Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Smolensk

Doomcio Sigel Knight 99 ~ H.S.J.E.A.H  Team    [Party Leader]

Horken

Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

Sarin.

Arimas

Cytat: Sarin. w Kwiecień 19, 2012, 04:37:34 PM
lippy i messy by sie tu przydali
Ryjek i donk byli bardziej interesujący ;D

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Horken

Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

Sarin.

azex tez dawal rade. + pfent na mumble

TastyB

WTB wara dla Aurory  hahaha tylko musze sie jeszcze dowiedziec od Evandera czy zwykle kupuje za PLN czy za adene  8)
Dwie rzeczy są nieskończone - Wszechświat i głupota ludzka. Co do tej pierwszej istnieją jeszcze wątpliwości.

Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi.

Albert Einstein (1879-1955)

Evander

Cytat: TastyB w Kwiecień 19, 2012, 04:47:24 PM
WTB wara dla Aurory  hahaha tylko musze sie jeszcze dowiedziec od Evandera czy zwykle kupuje za PLN czy za adene  8)
dalsza rozmowa z tobą nie ma większego sensu
Aurora Clan Leader - retired
sQam sQuad Member
Evander - 1st Tyrr Warrior TRUE HERO on Core

lempartus

dobra teraz żart szowinistyczny:

czemu kobiety chodzą na szpilkach, malują się i perfumują ?
odp: bo są małe brzydkie i śmierdzą
Lider party  Luciferion
Troszczymy się o wszystkich
www.outcasters.info

Cytat: NotTheFakeTazman w Wrzesień 23, 2012, 08:14:20 PM
Masz racje pala mi stoi jak mysle o antku i baiumie .

Smolensk

Cytat: lempartus w Kwiecień 19, 2012, 04:54:12 PM
dobra teraz żart szowinistyczny:

czemu kobiety chodzą na szpilkach, malują się i perfumują ?
odp: bo są małe brzydkie i śmierdzą

Opowiedziałem to kiedyś po pijaku żonie. Dobrze że po alkoholu nie czuć bólu  8)
Doomcio Sigel Knight 99 ~ H.S.J.E.A.H  Team    [Party Leader]

TastyB

Bog stworzyl mezczyzne i kobiete.

Spojrzal na mezczyzne i usmiechnal sie zadowolony, spojrzal na kobiete, westchnal i rzekl:
- a ty sie bedziesz musiala do konca zycia malowac...

;)
Dwie rzeczy są nieskończone - Wszechświat i głupota ludzka. Co do tej pierwszej istnieją jeszcze wątpliwości.

Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi.

asdf1movie

- Dlaczego kobieta ma mniejsze stopy od mężczyzn?
- Żeby stała bliżej zlewu.

TastyB

Co kobieta robi w pokoju?

albo ma lancuch za dlugi albo sie zerwala...

asdf1movie

nie no tastyB, to było juz za chamskie

AyGo

Cytat: Evander w Kwiecień 18, 2012, 11:58:53 PM
bo "95"lvle nie maja nic lepszego do roboty tylko ganiać za pr masters  hahaha
Ahaa, szkoda mi scrooli przed Toba nawet palic.

Chociaz pamietam z przed chyba 2 tygodni jak jakies tam z Aurory pt wyzywalo nas na ustawke wieczorem bo po nich jezdzilismy, chcieli sie spotkac na drugi dzien wieczorem ale jakos nikt na pmy chyba nawet nie odpisal... Ale znajac zycie pewnie mieli 85-87 albo 95+ i stwierdzili ze szkoda im na nas shotow i na 2 min sie gdzies fatygowac...

A tak btw nie jestesmy jeszcze klanem nastawionym na pvp, chociaz czasem lubimy sie pobawic (z rownymi sobie - pewnie nie wiesz co to znaczy), gdyz zadne pt nie ma u nas nawet jednego gracza 95+ (sa pojedyncze jednostki jak Funreal i Matrox jesli jeszcze sa).

Klan sie rozwija, kupilismy ch, dobijamy lvle. Kiedys Ci pisalem ze sprobujemy sie jak dobijemy lvl bo na razie taka jest prawda: Twoje CP vs 2-3 nasze=pvp na chwile dluzej, bo przepasc w lvlach niestety jest odczuwalna.

HF.
AyGo

Arimas

hehehe

btw. po co nie nastawiać się na pvp od samego początku? w soa na swoich lvlach też carebear? (pytam z ciekawości)

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

TastyB

Cytat: asdf1movie w Kwiecień 19, 2012, 06:08:45 PM
nie no tastyB, to było juz za chamskie
Brzydka Tasty..! Brzydka..! Za kare poszlam sie wstydzic do kata  :bag:

na swoja obrone powiem tylko tyle: to nie ja wymyslilam ten kawal ;)

AyGo

Cytat: Arimas w Kwiecień 19, 2012, 06:38:29 PM
hehehe

btw. po co nie nastawiać się na pvp od samego początku? w soa na swoich lvlach też carebear? (pytam z ciekawości)

