Warlord [WL]

Zaczęty przez Ryltar, Grudzień 10, 2005, 12:26:00 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

DonK.

haste holy i jazda do fog, za kamyczki kupujesz icarus trident+critical stun.
Hapszasin

ex- DoomCryer 82/sps@Lancer
ex- PhoenixKnight 81/sr/wl@Lancer
/get.your.envelopes_ _time.to.address.the.haters/

lukasz09091

a ze tak zapytam bo nie byłem zbyt częstym rezydentem FoG to znajde tam jakies moby pod weak point sacred/holy bo widziałem tylko pod water no ale nie zwiedziłem pewnie nawet połowy

PuFF

Cytat: Shen w Maj 13, 2010, 01:23:23 PM
Do pvp health, do expa haste, ale pewnie nie stac Cie na dwie sztuki broni.
g prawda.
Cytat: lukasz09091 w Maj 13, 2010, 03:05:36 PM
a ze tak zapytam bo nie byłem zbyt częstym rezydentem FoG to znajde tam jakies moby pod weak point sacred/holy bo widziałem tylko pod water no ale nie zwiedziłem pewnie nawet połowy
nie ale biezesz holy weapon+ dance of light i czekasz na kryta.

Shen

Cytat: PuFF w Maj 13, 2010, 04:57:41 PM
g prawda.

ch sie znasz lewaku

/ScovY
Regulamin, punkt:
4. Nie spamujemy pisząc bezsensowne i nic nie wnoszące odpowiedzi.
6. Cenimy wolność słowa, ale z poszanowaniem godności. Nie wyśmiewaj i w żadnym wypadku nie obrażaj innych użytkowników.
9. Na forum obowiązuje całkowity zakaz używania wulgaryzmów. Cenzurowanie słów np. ,,ku**a"  ,,sp******aj" itp.  Jest również zabronione. Piszemy z kulturą.

Regulamin jest co prawda nowy, ale nie pozwala to nikomu na łamanie go.
Nie chce sypać minusami więc proszę przestrzegać regulaminu.

lukasz09091

Każdy ma swoją wizję co lepsze proponuje poprzec argumentami podając słabe i dobre strony i moze dojdziemy co lepsze choć może kazdy z Was woli co innego i zdania nie zmieni obstawcjąc  przy swoim

PuFF

Cytat: Shen w Maj 13, 2010, 05:27:48 PM
Cytat: PuFF w Maj 13, 2010, 04:57:41 PM
g prawda.

ch sie znasz lewaku

po co ci health na pvp? C Stun albo haste tylko + luk i czasem jakis sword.

lukasz09091

gość zaproponował mi fundation ss destruction a jak zapytałem go co to daje to sam nie wiedział, ja sie na tym nie znał bo to dla mnie abstrakcja zupełna, wie może ktoś jakie to ma bonusy ?

lukasz09091

mam juz to fundation ss +haste, jakie suby polecacie pod pod certyfikaty, nie znam sie na tym kompletnie wiec prosze o opis nie bardzo skrótowy bo mi to duzo nie da

ps. nigdy nie dodawałem kamieni do s gradow a na forum nie znalazłem żadnej prezentacji jak sie to dodaje i czy to jest bezpieczne? ile potrzeba sztuk na wbicie 150?

PuFF

Cytat: lukasz09091 w Maj 17, 2010, 08:58:24 PM
mam juz to fundation ss +haste, jakie suby polecacie pod pod certyfikaty, nie znam sie na tym kompletnie wiec prosze o opis nie bardzo skrótowy bo mi to duzo nie da

ps. nigdy nie dodawałem kamieni do s gradow a na forum nie znalazłem żadnej prezentacji jak sie to dodaje i czy to jest bezpieczne? ile potrzeba sztuk na wbicie 150?

