Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Khav

Cytat: Rickert w Lipiec 16, 2012, 12:48:46 PM
Ile pt jest na siege z jednego sida?
Np. Jeżeli chodzi o ally Vision było około 80-100 osób na siege. Z tego co miałem przeciek z IronTron, Shadowsi wystawili 3 pt, Hi 5, RG około 7.
Cytat: Kard w Czerwiec 27, 2012, 07:54:24 PM
Cytat: TTerrorPropaganda w Czerwiec 27, 2012, 12:44:15 AM
Nie moja wina ze IQ większości tu piszących jest na poziomie przedszkola, wiec mogą nie zrozumieć toku myślenia osoby dorosłej :D
to po kiego... siedzisz w tej piaskownicy? jakiś pedofil czy co...?
Cytat: shoutxRelapse [Maj 22, 15:05:23]:   wszystko jest dla ludzi
xRelapse [Maj 22, 15:05:25]:   anal też XD
Clovery [Maj 22, 15:05:45]:   ah, zatem stad bol dupy, k.

Alarion

Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

kamiil

Cytat: Alarion w Lipiec 16, 2012, 07:45:32 AM
by sperminatorka from 4 game forum

Cytat
To sum up this siege weekend.

OOC + hunters vs enclave + severance + oldboyz with help of Aurora and some randoms clans ****ing around - taking DION from Primalfear and then fighting for it.
OOC win
Was fun observing it.

GLUDIO same as dion this time enclave defending
Hunters win

GIRAN, UlrickKnight getting bored as fack with no active attackers, seems like no1 gives a fack about giran

HEINE taken from HI alt clan by Oldboyz (HI too busy with Vision ally)

OREN under attack by Irontron ally + 1 lol pt of LTunited vs vision ally defending, Irontron ally giving up after 3 rushes, 40 min till end of siege with almost full HP doors up
Blackswans (hearthbreakers) win

SCHUGGART RedGuard doing 1 attack vs defending Aurora, getting killed and retreating to aden to defend it vs Vision ally
Aurora win

GODDARD Redguard getting bored coming to assist ally on oren in last rush, i think Aurora did 1 or 2 rushes not 100% sure
RedGuard win

ADEN being hit by vision ally, got doors down to -40% at 20 min of siege, at same time Irontron ally hit rune with no reinforcements taking down doors and crystals. HI retreating to aden to defend it, killing Vision ally. Thehorde going back to rune killing RG and shadows and going back to aden with 2 pts left at rune defending. Vision ally with both clans not signed to aden and aoeing eachother cant handle full defences of HI + RG and after 3 unsuccessful rushes retreats to Rune.
HI wins

Fight at second siege interval in last hour moves to RUNE. In second rush Irontron ally defeats Vision ally defense forces and breaks into castle 18 min to end of siege. Shadows caster "xAmalx gets interupted till out of time.
TheHorde wins

Ty Irontron ally for participating and providing fun, despite oren siege was kinda boring.
GF

Oh forgot to add : DEAD SERVER!!!!!

o alarion specialnie pogrubił "dead server" :shock:
nie wiem co ludziki mają że za kazdym razem muszą podkreslac ze nie grają na dead serwerze, lol odbyło sie siege  i podjarka "CORE DEAD" za chwile ktos wpadnie i szczeli "dzisiaj pvp w orbis 14 v 14, dead server"

parodia  hahaha

Khav

A nie pomyślałeś, że to jest szydera z tych wszystkich quiterów, którzy za każdym razem podkreślają że core jest "death servur"??
Nie moja wina ze IQ większości tu piszących jest na poziomie przedszkola, wiec mogą nie zrozumieć toku myślenia osoby dorosłej :D

kamiil

o dead krzyczą najwiecej ci co grają,  wbijają sobie jazdy ze core to super server

siege, troche pvp  i nagle super hiper server  ;) szydera  !! !!

khav grałem, widziałem, dla mnie ten server padł w marcu ;) moje zdanie  !! ale 90% to wina kroniki i tego ze wszystko masz podane jakbys grał na Hrate z gm shopem, gra nie jest "wymagająca"   ludziom szybko sie znudziło :(

WiLdEcaRd

szukam klucza na gw2 weekend 21-22 50mil na core pm
Live To Play -- Play To Win -- As Much As Possible -- As Hardcore As Possible

Draghar

Za 100kk dam Ci nawet klucz na weekend 20-22 :]

