BF: Heroes

Zaczęty przez Alarion, Sierpień 02, 2009, 01:53:03 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Bled

YoungPadawan

Fro ma soldiera, 8 lvl chyba ; ]
I'm offline.

Madith

jak soldiera jak commando, i lvl 11 albo 12 juz
Arrissa, Franz
ADV80+/WC75+ nobless //retired

Kherith, Lancer
GH84+/DA75/WL75/BD62+  //retired

Madith, Core
Yul 85+                                  //retired

Diablo 3 Clan League

YoungPadawan

ma i soldiera i commando ; ]
I'm offline.

Madith

Arrissa, Franz
ADV80+/WC75+ nobless //retired

Kherith, Lancer
GH84+/DA75/WL75/BD62+  //retired

Madith, Core
Yul 85+                                  //retired

Diablo 3 Clan League

Elenestir

commando ma na 14 :D grałem z nim kilka dni temu

fedur

woooah! fro cun i tuch you? =P

Shen

nowa zabawa, dzieciaki farmiace flagi, troche im popsulem zabawe, szkoda takich ludzi

netheril

Klotnie na forach internetowych sa jak zawody w zakladzie psychiatrycznym... Czy wygrasz czy przegrasz to i tak jestes pojebany...

Shen

stali przy fontannie i na zmiane zdobywali flage. ja staralem sie sciagac nationali ale troche mi to zajelo bo ciagle sie healowali i royals do mnie strzelali zeby tamci wiedzieli gdzie jestem ;p kiedys za to bany byly ale nie chce mi sie ich raportowac

Frohike

http://www.battlefieldheroes.com/heroes/204887078

http://www.battlefieldheroes.com/heroes/204922977

Cytat: netheril w Sierpień 14, 2009, 07:58:49 PMdzieki fro  :o xaxa xD
Właśnie z myślą o Tobie to pisałem :P

Cytat: Elenestir w Sierpień 14, 2009, 08:02:10 PMFro fajną metodą jest podrzucanie pod tanków min szybkie ustawienie i 2 strzały z ps :D tzn ja się tak bawiłem jak miałem tego cheat-a to wtedy miałem miny na maxa, ale i tak mam zamiar ten skill dać sobie na max :) bo według mnie się opłaca można fajnie fragi zbierać.
Normalnie to trochę Ci zejdzie, żeby wbić lvl na takie ustawienie skilli ;p

Cytat: Bled w Sierpień 15, 2009, 06:03:27 PMfrohiika dziaj spotkalem ale biegal razem z innymi 4ma gej soldierami i spamowali hil ;/
A Ty co, nazi? :P Zrobiłem sobie soldiera for fun :p

Cytat: fedur w Sierpień 15, 2009, 11:24:22 PMwoooah! fro cun i tuch you? =P
Zależy w jakie miejsce :P

Cytat: Shen w Sierpień 15, 2009, 11:52:55 PMnowa zabawa, dzieciaki farmiace flagi, troche im popsulem zabawe, szkoda takich ludzi
Właśnie też widziałem coś takiego ostatnio, jedną rundę im popsułem, a później już mi się nie chciało i sobie poszedłem.

YoungPadawan

Player:   Frohiq
Time:   56h 36m

widzę fro, że przy tobie to ja casualowy gracz jestem xD
I'm offline.

Frohike

Ty się lepiej bierz do koksu =P

Shen

Cytat: Frohike w Sierpień 16, 2009, 01:01:22 PM
http://www.battlefieldheroes.com/heroes/204887078
w 2 tygodnie 56h niezle, ja od kwietnia mam 170h nabite i myslalem ze to duzo ;p i wez sie za poprawianie tego marnego ratio k/d

Elenestir

Fro o tym ustawieniu skilli no tak zejdzie mi trochę, potrzebuję max lv :D

Hermit

Z jakiej strzelacie sniperki? ;o
Normalnie nosiłem very slow ale teraz sobie zmieniałem na tą najszybszą i sam nie wiem.
Niby się fajnie strzela szybko ale tak czasami tylko miziam ludzi.
No i bez ps się nie opłaca strzelać z tego co widzę
Stary Hermit farme miał. A czas sobie upływał i upływał.
=

likas

wg  mnie tylko b. wolna snajperka i tylko średni pistolet :P. Żadną inną snajperką nie zrobisz większego kuku komuś kto trochę ogarnia i nie stoi w jednym miejscu jak dostanie pierwszego strzała.

