INNOVA EU - Oficjalna data startu ?

Zaczęty przez Dzondzy, Grudzień 02, 2011, 05:17:29 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

drezyna

Dla wszystkich zainteresowanych:

Brak PA & In-Game Shopu w pierwszym tygodniu gry!

Póki co trwa ostry flame na ten temat na forum Innovy.

Unix

"Bo ja wolno myślę."
~Albert Einstein~

neontuning

Al_Cap0ne

1. Co do STARTU przesunęli go więc koło 18:00 powinien ruszyć ale.. nic nie wiadomo jak będzie dalej więc nie stresować się.
info: https://forum.4game.com/showthread.php?t=1145

2. Ja jestem z tego powodu zadowolony żadne bogate dzieciaki nie wyłożą kasy z paypala co dostali na mikołaja od bogatych starych :P
chcesz być dobry zapier....

jeśli ktoś chce oblukać info: https://forum.4game.com/showthread.php?t=1125

maxverr

CPU: AMD Athlon II X4 640 3,0GHz  GPU: ASUS EAH6850 DirectCU  SSD: OCZ AGILITY 3 60GB
MOBO: MSI 770-G45 HDD: Samsung F3 HD502HJ  RAM:Kingston 2x2GB 1333MHz CL9 PSU: OCZ StealthXStream2 600W
Microsoft SideWinder X4 :: Razer DeathAdder :: Philips SHP2000

montezuma

Cytat: Al_Cap0ne w Grudzień 07, 2011, 05:13:04 PM
2. Ja jestem z tego powodu zadowolony żadne bogate dzieciaki nie wyłożą kasy z paypala co dostali na mikołaja od bogatych starych :P

ale mi różnica, 85 lvl będą po 3 tygodniach a nie po 2
Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Cytat: xRelapse w Styczeń 10, 2012, 10:26:06 PM
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Cytat: Dyma w Styczeń 07, 2012, 05:06:19 PM
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

neontuning

Neefrete

To jaki myślicie ile ludzi dzisiaj czeka aby wejść 50000 czy mniej

aencrist26

Witam wszystkim mam pytanie odnośnie god-a bo mam problem z włączeniem gry, bo pojawia mi się ten pierwszy obrazek po czym wyskakuje frost pokazuje się okienko 0% po czym od razu wyskakuje mi błąd po rusku niby sie włącza ale po chwil mi wychodzi z gry co mam zrobić ?

Malum

Cytat: Al_Cap0ne w Grudzień 07, 2011, 05:13:04 PM

Bardziej obawialbym sie doroslych dla ktorych to zaden wydatek ;P
"There is no right and wrong, There is only fun and boring"

perun

75% wrr :)

Ja tam będę jechał PA i na in game shopie, nie stać kogoś, to niech nie marudzi, wyłączy grę i sunie do pracy. Pieniążki z nieba nie lecą :)

maxverr

Cytat: aencrist26 w Grudzień 07, 2011, 05:39:00 PM
Witam wszystkim mam pytanie odnośnie god-a bo mam problem z włączeniem gry, bo pojawia mi się ten pierwszy obrazek po czym wyskakuje frost pokazuje się okienko 0% po czym od razu wyskakuje mi błąd po rusku niby sie włącza ale po chwil mi wychodzi z gry co mam zrobić ?

Przeczytaj pierwszy post.
http://forum.lineage2.com.pl/index.php/topic,46405.msg564285.html#msg564285
CPU: AMD Athlon II X4 640 3,0GHz  GPU: ASUS EAH6850 DirectCU  SSD: OCZ AGILITY 3 60GB
MOBO: MSI 770-G45 HDD: Samsung F3 HD502HJ  RAM:Kingston 2x2GB 1333MHz CL9 PSU: OCZ StealthXStream2 600W
Microsoft SideWinder X4 :: Razer DeathAdder :: Philips SHP2000

haran

Cytat: Naito w Grudzień 12, 2016, 05:06:56 PM
Drobne przepychanki słowne czy lekko prowokujące słowa są jak najbardziej wskazane

neontuning

Aresik

"Time to shower. Will be the last one for days."

