INNOVA EU - Oficjalna data startu ?

Zaczęty przez Dzondzy, Grudzień 02, 2011, 05:17:29 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Polopiryn

Jak się wszyscy wpisują to ja też, nie chce być inny :(

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

Eyvee

ja mam  win 7 64bit i dziala, tylko otwieram ja opera a nie chrome/mozilla

dimmiu

Co by nie mowic to jest chore zeby czlowiek musial sam dochodzic co w kompie nie odpowiada dla ichniego launchera i dlaczego nie chce sie odpalic lol... To ma byc uniwersalne oprogramowanie dzialajace na wszystkim... Wiec co, zaraz sieo kaze ze musze odinstalowac c++ albo np mojego outpost security suite licencyjnego bo jakas glupia gra z nim nie chce dzialac? Chore...

Ajek

Dokładnie..  u mnie też po kliknięciu "Play" nic się nie dzieje (poza mignięciem Frosta i "Loading"). Komuś wcześniej pomogło odinstalowanie Comodo, któego też posiadam, ale mnie nie uśmiecha się szukanie alternatywnego antywira.. Odpalanie Launchera przez www zawsze mnie drażniło, nie sądziłem, że panowie z Innovy zaimplementują ten chory system w swoim L2  :noob:
Czy z wersją od NCsoft też występują tego typu problemy? Próbował ktoś?

Sebal

Sebal- Life ...

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC

Polopiryn

Ajek, jak widzisz. Bez zmiany antyvira nie pograsz na OBT.
Widzisz Sebal, a tyle się męczyłeś :D

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

Kasy

Cytat: Polopiryn w Grudzień 03, 2011, 11:58:23 AM
Comodo? I wszystko jasne, musisz usunąć :)

serdeczne dzieki za pomoc, to faktycznie dziala :)

swoja droga, nie sadzilem ze wylaczenie i odinstalowanie antyvira/firewalla to nie to samo...

pozdrawiam

Roxis

L2 EU Vinuz !
Lineage 2 official server Luna
Vinuz/Sqn: Adventurer 82lvl
Piti: Soul Breaker 76lvl
L2RU
Sqnik: Rouge 86 / 75 WL / 75 WC / 75 DA  @ Lancer

Polopiryn

To napiszę jeszcze raz.
Gdy uruchamiacie L2 i wszystko wam się włącza aż do okienka frosta i potem nagle przestaje, jest to wina waszego antivira.
Wtedy musicie spróbować wyłączyć i odpalić, jeśli nie pomaga - Trzeba usunąć antivirka :)

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

dimmiu

POSZLO! Ale na operze po zrobieniu fix... Ale jaki problem jest z firefoxem i IE nie mam zielonego pojecia... To jest chore zebym musial instalowac konkretna przegladarke zeby mi gra chodzila... :? Mam teraz 3 przegladarki w systemie, miodzio.... :(

Shen

Chyba poczekam do czasu aż będzie można zainstalować l2 i odpalić bez kombinowania. Niewiarygodne że u innovy coś może nie działać jak trzeba.

Eyvee

btw. ci co juz graja na obt macie takie masakrycznie przycinki gry? wczoraj mi lekko lagowalo na 4-5 sek co jakis czas a dzisiaj na ruins of despair tak mi tnie ze nie da sie nawet ztargetowac O.o

haran

Cytat: Naito w Grudzień 12, 2016, 05:06:56 PM
Drobne przepychanki słowne czy lekko prowokujące słowa są jak najbardziej wskazane

Eyvee

jak sie pytam ludziw grze, to nikt prawie lagow nie ma...nie wiem....neta mam szybkiego sprzet moze i mam stary procek mi zjada ostro, ale przy ludiach an shilen w talking island lepiej mi gra chodzila niz tu na ruins of despair z 10-15 osobami moze :/ nie mam pojecia czemu tak mam, chcialabym pograc, posprawdzac...ale jak tak dalej bede miala z tymi lagami to chyba sobie daruje

maxverr

Cytat: Eyvee w Grudzień 03, 2011, 12:37:03 PM
btw. ci co juz graja na obt macie takie masakrycznie przycinki gry? wczoraj mi lekko lagowalo na 4-5 sek co jakis czas a dzisiaj na ruins of despair tak mi tnie ze nie da sie nawet ztargetowac O.o

Ja również nie mam problemów takich.
CPU: AMD Athlon II X4 640 3,0GHz  GPU: ASUS EAH6850 DirectCU  SSD: OCZ AGILITY 3 60GB
MOBO: MSI 770-G45 HDD: Samsung F3 HD502HJ  RAM:Kingston 2x2GB 1333MHz CL9 PSU: OCZ StealthXStream2 600W
Microsoft SideWinder X4 :: Razer DeathAdder :: Philips SHP2000

Polopiryn

Ty mi nie mów nic o lagach 500 procesów by 4game. Ale nic na razie nie wyłączam niech się update ściągnie wtedy wyłączę all.

