej pójdzie to może nauczycie Rejiego robić Istine w 1 pt a nie w 4 ;)

1. Jakoś z aurorą nie przepadamy za soba, więc słowo "koledzy" nie za bardzo trafne (chyba ze innego w zasobie slownictwa brak).
2. RG, Shadows i wiekszość innych akyualnych naszych wojen zaczepiaja u nas graczy ponizej 85, własnie na takich spotach jak zostały wspomniane, to ludzie własnie po 95+, czemu my nie mamy ich bronic, a przy okazji jak widze kogos z innej wojny to po prostu ubijam, z 2 strony aż dziw ze paru graczy, z Likasem na czele wyprzedziło nasze myśli i ustawiliście się na Swampland, chyba ze 95+ z waszego klanu biegaja tam expic? Podarował bym sobie tego typu uwagi jeżeli nie jest się lepszym.
3. Istina.. temat tej instancji stary jak świat, i przynudnawy poszukaj czegos ciekawszego do flamowania.

PS. do zobaczenia u nas na TS jak wpadniesz z placzem, tak jak ostatnio to zrobiłes ze nie mozesz nas złapać na pvp. Pod istine solo nie radze ci chodzic bo te 4nasze pt cie zjedza  hahaha

Widze ze OB nabiera w sile tutaj na forum. Coraz wiecej ciekawych uzytkowników zaczyna flejmować, pocieszne i fajnie się to czyta. :D
Party z likasem na czele udaje się na swampland jak czyta na @, że wpada tam Twoje party i zabija mi ludzi ;), zresztą za pierwszym razem przyszedłem sam i mimo tego, pierwszy skill jaki użyłeś to PR, niestety zostawiłeś za sobą biednego Kirgo, który chyba streścił sytuacje na froncie i bohatersko wróciliście, ale nie na długo ;).

Po prostu śmieszne są sytuacje, w których taki "flejm" leciał na aurorę, że biją low leveli, a teraz robicie to samo i próbujecie jakąś ideologię do tego dorobić na siłę.

• Forum Klanu Hunters
« Odpowiedź #13069 dnia: Lipiec 06, 2012, 12:17:00 pm »
Dziwne jak na swamp wpadlismy tam 1 raz, i tam staliście i czekaliście, a za plecami to miałes mobki miegające z twoim crestem... o.O
Został tam kirgo tak? I jak przyszlismy spowrotem, sam zjechałeś nam całe PT bo pr ma dosyc dlugi reuse? :D Rozwalasz system L2 widze.
Spoko, wszystko czaje w temacie  hahaha hahaha

Ps. poszukaj mi post w którym to ja wypowiadałem się na temat Aurory że biega po low spotach. Jak nie znajdziesz, bo nie znajdziesz to przemyśl 2 razy zanim coś napiszesz i do kogo to ma się tyczyć. Wgl znajdź mi gracza ode mnie z klanu który tutaj kogokolwiek flejmował?? Ewentualnie się bronił gdy ktoś nas atakował, odpisując jako 2, wiec daj sobie na luz człowieku z tym co piszesz tutaj.

Tą "ideologię" cały czas wlaśnie wy probojedzie wysówać o moim klanie że jest taki i owaki, robimy istine tak i inaczej, a chu.. was to obchodzi co robimy?? Ja mam daleko gdzieś wasze klany i na ich temat się nie wypowiadam, tak jak osoby które odeszły, zostały usunięte, tez mnie juz nie interesuja. Więc po kiego twoi Pro gracze pchają te 5groszy tam gdzie nie mają?

Zacznijcie od siebie a poźniej wypowiadajcie się na czyjs temat; wszyscy tacy za.j.ebści... a załośni że śmiać się chce. Zaraz tutaj przyleci 5 popleczników i zostane sfalmowany  hahaha hahaha hahaha
« Ostatnia zmiana: Lipiec 06, 2012, 12:18:41 pm wysłana przez Reji »
Server: L][eu-Core, Healer LvL: 9x
Clan Leader: Hunters, CP leader: Basic SQ.

« Odpowiedź #13070 dnia: Lipiec 06, 2012, 12:33:05 pm »
Doomcio jest zaje^bisty 

Potwierdzam.

a ja słyszałam, jak ktoś mówił coś innego :P

od ciebie słyszałem, że jestem seksowny.
Doomcio Sigel Knight 99 ~ H.S.J.E.A.H  Team    [Party Leader]

« Odpowiedź #13071 dnia: Lipiec 06, 2012, 12:45:36 pm »
Doomcio ci ewidentnie od kilku dni się strasznie nudzi  :D :D

• Pochwał: 671

• Try Me
« Odpowiedź #13072 dnia: Lipiec 06, 2012, 12:52:54 pm »
wakację są w końcu... człowiek ma prawo się ponudzić ^^

• Pochwał: 10

• Masz problem? Napisz!
« Odpowiedź #13073 dnia: Lipiec 06, 2012, 01:27:52 pm »
wakację są w końcu... człowiek ma prawo się ponudzić ^^
Ja tam się nie nudzę :P Wręcz przeciwnie. Była plota, że mają wejść na wakacje tańsze PA a tu lipa :/ Jednak za to wejdzie nowy event. Ogólnie będzie sporo do roboty. A poza grą gdy teraz nawet w Gda jest piękna pogoda to na plażing, leżing i smażing.
A może by wrócić na oficjal :)

« Odpowiedź #13074 dnia: Lipiec 06, 2012, 01:35:36 pm »

Śmiać mi sie chce jak co poniektórzy pro pvp masterzy, wypowiadają się na forum opisując o swej -_-'ści która nie ma granic, a w grze to tak naprawdę byle na CL'ce do insty dobiec ... a o oddanie flagi trzeba się modlić  :oops:.
Taka drobna rada, zanim zaczniesz oceniać inne klany spójrz na siebie.

PS ofc  dark ;)

Przecież to był komplement to o co chodzi  :P
« Ostatnia zmiana: Lipiec 06, 2012, 01:40:11 pm wysłana przez Revolte »
Lineage][ Europe
Othell Rogue 95+