Komentarze ludzi są rozbrajające  hahaha

skrzydlaty

Jak sie czyta komenty w stylu:
- czy serwer juz ruszyl ?
- o boze jeszcze nie ??
- co ja zrobie
- kiedy w koncu ruszy
- ile ludzi bedzie online

to tak sobie mysle ze 99% populacji to nolajfy
Czy ruszy dzis czy za tydzien to nic nie zmieni ani w moim ani zapewne w waszym zyciu. W sumie to moglby ruszyc dzisiaj bo jak zaczne grac za tydzien to nolajfy moze juz opuszcza wxpowe i questowe spoty
Jestem obserwowany
Big brat czuwa

haran

Skrzydlaty chyba masz jakieś kompleksy. Może spytał czy ruszył, bo nie jest w stanie sprawdzić, albo nie wie jak. Ostatnio wjeżdżanie na no life'ow zrobiło sie takie modne, że każdy chce pokazać jakie to on ma wspaniałe życie poza grą... to dopiero jest żałosne :)

Cytat: Naito w Grudzień 12, 2016, 05:06:56 PM
Drobne przepychanki słowne czy lekko prowokujące słowa są jak najbardziej wskazane

montezuma

Zabawne. Większość przechwala się jak mało będzie grała i jak bardzo ich nie obchodź kiedy serwer ruszy. I te same osoby siedzą na forum, spamują , podają najnowsze wiadomości (oczywiście przypadkowo śledzą forum inova) czekając na jak najszybsze zalogowanie się.
Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Cytat: xRelapse w Styczeń 10, 2012, 10:26:06 PM
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Cytat: Dyma w Styczeń 07, 2012, 05:06:19 PM
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

skrzydlaty

To nie kwestia kompleksów, ich braku czy nadmiaru. Jak sie tak czyta to ma sie wrazenie ze ludziska nic nie robia tylko sprawdzaja czy juz mozna sie zalogowac. Rozumiem gdyby chodzilo o kurs złotego do euro bo kredyt w ojro ciąży ale tu chodzi o serwer gry.
A ja bardzo bym sie cieszyl jakby serwer dzis nie wystartowal. Oj jakie dramy moglbym tu poczytac.

Ale przyznac tez musze ze czasem to zazdroszcze wiekszosci graczy ze maja czas. Mnie na razie moze sie uda posiedziec nad gra godzinke lub dwie i to poznym bardzo wieczorem. Ze znajomymi z priv klanu niby siedze na TS caly dzien jak nie jestem w pracy ale wiekszosc czasu to AFK. Ostatnio to nawet do mnie zadzwonili bo sie nie odzywalem z godzine aj w najlepsze kupowałem zgrzewke Sarmackiego w Biedroneczce.
Jestem obserwowany
Big brat czuwa

neontuning

Ludzie od odswiezania przeciazyli serwer od strony chyba xd
504 Gateway Time-out

Al_Cap0ne

powiem tak; staż w l2 mam jakieś 6-7 lat z przerwami, grałem na wielu serverach priv i chyba każdy tak miał że z niecierpliwością czekał na start a teraz kiedy są offy za free to jeszcze bardziej motywuje w oczekiwaniu na start to ja nie wiem skrzydlaty czemu się ludzią dziwisz że spamują :> czekają i obgryzają paznokcie a jeżeli tobie to nie pasuje i ich szufladkujesz do ludzi co nie mają co z czasem robić a tobie się nie śpieszy na start wiec może przejdź się na spacer albo idź spać.

perun

@skrzydlaty

Urzekła mnie Twoja historia, zapraszamy do rozmów w toku...

i... co Ty za bełty tam pijesz, jedno z najgorszych piw, w dodatku z plastikowej butelki...
ja bym się nie pochwalił takim zakupem

skrzydlaty

Skoro nie pijesz to skad wiesz ze niedobre ?
Słowa " bełt " uzywa sie do win nie do piw. Next tajm spytaj sie kolegow ze starszej klasy nim cos wyskrobiesz
Jestem obserwowany
Big brat czuwa