Widać chłopaki z Huntersów uczą się czegoś od kolegów z Aurory
. GJ Panowie Evandery i reszta! Jak tak dalej pójdzie to może nauczycie Rejiego robić Istine w 1 pt a nie w 4
1. Jakoś z aurorą nie przepadamy za soba, więc słowo "koledzy" nie za bardzo trafne (chyba ze innego w zasobie slownictwa brak).
2. RG, Shadows i wiekszość innych akyualnych naszych wojen zaczepiaja u nas graczy ponizej 85, własnie na takich spotach jak zostały wspomniane, to ludzie własnie po 95+, czemu my nie mamy ich bronic, a przy okazji jak widze kogos z innej wojny to po prostu ubijam, z 2 strony aż dziw ze paru graczy, z Likasem na czele wyprzedziło nasze myśli i ustawiliście się na Swampland, chyba ze 95+ z waszego klanu biegaja tam expic? Podarował bym sobie tego typu uwagi jeżeli nie jest się lepszym.
3. Istina.. temat tej instancji stary jak świat, i przynudnawy poszukaj czegos ciekawszego do flamowania.
PS. do zobaczenia u nas na TS jak wpadniesz z placzem, tak jak ostatnio to zrobiłes ze nie mozesz nas złapać na pvp. Pod istine solo nie radze ci chodzic bo te 4nasze pt cie zjedza
Widze ze OB nabiera w sile tutaj na forum. Coraz wiecej ciekawych uzytkowników zaczyna flejmować, pocieszne i fajnie się to czyta.
edit: Sory, lecz ja nie jestem tutaj zarejstrowany aby kogoś flamować, odpisuje tylko gdy ktoś opowiada jakieś pierdoły wyssane z palca, na temat klanu który prowadze. Gdyby nie to, to raczej nie zabierał bym tutaj głosu, bo po co, co to zmieni?
Komu co mam niby udowadniać? Kamilkowi że ma dorosnąć, i russki zrobią go predzej czy poźniej w trąbe jak to zazwyczaj ruskie robią?
Jest wpatrzony jak w obrazek to niech jest, to samo inni. Nic mi do tego, poczekają sami zobacza, a nie musze tutaj nikomu niczego udowadniać bo mi po prostu na tym nie zależy. NA moj temat też piszcie co chcecie bo mi to po prostu zwisa.
Lecz temat klanu to co innego bo tutaj juz nie gram sam i złego słowa na ludzi z którymi gram powiedzieć po prostu nie dam.