{haste 33% atack speda wiecej} od jakiegos  woja np glad
{ud 15% albo 20% wiecej p defa/m defa nie wiem dokladnie} od tanka jakiegos np pal
{spirit 8% p atack/atack speed} albo {celka 5s niesmiertelnosci} ale zawsze bralem spirita
co do kamyczków zależy od serva ale jak ci nie wejdze to sie nie zeruja zostają na tym samym poziomie. A dodajesz je klikając na nie i wybierając bron/armor wkładaj, a i można max miec 300 atry w broni od którejś kroniki.

lukasz09091

czyli wezme glada i palka a na te 3 co podałes to jakie postacie sie łapią?
i ile tak na oko tych kamieni potrzebuje na full wbicie?

jac0l

szansa to chyba 66.6% jeden kamyk to 5 atrybutu :P i raczej clelka bedzie super pomysłem. Na trainie będzie się często aktywowac.
CytatGimnazjaliści moderatorami forum. To smutne.

Cytatserv na max 2-3h mam all +16 i co dalej

PuFF

celke robisz z sws'a bd'ka wc'ka

lukasz09091

fajnie sie składa bo jak złoże ic to mi pod wszystkie postacie podejdzie (wl,glad,pal,bd/sws) dorobie duale s i fb
najbardziej boję sie q na sube bo jakby nie patrzeć wl to moj main i moze byc ciężko z tymi rb, a wiadomo jaka przydatność jest wl przy biciu bosow:/ możliwe ze jakis klan mnie przyjmie dopiero jak zobaczy full s
jakie skile ench. w 1 kolejności, planuje powbijac te najpotrzebniejsze chociaż troche, bez szaleństw

jac0l

Nie trzeba miec party zeby zdobyc qi z rb;kow do suby;d wystarczy zagadac do boxa... a jezeli grasz na kronice graci final to chyba lepszym wyjscie bedzie znalezienie party i pojscie na tw. takie pierdolenie sie z q to strata czasu
CytatGimnazjaliści moderatorami forum. To smutne.

Cytatserv na max 2-3h mam all +16 i co dalej

PuFF

Cytat: lukasz09091 w Maj 17, 2010, 10:18:14 PM
fajnie sie składa bo jak złoże ic to mi pod wszystkie postacie podejdzie (wl,glad,pal,bd/sws) dorobie duale s i fb
najbardziej boję sie q na sube bo jakby nie patrzeć wl to moj main i moze byc ciężko z tymi rb, a wiadomo jaka przydatność jest wl przy biciu bosow:/ możliwe ze jakis klan mnie przyjmie dopiero jak zobaczy full s
jakie skile ench. w 1 kolejności, planuje powbijac te najpotrzebniejsze chociaż troche, bez szaleństw
a na jakich ratach grasz?
ps. nom wl i bcie rb trudno będzie ale jak klan znajdziesz wbijesz skille +++ to bedziesz dla nich bogiem.

lukasz09091

PuFF

lukasz09091

mógłbyś rozwinąć myśl bo nie mam pojęcie o co chodzi (newbie)

PuFF

teretori war? nie wiem dokładnie musisz sie kogoś z Ru/Eu offa lub z Rpg zapytać.

lukasz09091

gdzies na forum ktos zadał pytanie czy jest jakis szybszy sposób na nobla/sube od ge i ktos napisal ze nie

jezeli ktos przybliży to tw to bede wdzięczny, wracając do tematu jakie skile w 1 kolejności ench. ?

Grallenord

Ja enchantowałem stuna i battle roara w pierwszej kolejności

lukasz09091

Grallenord

o ile pamiętam na reusa. Przydaje się w koksie a i w pvp, zwłaszcza na oli, też się sprawdza. Zastrzegam, że nie próbowałem innych rozwiązań.

PuFF

Cytat: lukasz09091 w Maj 18, 2010, 10:43:12 AM
gdzies na forum ktos zadał pytanie czy jest jakis szybszy sposób na nobla/sube od ge i ktos napisal ze nie

jezeli ktos przybliży to tw to bede wdzięczny, wracając do tematu jakie skile w 1 kolejności ench. ?
stuny stuny jeszcze raz stuny BR ma 2 minutki reusa wiec nie jest to dużo na poczotku investuj w stuny.