L2 AssassiN Low Rate x8 - Gracia Epilogue

Zaczęty przez Jumanji, Listopad 11, 2010, 01:37:08 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Hesser

Bo gra on i pare osób. Po prostu z tego co wiem czekają na troche wiecej ludzi - sami ze soba grac nie beda, na szczescie ludzie sie juz pojawiają więc z tego co mi Robin mówił - dużo ich wróci ;)

ONYX2

Po za tym nie tylko klan Thailonów widać na serverze:

Widać też nowy stary klan Hessera :) - "Ghosts" bo do nie dawna biegali jako klan "Aureus" :), który tez tu grał. I któś mówił, że jak online się poprawi to może cześć z nich wróci. No a na tą chwilę ter przychodzą mi nasepujące nazwy klanów do głowy, które grają na serwie:

1. "Thailon"
2. "Ghosts"
3. "ProKilersFamily" widzę, chyba ze wracają powoli
4. "PlayersKilers"
5. "SemperFidelis"
6. "TimberWolves"

No jest też kilka miejszych klanów, które pojawiły się niedawno na serwerze

Ale widać, że coraz cześciej zagladają też ludzie, którzy tu grali i miło jest widzieć ich spowrotem.
L2 Official Franz/Naia: Necro/Soultaker 76
L2 Official Franz/Naia: Spoil 70

TO JEST CZAD: http://www.lineage2.com/gd/
NEW ENGINE.

Lineage® II: Goddess of Destruction™, the largest ever content update to the immersive fantasy MMORPG of elite PvP combat, maximizes your fun. Fight in stylish and lively battles with new powerful classes and skills. Take your character to new heights with 14 more levels. Play time to achieve endgame level speeds up dramatically. New group features like the party match system and revamped group sizes and character.

Liar

PKF i SF nie grają. Ci którzy zostali, lub wrócili przyłączyli się do istniejących klanów. To znaczy Ghosts wykluło się z PKF . Teraz jest inny lider. SF odeszli ze 3 tygodnie temu już.
Waitin' for : www.l2asylum.com

ONYX2

ale jednak zagladają cały czas na serwer

NEW ENGINE.

Lineage® II: Goddess of Destruction™, the largest ever content update to the immersive fantasy MMORPG of elite PvP combat, maximizes your fun. Fight in stylish and lively battles with new powerful classes and skills. Take your character to new heights with 14 more levels. Play time to achieve endgame level speeds up dramatically. New group features like the party match system and revamped group sizes and character.

Liar

spickler

Oni nie graja, ale ostatnio sporo czasu poświęcam nowym graczom , więc ich trochę jest. Jak już o tym wspominam, to informuje nowych graczy, że w razie pytań, problemów lub w celu uzyskania jakiejkolwiek pomocy, można się zgłaszać do mnie. Postaram się pomóc  na tyle, na ile zwykły gracz (jakim jestem ja) da rade

Liar

Prosimy zgłaszać się do ludzi z klanu Ghosts :) Ze starych Thalionów grają Robin, PuppetMaster, Mariodzik i chyba jeszcze z 5 osób. Jest sporo nowych u nich. Reszta ma podobno wrócić jak się powiększy online.

Duralex

Sam wróce gdy online wyniesie 250 +

YASB

Online nie wyniesie 250 + jak kazdy będzie na to czekał tylko  ;D

Hesser

Jakby wszyscy ktorzy czekaja na gre wrocili, to online skoczylby prawie 2x, ale lepiej mowic, czekamy az online skoczy 2x to wpadniemy! ;)

spickler

I tak to może się ciągnąc jeszcze długo. Część graczy wróci, jeżeli na serwerze podskoczy online, część nowych zacznie tu grę jak online podskoczy... A online nie bardzo ma jak poskoczyć skoro oczekujących jest teraz więcej niż graczy na serwerze :0
Także nie czekajcie a wbijajcie, a nie pożałujecie

Fat4lity

Widzę ciągle tu tłoczno ;) No nowego na serwerze? ;)

Liar

Dzisiaj na serwer przyszedł nowy klan. Templars witamy :P ma wbić jeszcze klan z GL chyba jutro. Jest nieźle. Myślę, że szybko dojdzie do 250+ zwłaszcza, że wczoraj było już 197 :P

ONYX2

Oooo ... to zejefanie, zapraszamy.

NEW ENGINE.

Odys

Wszystko ladnie pieknie ale online zmienil sie o 20 od momentu kiedy odszedlem. Wiec nadal sa postacie 1 lvl ktorych nigdzie nie widac jak przed miesiacem. Dlatego uwazam ze nie ma sensu pisac ze online to 197  :oops:

Haseo

Troszkę naciągany online nie oszukujcie ludzi bo na serwerze taka sama pustka jak była.