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

rexetin

Fix do critical error z XP

Download process explorer (http://technet.microsoft.com/en-us/s...rnals/bb896653)
Run the game and when it stops at critical error do not close error message, leave it on screen
Run process explorer, find LineageII.exe in it, double click it, and there it will show your command line with your personalized values, just copy it and use it to run the game (with modified options of course)

Sebal

Jak coś to na google chrome, mogę odpalić grę. Tak więc na przyszłość. Przeglądarka ma mało do gadania ; )
Sebal- Life ...

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC

Polopiryn

Może mi teraz ktoś pomoże. Mi wszystko ładnie działa, ale nie wiem czemu w grze nie mam tekstur ;o. Na początku w tej świątyni były, a teraz już nie ma - Tak samo na ekranie wyboru postaci, brak tekstur..... Ściągałem, jeszcze raz tekstury ale dupa nie pomogło....

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

Ajek

Odinstalowałem Comodo, klikam "Play". Tak jak wtedy działo się nic, teraz dzieje się coś, mianowicie:

2011.12.3 12:59:59
CPU : AuthenticAMD  AMD Athlon(tm) II X3 450 Processor @ 3211 MHz 2047MB RAM
Video : No Video
PosCode : LS9(415) 0:0:0 3/0 [577]

Assertion failed: GetClassInfoExW( NULL, WinBaseClass, &Cls ) [File:.\Window.cpp] [Line: 1050]

History: WControl::RegisterWindowClass <- UWindowManager::UWindowManager <- InitWindowing

Czyli znany i lubiany Critical Error. Brawo Innova, brawo...

maxverr

Cytat: rexetin w Grudzień 03, 2011, 12:47:00 PM
Fix do critical error z XP

Download process explorer (http://technet.microsoft.com/en-us/s...rnals/bb896653)
Run the game and when it stops at critical error do not close error message, leave it on screen
Run process explorer, find LineageII.exe in it, double click it, and there it will show your command line with your personalized values, just copy it and use it to run the game (with modified options of course)
www.technet.microsoft.com/en-us/sysinternals/bb896653
CPU: AMD Athlon II X4 640 3,0GHz  GPU: ASUS EAH6850 DirectCU  SSD: OCZ AGILITY 3 60GB
MOBO: MSI 770-G45 HDD: Samsung F3 HD502HJ  RAM:Kingston 2x2GB 1333MHz CL9 PSU: OCZ StealthXStream2 600W
Microsoft SideWinder X4 :: Razer DeathAdder :: Philips SHP2000

Solar

Cytat: Polopiryn w Grudzień 03, 2011, 01:00:16 PM
Może mi teraz ktoś pomoże. Mi wszystko ładnie działa, ale nie wiem czemu w grze nie mam tekstur ;o. Na początku w tej świątyni były, a teraz już nie ma - Tak samo na ekranie wyboru postaci, brak tekstur..... Ściągałem, jeszcze raz tekstury ale dupa nie pomogło....
Robiłeś upa  z us/ru ?

Luna
Tyrteos: 80 lvl SM|75 lvl WC |DA 55 - Banned
Franz
Decimos: 82lvl PS|75 lvl WC |DA 70 -Śpi
Lancer
Decimos: 7x lvl PS

http://przypierdolek.mybrute.com/
Cytat: 120130 link=topic=27483.msg306926#msg306926

FokuSs

Mam win7 musiałem visuale odinstalować i smiga. Łączenie przez strone odrobine broni się przed  botem. Mam eseta 5.
Cytat: Dyma w Styczeń 12, 2012, 09:14:32 PM
a ja tam jestem zadowolony bo na razie hb czyli klan z offa jest jedynym side a nie jakieś rumuńskie dzieci privow

Ajek

Nie do końca rozumiem, co mam zrobić po skopiowaniu tej ścieżki na końcu. Mam to w schowku, i co dalej?

Polopiryn

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)