BF: Heroes

Zaczęty przez Alarion, Sierpień 02, 2009, 01:53:03 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Frohike

Cytat: YoungPadawan w Wrzesień 03, 2009, 06:50:42 PMbez czitów to odrobina praktyki wystarczy chrum chrum :P
Właśnie w tym cały problem, chrum ;p

YoungPadawan

I'm offline.

Elenestir

Cytat: Hermit w Wrzesień 03, 2009, 06:06:00 PM
ps gdy latacie to uzywacie a d czy tylko myszki?!
Ja używam i tego i tego razem chodzi mi tu o myszkę w połączeniu np z a gdy chcę skręcić w lewo, wtedy można fajne akcje w powietrzu robić :D BTW. Rozwaliłem ostatnio 15 czołgów gdy ja nie zmieniłem mojego ani razu :D a kurde nie miałem misji na sobie na vehicles ><

Kll

Ja skorzystałem z rady z jednego tutoriala i mam wsad + ikjl + spacja do strzelania i lata sie o niebo lepiej niz z myszka, na tym ustawieniu przed chwila 4 wingclipy, czolg, 2 jeepy i jednego goscia rozwalilem :)
L2 DEX x4
Necro79/SwS79/Sps77:D - retired

fedur

Cytat: Frohike w Wrzesień 03, 2009, 06:26:32 PM
Na cheatach to nic takiego chrum chrum ;)

nom nabicie 15 fragów + rzeczywiście ale jednak zadac 2k czystego dmg (nie pkt) jednak nawet na abbug nie jest wcale taka rzeczą łatwą =P szczególnie jak sie gra "ninja" czyli 80% close range i knife  chrum chrum =P

Elenestir

Wkurwiło mnie dziś kilka rzeczy, a mianowicie:

-nie mogłem wbić na żaden serwer na którym pograłbym dłużej niż 1minutę
-zajebałem ziomka może sekundę po tym inny ziomek mnie zajebał i mi fraga nie policzyło, ale śmierć już tak
-grałem z samymi cheaterami, na bb zaraz po wbiciu na campe koło statku(na stealth) dostałem heda, na vv dostawałem hedy na stealth prawie wszędzie ><

YoungPadawan

o ile ten ability cheat nie daje aż tak srogieego dysbalansu to dzieci z aimbotami faktycznie wkurwiają : <
I'm offline.

Frohike

Cytat: Elenestir w Wrzesień 03, 2009, 08:10:40 PMBTW. Rozwaliłem ostatnio 15 czołgów gdy ja nie zmieniłem mojego ani razu :D
Nieźle :P

Cytat: Kll w Wrzesień 03, 2009, 08:27:48 PMJa skorzystałem z rady z jednego tutoriala i mam wsad + ikjl + spacja do strzelania i lata sie o niebo lepiej niz z myszka
Muszę tego spróbować Oo

Cytat: fedur w Wrzesień 03, 2009, 09:36:07 PMnom nabicie 15 fragów + rzeczywiście ale jednak zadac 2k czystego dmg (nie pkt) jednak nawet na abbug nie jest wcale taka rzeczą łatwą =P
Wiem, że nie jest łatwo. Zrobiłem tę misję. Bez haxów ;]

Cytat: YoungPadawan w Wrzesień 03, 2009, 09:46:52 PMability cheat nie daje aż tak srogieego dysbalansu
Daje ogromny. Albo jeszcze większy.

Kll

No sprobuj Fro, wsad zostaje jak jest, a ikjl przejmuje funkcje myszki, na poczatku jest ciezko, ale jak sie przestawilem, to mozna bardziej precyzyjnie celowac.
L2 DEX x4
Necro79/SwS79/Sps77:D - retired

YoungPadawan

Cytat: Frohike w Wrzesień 03, 2009, 11:00:51 PM
Cytat: YoungPadawan w Wrzesień 03, 2009, 09:46:52 PMability cheat nie daje aż tak srogieego dysbalansu
Daje ogromny. Albo jeszcze większy.
meh ratio k/d na czitach<<moje ratio k/d bez czitów. o. :P
I'm offline.

fedur

sup? no more fancy news?  :|

ding 15 me :)

knife III  :heart:

Elenestir

Jest jeden zajebisty, według mnie najlepszy serwer EA*US* branzone :P nie ma lagów, ani razu nie dostałem dc tam, niestety jest jeden minus :( prawie zawsze jest pełny, bardzo ciężko wbić na niego

Frohike

Cytat: Kll w Wrzesień 03, 2009, 11:43:25 PMNo sprobuj Fro, wsad zostaje jak jest, a ikjl przejmuje funkcje myszki, na poczatku jest ciezko, ale jak sie przestawilem, to mozna bardziej precyzyjnie celowac.
Polatałem tak trochę, ale na razie kompletnie nie mogę się przyzwyczaić i rozbijam się co chwilę :P Chyba jednak zostanę przy tej myszce, ale jeszcze pomyślę ;p Przy okazji jak zmieniłem sterowanie z myszki na klawiaturę, to coś mi się popsuło i [Esc] przestał działać - przez co nie mogłem normalnie wychodzić z gry, lol ;< Na szczęście jak zrobiłem reset klawiszy, to wszystko wróciło do normy. Tylko dziwne, bo tam w opcjach nawet nie ma możliwości zmiany przycisku do wyłączania gry, no i oczywiście Escape pod nic nie przypisywałem.