CytatA tak btw nie jestesmy jeszcze klanem nastawionym na pvp, chociaz czasem lubimy sie pobawic (z rownymi sobie - pewnie nie wiesz co to znaczy)

Didnt read!! :P
AyGo

Sesto

jak mnie goni party   idiotow  w r95  a ja sobie akurat spokojnie zmierzam na soa   to nie dam sie zabic zeby sie tym jarali  przez kolejne 3 dni  to chyba oczywiste 
nie mam skrupułów przy uzywaniu pra po to mi go dali zebym uzywal  ale poniewaz  nie naleze do typow  ucieczkowiczow   na  sam dzwiek war    standardowo w pt random pierwsze pytanie brzmi   czy jak spotkamy wara palic pra czy pvp   jest wiekszosc za pr to go pale jak wiekszosc jest za pvp to mnie bronia  a ja ich  i koniec

ty evander  masz niestety bez obrazy lekko nawalone  w glowie    niektorzy twoi  znajomi z klanu tez wyjdz na powietrze ogarnij sie moze ci przewietrzeje   farmazonowanie   a tak btw   cos tam obiecywales robienie  nam reklamy 7 dni w  tygodniu po 5 h .  marnie ci  to idzie  od  dawna w aden nie widzialem twojego placzka i  uwazaj na lilitha  ostanio uczymy go tajemnje mocy  okradania kont z boundow wiesz jak jest  adena to adena 8)

Russe

Cytat: Delios w Kwiecień 19, 2012, 03:27:43 PM
Cytat: Russe w Kwiecień 19, 2012, 03:13:59 PM
Delios to Mudżin !! Gra z TB choć w BF3 czy faktycznie tak -_-' w pracy bo sam nawet nie wiem :(
a po polskiemu? :D

oczywiście że gram w BFa : P jak mam czas lolooollo
i w TERĘ BĘDĘ GRAŁ! (OH NOES!)    "Delios recommends TERA"
ale bez constu i na pół etatu bo praca na lepiej nie pozwoli :P
Delios to bardzo zły pony.
BAD PONY !!
Wracaj pograć z nami - fajnymi kolegami  :P

BTW, ja gram mało. Więc prośba, koksajcie mocniej bo jak włączam szukanie PT to dostaje propozycje na trajana/soa, no w porywach fortuna. Gdzie te PT w Orbisie ??
A może by wrócić na oficjal :)

Judasz

Cytat: AyGo w Kwiecień 19, 2012, 06:34:44 PM
Cytat: Evander w Kwiecień 18, 2012, 11:58:53 PM
bo "95"lvle nie maja nic lepszego do roboty tylko ganiać za pr masters  hahaha
Ahaa, szkoda mi scrooli przed Toba nawet palic.

Chociaz pamietam z przed chyba 2 tygodni jak jakies tam z Aurory pt wyzywalo nas na ustawke wieczorem bo po nich jezdzilismy, chcieli sie spotkac na drugi dzien wieczorem ale jakos nikt na pmy chyba nawet nie odpisal... Ale znajac zycie pewnie mieli 85-87 albo 95+ i stwierdzili ze szkoda im na nas shotow i na 2 min sie gdzies fatygowac...

A tak btw nie jestesmy jeszcze klanem nastawionym na pvp, chociaz czasem lubimy sie pobawic (z rownymi sobie - pewnie nie wiesz co to znaczy), gdyz zadne pt nie ma u nas nawet jednego gracza 95+ (sa pojedyncze jednostki jak Funreal i Matrox jesli jeszcze sa).

Klan sie rozwija, kupilismy ch, dobijamy lvle. Kiedys Ci pisalem ze sprobujemy sie jak dobijemy lvl bo na razie taka jest prawda: Twoje CP vs 2-3 nasze=pvp na chwile dluzej, bo przepasc w lvlach niestety jest odczuwalna.

HF.

Chyba zapomniales przedstawicielu klanu nie nastawionego na pvp, ze to Huntersi dali wara Aurorze a nie na odwrot  :oops:
Wiec tym bardziej nie rozumiem pretensji o fragowaniu na low lvl spotach  :shock:

Musze Cie zmartwic, ale niestety 2-3 tyg temu nie bylo w Aurorze nikogo z 95 stad te 95 w cudzyslowie w poscie Evandera  :), a co
do wspomnianej ustawki to nie odbyla sie bo rozmowa cl-ow wygladala mniejwiecej tak:

Reji: -nie ma sensu ustawka bo macie 95+
Evander: -nikt u nas nie ma 95
Reji: -"no, ok, ale wy macie runki"  hahaha

AyGo

do klanu dolaczylem 10 dni przed koncem wojny, genezy nie znam.
AyGo

xkurakx

Russe

Nienawidzę tych jebanych efektów na PvP. Nic kurwa nie widać  :x
No i dwa ogłoszenia kupieckie:
WTB SA r95 GREEN
WTS Wejściówki do Orbis 3 :D
A może by wrócić na oficjal :)

Deric

wygraliście bo:
2hero
wyższe levele