Deric

kamilek serwer nei jest ded tylko ty na nim bo nie grasz... ale spokojnie nikt już nie tęskni, każdy kto nie wchodzi na forum dawno zapomniał o tazmanach, bmf itp.

kamiil

Cytat: Deric w Lipiec 16, 2012, 06:40:05 PM
kamilek serwer nei jest ded tylko ty na nim bo nie grasz... ale spokojnie nikt już nie tęskni, każdy kto nie wchodzi na forum dawno zapomniał o tazmanach, bmf itp.

dla ceibie jest to super serwer, wiec graj

dla mnie dead od marca i -_-' kronika

Khav

No ale właśnie napisałeś....... że dead bo tobie sie nie podoba.. i wszyscy co odeszli tak mowia.. dead bo mnie tam nie ma.. a tu masz piękny przykład jak dead ten serwer jest

kamiil

Cytat: Khav w Lipiec 16, 2012, 07:35:00 PM
No ale właśnie napisałeś....... że dead bo tobie sie nie podoba.. i wszyscy co odeszli tak mowia.. dead bo mnie tam nie ma.. a tu masz piękny przykład jak dead ten serwer jest

widze, siege jak siege a tu podjarka jakby nie iwme co to bylo  :noob: daj jeszcze pare przykładów ;>
today pvp 7v7 w orbis , DEAD SERWER !!

dead dla mnie był jak grałem ,a nie wtedy jak quitnalem

Shanique

ej noo... nie czepiajcie się go... dla mnie dead server to rpg, dex i inne shity... jak przestane grać na core to też dla mnie będzie dead... i co tu rozdmuchiwać wielce... pfff
dla każdego coś innego.
dla Russego ogonek ^^, dla kamilka dead server... dla khava żeberka w sosie własnym a dla mnie... ^^
//Russe

kamiil

Cytat: Shanique w Lipiec 16, 2012, 07:52:50 PM
ej noo... nie czepiajcie się go... dla mnie dead server to rpg, dex i inne shity... jak przestane grać na core to też dla mnie będzie dead... i co tu rozdmuchiwać wielce... pfff
dla każdego coś innego.
dla Russego ogonek, dla kamilka dead server... dla khava żeberka w sosie własnym a dla mnie... ^^

fixed, zapomniałas pogrubic ,zeby quiterzt wiedzieli ze serwer IS NO DEAD

Sesto

asdf1movie

w jakich godzinach jutro bedzie mainteance?

Russe

Cytat: asdf1movie w Lipiec 16, 2012, 09:11:26 PM
w jakich godzinach jutro bedzie mainteance?
Zapowiadają, że od 8 do 12...
A może by wrócić na oficjal :)

Arimas

dla każdego coś innego.
dla Russego ogonek ^^, dla kamilka dead server... dla khava żeberka w sosie własnym a dla mnie... ^^
//Russe
Też chce ogonek :(

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Qra

Och nie nie można się zalogować !! Dead Server !
Cytat: Shanique;134896If you talking about me... i'm in BS from that time when we left OOC because one stupid guy didn't liked polish words in clan chat and kicked Qra from clan... after that, BS history just begun.
BS - prawdziwa historia.

Shanique

Cytat: Arimas w Lipiec 16, 2012, 11:26:53 PM
dla każdego coś innego.
//Russe
Też chce ogonek :(
ogonek tylko dla wybrańców losu :P  takich z mocną psychiką ^^

Smolensk

Doomcio Sigel Knight 99 ~ H.S.J.E.A.H  Team    [Party Leader]

Horken

Wbijam wczoraj wieczorkiem do Żabki - pacze ->

Amber party na półce sklepowej

Śmialiście się, że na cześć Alariona serwer stawiają ^^

btw: jeżeli było, wybaczcie :D
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

Dyma

pod Oleśnicą jest hotel Amber, a rapid wycził na Odlotach laske Amber ;p
Cytat: Arimas w Styczeń 08, 2012, 02:06:06 AM
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

Horken

Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

Russe

Cytat: Dyma w Lipiec 17, 2012, 11:38:38 AM
pod Oleśnicą jest hotel Amber, a rapid wycził na Odlotach laske Amber ;p
Ale to nie jest alias Alarion, co??  :afro:
A tak, żeby trochę się podrażnić :P
http://www.grapheine.com/bombaytv/movie-pl-b0701eb2816279f492d92a826cd48318.html
A może by wrócić na oficjal :)