Hermit

Cytat: likas w Sierpień 16, 2009, 04:14:50 PM
wg  mnie tylko b. wolna snajperka i tylko średni pistolet :P. Żadną inną snajperką nie zrobisz większego kuku komuś kto trochę ogarnia i nie stoi w jednym miejscu jak dostanie pierwszego strzała.

Próbowałem już chyba większości rzeczy.
I trochę jestem niezdecydowany.
Ta szybka jest niezła na średnią odległość nie powiem.
Ale trochę średnio się z niej kampi

No i druga sprawa nóż a pistolet.
Pistol średni jest całkiem niezły, ale czasami jak widze kolesia odwróconego plecami to brakuje noża.

W każdym razie nosze 2 sniperki :D
=

Inidriel

Macie jakieś pomysły na typowego snajpero-campera?

Czy stealth jest aż tak ważny? Może pakować w sam elixir i "ulepszony strzał"?

Hermit

Cytat: Inidriel w Sierpień 16, 2009, 06:57:02 PM

Ja tak nie kampie w sumie, wole biegać, ginąć i na jedno wychodzi :D
W każdym razie, po tym jak zakapisz na kogoś zaraz ktoś przyjdzie i nie bardzo gdzie będziesz mógł się schować.

Poza tym, myślicie, że te 3 domy na środku mapy w CC są dobrym miejscem do kampy?
=

fedur

Ja przynajmniej Inidrielku zrobiłem tak 1 lvl potki / 1 lvl strzalu (warto chociaz ta 1) i pakuje pakuje w stealth, a jak tak to potem pułapki bo jest to milutkie.

i btw

Sygn <3 Gregoooory!

co do snipy , jak juz ALarion pisał niby ta Wolniejsza lepiej wychodzi w ogolnym rozrachunku, szybka lepiej przyfarmisz dmg na samochodach i na ktorkich dystansach dasz rade, bo z slow juz raczej jak podejda to dupa zimna...

i dla mnie nóż > pistol (nie wiem ja nie potrafie z pistola grac, i wole z noża i lepiej mi to wychodzi)

Inidriel

Cytat: fedur w Sierpień 16, 2009, 08:11:50 PM

Ja przynajmniej Inidrielku zrobiłem tak 1 lvl potki / 1 lvl strzalu (warto chociaz ta 1) i pakuje pakuje w stealth, a jak tak to potem pułapki bo jest to milutkie.

i btw

Sygn <3 Gregoooory!

co do snipy , jak juz ALarion pisał niby ta Wolniejsza lepiej wychodzi w ogolnym rozrachunku, szybka lepiej przyfarmisz dmg na samochodach i na ktorkich dystansach dasz rade, bo z slow juz raczej jak podejda to dupa zimna...

i dla mnie nóż > pistol (nie wiem ja nie potrafie z pistola grac, i wole z noża i lepiej mi to wychodzi)

Ok dzięki. W takim razie coś podobnego wyklecę :) Dzisiaj na bank odpuszczę sobie grę, coś mocne baty dostaję :P

A Greg rulz, czekam na 6 sezon! <3

likas

Jeśli chodzi o kampienie, to stealth na 5 lvlu, to podstawa, potem ważny jest elixir, wystarczy na 1 lvlu i PS. Oczywiście trzeba znać miejscówki na kampienie i mieć trochę wyobraźni. Wiadomo, że zabity gość, przynajmniej w przypadku komanda będzie zaraz chciał nas podchodzić jeżeli zostaniemy na danej miejscówce. Dlatego najlepiej być mobilnym albo po prostu czekać na gościa aż przyjdzie i zabić go w odpowiednim momencie ;].

Osobiście uważam, pistolet jest o tyle dobry, że jeżeli wyśledzi się poruszającego się na stealthcie komanda, to ten ma małe szanse. Jeszcze najlepsi są nożownicy, którzy idą w prostej linii do mnie i ciachają nożykiem powietrze, a na końcu jak dostaną kilka strzałów z pistolca to zaczynają płakać na chacie ;]

Hermit

chyba jednak long range  i nóz
=

Elenestir

fajna jest technika tego "podwójnego" skoku można na fajne miejscówki wbijać bez samolotów i innych pojazdów :D

BTW.