Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Neural

S.h.O.c.k  Team
Neural Siegel Knight 99

EsTeCzteryRkA

Cytat: AtosPortosiAmiras w Grudzień 15, 2012, 09:50:50 PM

4. w przypadku gdy strona przeciwna wygrywa flejm war, (czyli po prostu napisze prawde - czy pocisnie aralionowi od grubasow, derfo od slabiakow, amirasowi od lamuskow, stwierdzi ze core jest dead i online to 200) aralion bierze w rece katarynke i kreci korbka tak dlugo, az wyskoczy z niej zdalnie sterowana małpka (ruesse) i wlepi wrogowi jedynej i slusznej ideologi %

Alarion

Cytat: Qra w Lipiec 01, 2013, 02:56:34 PM
Gruzzdigger i jego nowe sztuczki na pvp, atak z hida.

z tym, że jak kończy mu się rhapso + mind eye to leci PR zawsze, to jest właśnie "gruzzi style"

dobrze, że thrashu już nikt do klanu nie weźmie, ani HB, ani RG.
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Shanique

Niby tak, ale Gruzzi biega po Gainaku z RG i fragują wspólnie...

Arimas

Cytat: Alarion w Lipiec 01, 2013, 05:51:36 PM
Cytat: Qra w Lipiec 01, 2013, 02:56:34 PM
Gruzzdigger i jego nowe sztuczki na pvp, atak z hida.

z tym, że jak kończy mu się rhapso + mind eye to leci PR zawsze, to jest właśnie "gruzzi style"

dobrze, że thrashu już nikt do klanu nie weźmie, ani HB, ani RG.
Pro taktyka, jak się uda udupić enemy takim ninja atakiem to frapsik jak nie to pr  :D

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

EsTeCzteryRkA

ciekawe jaki gif by pasowal do rordiana  :oops:

4. w przypadku gdy strona przeciwna wygrywa flejm war, (czyli po prostu napisze prawde - czy pocisnie aralionowi od grubasow, derfo od slabiakow, amirasowi od lamuskow, stwierdzi ze core jest dead i online to 200) aralion bierze w rece katarynke i kreci korbka tak dlugo, az wyskoczy z niej zdalnie sterowana małpka (ruesse) i wlepi wrogowi jedynej i slusznej ideologi %

Draghar

Cytat: Shanique w Lipiec 01, 2013, 06:35:34 PM

Pierwsze słyszę oO

Shanique

Cytat: Draghar w Lipiec 02, 2013, 06:19:53 AM
Cytat: Shanique w Lipiec 01, 2013, 06:35:34 PM

Pierwsze słyszę oO
Z pt KingsizE sobie chyżo pomyka :)

Qra

Jak tam smocze opowieści ??? RG mając przewagę liczebna nie dało rady drugi raz wygrać PvP. Zastosowali swoją sprawdzoną już strategie stać pod sercem i zbierać wpierdol.
Cytat: Shanique;134896If you talking about me... i'm in BS from that time when we left OOC because one stupid guy didn't liked polish words in clan chat and kicked Qra from clan... after that, BS history just begun.
BS - prawdziwa historia.

endriuu

Ubiliscie już to? bo chcę buffa 100% :P

Qra

Obecnie jest głodzony, można go zabić dopiero jak jest na wyczerpaniu.
Cytat: Shanique;134896If you talking about me... i'm in BS from that time when we left OOC because one stupid guy didn't liked polish words in clan chat and kicked Qra from clan... after that, BS history just begun.
BS - prawdziwa historia.

endriuu

EsTeCzteryRkA

endriuu

Qra

Zastanawialiście się kiedyś dlaczego Mel klika skille z myszki ? Na początku myślałem że ktoś mu wmówił że skille klikane z myszy maja większy power. Byłem w stanie w to uwierzyć do czasu jak nie znalazłem TEGO

STACJA BOJOWA MELA !!

BS - prawdziwa historia.

Redbox

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

driki

Jakiekolwiek klikanie myszką skilli kiedy jest możliwość obindowania owych jest przejawem plebejstwa ;d
Community wow-a(pvp) jest bardzo surowe na jakiekolwiek przejawy klikania myszką skilli co na ironie ludzie grający w l2(gra niby pure pvp) nie przejmują się klikaniem skilli;d

http://www.youtube.com/watch?v=kZLPzCuejWQ
Pan Rosja tłumaczy jak ważne są key bindy:) co prawda na tle wow-a no ale key bindy tak samo wazne w l2, ten akcent mnie zabija;d

fossil

i miss ooc!!
Oni to chociaż na pvp chodzili...

Qra

Nie wiem jak inni ale ja bym po dzisiejszym napewno nie został w RG. Domyślam się że to był ostatni wasz Valakas.
BS - prawdziwa historia.

Arimas

Cytat: Qra w Lipiec 03, 2013, 10:47:27 PM
Nie wiem jak inni ale ja bym po dzisiejszym napewno nie został w RG. Domyślam się że to był ostatni wasz Valakas.
Co to za teasery ;d

Dawać tu raport!

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Alarion

Raport będzie jutro od Troya w postaci epickiego frapsa (może pojutrze jak się nei wyrobi). Tak niskiego poziomu jeszcze żaden klan nie osiągnął. Słuchajcie kingsize'a dalej i haxa i ich zajebistych pomysłów na walkę ^^

Cat Drama Maker

Horken

Cytat: Arimas w Lipiec 04, 2013, 12:22:28 AM
Cytat: Qra w Lipiec 03, 2013, 10:47:27 PM
Co to za teasery ;d

Dawać tu raport!

Taki żal, że ojajebbe. Ludzie mówili, że było im naprawdę smutno jak na to patrzyli :(
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

Alarion

na początku ten "ping pong" był nawet śmieszny, ale po 10 min to już było po prostu żałosne...

Cat Drama Maker

lempartus

ja nie wiem jak nisko trza upasc zeby dac sie bezkarnie zabijać przez ponad godzinę.
Strzelaliśmy do nich jak do kaczek a oni jedyne co robili to ress i powrot pod serce.
Naprawdę żal mi Was chłopaki i nie dziwię się że po tym poniżeniu tyle osób powiedziało do Elronii że więcej na takiego smoka nie pójdą
Lider party  Luciferion
Troszczymy się o wszystkich
www.outcasters.info

Cytat: NotTheFakeTazman w Wrzesień 23, 2012, 08:14:20 PM
Masz racje pala mi stoi jak mysle o antku i baiumie .