Laner

Cytat: ONYX2 w Listopad 24, 2010, 02:59:37 PM
ODYS wpadnij na serwer podziałamy będzie fajnie zobaczysz. Skoro grałeś to wiesz, że fajny server. Po za tym nie wiem kiedy odszedłeś, ale w ciągu ostanich 2 tygodni sporo zmian zaszło. Nie mówie tylko o poprawkach zrobionych lokalizacjach. W sumie to faktycznie teraz każda osoba wydaję się na wagę złota, a online faktycznie wieczorami podskakuje i zaczyna być z kim grać, nawet chęci wracają.

Też odszedłem tak jak ty swego czasu, ale teraz widzę, że warto wrócić bo ten server faktycznie jest  ładnie przygotowany pod wzgledem zabawy. Jak bym podchodził do sprawy tak jak ty Odys w mógłbym przestać grać w l2 bo w sumie po co. Na szczęście jest kilku zapaleńców na serwerze i można podziałać.

Tak więc nie marudź tylko wbijaj. Kim grałeś? Jaki nick miałeś?

Haseo:  widzę ze lubisz klimaty BLACK METAL :) pozdrawiam

Szczerze mówiąc nie napisałeś nic istotnego, bezsensowne lanie wody. BA! nie odpowiedziałeś nawet na post Odysa. Bronisz server pisząc że ma super zajefajną administrację i stronę techniczną OK! I co z tego?
Serverowi zarzuca się brak online, nie zaś słabe przygotowanie techniczne. Ten brak online to poważny problem, bo server z online <100 nawet z mega wykoxanymi plikami nie ma szans się wybić (Proszę nie przytaczać tutaj EX'a, po pierwsze EX był w inny czasach, po drugie miał bardzo ogarniętą administrację, która znała się na rzeczy, więc EX to była zupełnie inna bajka)

Liar

Offtop... Pamiętajcie o tym, że było 197 na liczniku online czyli + off shopy (50) + DB(197-50 = 147, boxy to ok. 40%  czyli online bez off i boxów to ok. 80-90.) Laner możesz skończyć swoje wypowiedzi skoro nie zamierzasz tu grać, nie widzę, żeby w topicu było napisane : SPAM.

Laner

Cytat: Liar w Listopad 24, 2010, 05:08:45 PM
Offtop... Pamiętajcie o tym, że było 197 na liczniku online czyli + off shopy (50) + DB(197-50 = 147, boxy to ok. 40%  czyli online bez off i boxów to ok. 80-90.) Laner możesz skończyć swoje wypowiedzi skoro nie zamierzasz tu grać, nie widzę, żeby w topicu było napisane : SPAM.

Zasmucę Cię, nie mam obowiązku grania na serverze, na którego temat się wypowiadam, grałem tam zaraz po starcie i było to dla mnie zdecydowanie wystarczająco. Nikomu nie zabraniam tutaj grać. Nie wiem dlaczego sugerujesz że jestem spamerem mimo, że moje posty (w porządku, poza offtopu w poprzednim poście w związku z babką wróżką i Nostradamusem) dotyczą servera, nie są co prawda tak cukierkowe jak pozostałych dyskutantów, ale chęć napisania negatywnej oceny servera nie odbiera mi chyba prawa napisania jej (chociaż moje ostatnie posty w tym temacie były raczej neutralne w stosunku do L2 AssasinN)

Liar

Okej rozumiem. Nie mówię, że musi być cukierkowe, ale strasznie nie lubię kiedy ktoś wali ironią w tym stylu itp . Każdy chce pokazać serwer na którym gra w dobrym świetle. A to co napisałem do online jest prawdą. Skoro grałeś na tym serwerze na początku (prawie 3 miesiące temu) to nie wiesz jak teraz wygląda sytuacja. Przepraszam, jeśli mój post wyglądał źle lub obraźliwie. A co do Haseo. Jak już mówiłem na którejś tam stronie, nie licz przy online nie przekraczającym 300 live, że w Giran będą tłumy. Wieje pustką bo nie byłeś w SN/ToI itp.

Haseo

Jednak rynek jest priorytetem. Zachęca ludzi do gry, a online 80 nadaje się pod ''server closed''. Więcej nie piszę bo jak Laner wkradł się w temat to tutaj potoki słów i flamu uświadczymy.

NOhope

Ponawiam swoje pytanie : jak mozna prawdzic online serwera ?

Liar

alt +b zakładka region. i tam masz strzałki i na strzałce klikasz next do końca :P tak sprawdzasz online. teraz z boxami i off shopami 176.

spickler

Kłócicie się jak dzieci... Jeżeli nie piszecie czegoś związanego z serwerem (nieważne, czy to będzie coś pozytywnego czy negatywnego, ważne aby wnosiło coś do tematu) to sobie odpuście, bo już za dużo w tym temacie offtopów jest...
Dużo ludzi pyta się o online... W tym momencie wraz z offline shopami jest 180, naliczyłem ok 60 shopów i z 5 krasi w cwh, więc wychodzi ok. 115 graczy online (o ile to prawda, że nowy system nie nalicza boxów, jeżeli tak to online jest o 30 osób niższy)

Duralex

Spam jest potrzebny, przyciagnie wiecej graczy