Destroyer [Destro]

Zaczęty przez Ryltar, Grudzień 10, 2005, 12:36:40 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

pix3l

Frenzy = +302% patk
Rage = +50%patk

policz sobie ile to jest z 325, bo to nawet nie 1.5k tylko prawie 2k.
:O

TruTherion

No wyszło 2,3k DMG. Rage nie brałem pod uwagę.

Kesai

Cytat: ranger25 w Lipiec 08, 2008, 07:17:12 AM
Utrata kilku pkt. DEX zwolniła dodatkowo moją postać, trenowałem na ustawieniach +5CON -5STR i NM Heavy (czyli bulid full HP) i destro wtedy jest zbyt wolny, wróciłem na MJ Heavy i chyba dopakuje jescze DEX kosztem STR, walcze prawie cały czas na skilach więc utrata STR nie jest taka bolesna - chyba że się mylę ??!

Na lvl 78 spróbuje jeszcze raz setupu na +STR/+DEX -CON ale to jeszcze odległa droga  :)
Wg. kalkulatora strata 325  P.atk. przekłada się na 4700 HP/CP
ja rozumiem, ze kazdy proawdzi postac wg wlasnego widzimisia, ale chcialbym cie uswiadomic, ze majac  -str i nm hv (+skille :O) zabijasz ta postac. doslownie.

TruTherion

Bo szybciej odpalisz Freenzy i przeciwnik tego nie zdąży zrobić.

Kesai

TruTherion

To, że Destro +CON > Destro - CON z racji większej ilości HP i szybszego odpalenia Freenzy. A trudno odpalić samemu Freenzy, czy Guts jeśli bije cię Destro na nim. Za szybko się ginie.

Ale jeśli walczymy  z innymi klasami to już lepiej bić mocniej.

RycezSzilen12PL

ostatnie strony tego tematu to najwiekszy stek bzdur jaki kiedykolwiek czytalem lol....
rpg 5x
7x bd sws th sb destr aw wl se bish

DeVa

Cytat: RycezSzilen12PL w Lipiec 12, 2008, 03:20:16 PM
ostatnie strony tego tematu to najwiekszy stek bzdur jaki kiedykolwiek czytalem lol....
dobrze prawi piwa mu :D

btw +con to najgorszy bulid destro jaki mozna zrobic rofl
SWARM

Lama Pidżama

Takie discussion o dye to moze i ja powiem... tylko nie smiejcie sie za bardzo xD
Wg. mnie destro ma dosc fajnie zbalansowane staty (wiadomo dex boli no ale cos za cos... wszystkiego miec nie mozna) i kombinowanie z nimi to sredni pomysl... bo wiadomo ze na przyklad na maga czy luka wartaloby miec troche tego dex... wkoncu zawsze cos ale z drugiej strony w walkach z innym destro np. to dex - zero przydatnosci i to boli np. -4 str czy -4 con.
Dlatego ja preferuje bez dye biegac. Koniec tylko wiecie (patrzec w na pierwsza linijke :D)

Yoker

ja od zawsze dawałem dla destro +5str/-5con (do ~65 tylko +3/-3, reszte dokładałem po 65) i zawsze byłem zadowolony

adamex91

wiecie moze co robi skill z 79 "over the body"?
CytatBring out combat spirit to temporarily increase limit of body. Available to use when CP is more than 80 percent.
osobiscie smierdzi mi tu czyms w stylu frenzy, mocno podrasowuje staty ;]

Bled

Frohike

Cytat1 Minute Duration
60 Minute Reset at 300 ATKSPD (1/2 hour at 600 atkspd and so on)
Can be activated at any time and consumes 100% of remaining CP.

+15% PATKSPD
+25% PATK
+25% PDEF
+20 Runspeed
+30% HP MAX (does not heal health gained this way)
Podobno nie stackuje się z PoF etc.

Edit odnośnie CT1.5:
The Over the Body skill's use condition has been changed. In order to use the skill, your CP must be above 80%. When the skill is used, all of your CP are consumed.