Cytat: YoungPadawan w Wrzesień 04, 2009, 07:27:40 AMmeh ratio k/d na czitach<<moje ratio k/d bez czitów. o. :P
To wytłumacz mi, czemu grasz na cheatach? :P

Cytat: fedur w Wrzesień 05, 2009, 01:44:24 PMsup? no more fancy news?  :|
Sprawdziłem jak jest z tym czołgiem i faktycznie strzelanie w gąsienice daje więcej dmg niż w którąkolwiek inną część maszyny.

Z TNT też sprawdziłem i jest tak, że najwięcej dmg (~110) jest wtedy, kiedy ładunek umieścimy jak najbliżej środka czołgu. Im dalej, tym mniej obrażeń (TNT na gąsienicach/tej wieżyczce daje ~50 dmg jeśli dobrze pamiętam). Od spodu też jest max dmg ;p

Cytat: fedur w Wrzesień 05, 2009, 01:44:24 PMding 15 me :)

knife III  :heart:
Gz.

YoungPadawan

coz pobawić się skillami jest fajnie :)
I'm offline.

Shen

albo mam fart albo royals sie wyrabiaja, od wczoraj jeszcze nie przegralem zadnej rundy. te zmiany z pts by juz mogli dac  :(

fedur

hmm 24-1 w nocy... i mmm nie ma to jak smak zjechania Alarionka w pupeczke z nożyka, a z 3 minutki sie skradałem żeby mnie nie przyfilcował łobuz!

Alarion

Cytat: fedur w Wrzesień 06, 2009, 02:18:18 PM
hmm 24-1 w nocy... i mmm nie ma to jak smak zjechania Alarionka w pupeczke z nożyka, a z 3 minutki sie skradałem żeby mnie nie przyfilcował łobuz!

Ale jak dobrze pamiętam, to koniec końców miałem jakieś 15 fragów i 2 zgony i też padłeś ode mnie kilka razy. Dobrze, że przynajmniej dowiedziałem się kto to był, bo już się bałem, że Pan Biały, czy cuś :>
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

fedur

aj tam ważne że milutko było, fakt faktem że nie jest milo dochodzić do gry i od razu dostawać na spawnie heada od Ciebie :< ni czesc ni nic o poporostu... ale widze ze sie przekonales do fast snajperki.

Elenestir

Cytat: fedur w Wrzesień 06, 2009, 04:10:27 PM
aj tam ważne że milutko było, fakt faktem że nie jest milo dochodzić do gry i od razu dostawać na spawnie heada od Ciebie :< ni czesc ni nic o poporostu... ale widze ze sie przekonales do fast snajperki.

Wczoraj Alarion tak zebrał ode mnie :D

Edit. BTW ten temat jest chyba najgorętszy ze wszystkich(mówię tu tylko o dziale retail) :D co się z tym offem dzieje

Alarion

nom, pisalem "siema Ele" i heada od niego od razu ^^

Fedur, ja nie wiedzialem, ze to byla twoja postac xD

dopiero po grze mi powiedzieli, że to ty.

Strzelam z tej co ma 8 naboi, bo tam co ma 6 to mi ni hu hu nie podchodzi.

odrzut prawie jak przy ciężkiej, z daleka mały damage, a ja najbardziej lubię na BB z daleka, albo SS pod bazą royali i na spawnie im od razu na PS 5 ostro cisnąć. ; p
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Frohike

Cytat: Alarion w Wrzesień 06, 2009, 04:30:06 PMja najbardziej lubię na BB z daleka, albo SS pod bazą royali i na spawnie im od razu na PS 5 ostro cisnąć. ; p
Camper ;p

Z jakiego karabinu powinien strzelać Gunner? Pogram sobie nim trochę :>

Acha i jeszcze jakie skille rozwijać najpierw? Przypuszczam, że Leg It na maxa i potem Shield/Keg, right?

fedur

fro teraz bedzie tak wolny jak ... slowpoke

fronner :D

Shen

Cytat: Frohike w Wrzesień 06, 2009, 10:27:22 PM

Z jakiego karabinu powinien strzelać Gunner? Pogram sobie nim trochę :>

Acha i jeszcze jakie skille rozwijać najpierw? Przypuszczam, że Leg It na maxa i potem Shield/Keg, right?
ja gunnerem gralem dla zabawy i stawialem na atak!!!, najpierw keg potem shield, warto dac tez jeden punkt do i eat granades, dobre na tt, granaty i podobno strzaly z tanka tez mozna zjadac  :P
uzywalem karabinu z najwiekszym zasiegem i shotguna  very fast.

kurde jak te levele wolna leca :<

Morswin

Cytat: Shen w Wrzesień 07, 2009, 12:25:14 AM
kurde jak te levele wolna leca :<
Dla mnie wbijanie z 10 na 11 trwa wiecznosc. Nie chce nawet myslec o tym co bedzie pozniej...

http://img266.imageshack.us/img266/7859/bfh.png
Jestem z siebie dumny xDD

Elenestir

ja gram tak średnio dla fanu, i wbijam średnio 2-3k pkt dziennie :P jeśli gram, no chyba że się wciągnę :P