Solar

Ja nie wiem po co destro chodzic z czyms takim jak nm albo helant i dodawać cokolwiek do con moim skromnym zdaniem destro ma tłuc jak najmocniej umie a nie robić za puche z hp

Luna
Tyrteos: 80 lvl SM|75 lvl WC |DA 55 - Banned
Franz
Decimos: 82lvl PS|75 lvl WC |DA 70 -Śpi
Lancer
Decimos: 7x lvl PS

http://przypierdolek.mybrute.com/
Cytat: 120130 link=topic=27483.msg306926#msg306926

Denrad

Kto mi powie jak działa frenzy po nerfie w CT1?
L2 Azure Nanaki x15: Mundrek WC 78/SH 72 --->>> Off

Dragon Network Dragon x15: My all six char --->>> Off 4ever

L2 Dex & Frienz Roxy x5: E1ess4r BH lvl 36 --->>> On o___O???

No Life ProOwnzorMod v. 0.9999 --->>> On/Off Only w nagłych przypadkach nie cierpiących zwłoki.

DIO

jak wyjdziesz ponad 30% hp to bonus do patc spada do chyba 50% z broniami 2h (nie wiem jak z innymi)

Denrad

Spada do 50% czy o 50%, no bo to troche osłabi destro z 2h, taki sam bonus jak z lukiem  :?.

No Life ProOwnzorMod v. 0.9999 --->>> On/Off Only w nagłych przypadkach nie cierpiących zwłoki.

Siena

Cytat: Denrad w Lipiec 17, 2008, 11:56:46 AM
Spada do 50% czy o 50%, 

A czy to jakaś różnica? :>
Piszę poprawnie po polsku

Nie smuć się, że się skończyło... ciesz się, że było...

bula

Cytat: Siena w Lipiec 17, 2008, 02:09:07 PM
Cytat: Denrad w Lipiec 17, 2008, 11:56:46 AM
Spada do 50% czy o 50%, 

A czy to jakaś różnica? :>

spada do 50% chyba ... i jest to roznica bo z 350% do 50% jak spadnie to nie to samo co spadniecie 50% z 350% ...

Denrad

Jak myślicie czy + 4 DEX  dużo zmieni w speedziei reuse frenzy, zelot czy lepiej wbić +1 STR -CON?

Frohike

Cytat: Denrad w Lipiec 17, 2008, 05:34:27 PMJak myślicie czy + 4 DEX  dużo zmieni w speedziei reuse frenzy, zelot czy lepiej wbić +1 STR -CON?

Cytat: pix3l w Lipiec 08, 2008, 08:55:42 AM+STR -Con tylko..... Dex nie ruszaj.
Kolega ma Tytana 77+ na retku, wie co mówi :P

Siena

A racja, źle przeczytałem. Myslałem, że chodzi o spadanie p.atku a nie bonusa.
Piszę poprawnie po polsku

Nie smuć się, że się skończyło... ciesz się, że było...

Sp4m3R

Ja mam taką kwestie jaki armor (S80) i jakie SA do niego na serwer high rate (CT1+) z fullbuffem (dance songi cov) na pvp i ogólnie mocne koksanie
P
O
O
0
F
P
O
O
0
F

TruTherion

Cytat: Sp4m3R w Lipiec 19, 2008, 12:51:49 PM
Ja mam taką kwestie jaki armor (S80) i jakie SA do niego na serwer high rate (CT1+) z fullbuffem (dance songi cov) na pvp i ogólnie mocne koksanie

Ta część dobra. Zbroja to raczej HV i weapon mastery, ale na Dynasty się nie znam zbytnio.

Sp4m3R

Ok dzieki ale mam jeszcze jedną prośbę mógł by ktoś starannie i przejrzyście opisać jak załączyć Frenzy i Zealota przed walką na oly ??? Najlepiej bez użycia Earthblabla (skill na pole) bo nie mam pojęcia gdzie popełniam błąd zawsze brakuje mi te ~600 hp do 30%
P
O
O
0
F
P
O
O
0
F