Do Szanownych -_-'iaczy, faktycznie pamiec bywa zludna. Na zalaczonym obrazku widac swietnie jacy to byliscie zaje... Wojne oddaliscie dopiero jak sie wyfarmiliscie. Jakie martyrs !? Czlowieku my tu mamy juz questy na sube i od dawna wojne z Wami, ktorej laskawie nie raczycie oddac. Przelicz sobie jeszcze nasze Wojny 28 oddane, 13... To by bylo Tyle w tym temacie.
Under Attack

Declared

Jedyne co Wam wychodzilo to shit buffowanie podobne do tego na screenie, z ktorym w pewnym momencie przestajesz walczyc...
Btw fajna taktyka Geno rozpowiadac w tlumie ze cofamy wojny
A i co do frapsow, jak kazdy wie, fraps ma to do siebie ze wrzucony na forum przechodzi przez etap selekcji. Szkoda ze nie mam dostepu do frapsa jak w 2 party pojechalismy wam cale to pierwsze Ally pod Iposem
Zainteresowani beda wiedziec o jakie pvp chodzi...
A do tego z Waszego promo jak sie przyjrzymy okaze sie ze nagle z draco bowow robi sie jeden Draco i ludzie na subach w doomach i bopa'ch
BTW jak widzisz oni byli bez healera, a Wy w Gang party z buffami nawet z HS
Zaiste bylo to GF. Nawet podam filmik (walka z tym naszym 9 na 9 w okolicach 2 minuty) ...
http://www.youtube.com/watch?v=EBT5oni0CTc
Do Twojej wiadomosci Lex nie rekrutuje na ta chwile ludzi z zewnatrz, a Wy juz chyba bardziej ...
http://arion.lineage.ro/index.php/topic,615.0.html
To wreszcie Alt czy drugi klan ? Oni mieli swojego "cl'a" z ktorym wojny ujednolicalismy raz na dwa trzy dni... Hmmm, ze az Cie zacytuje.
Szkoda, że tego nie pamiętacie. Widać jak zawsze pamięta się tylko to co przysparza chwały, a wpadki szybko wymazuje się z pamięci. Forum przyjmie wszystko
Qra patrz wyzej
Fajnie sie cytuje cos co zostalo wyrwane z kontekstu i przerobione kilka razy 
Człowieku jesteś żałosny z tymi "dowodami". Naucz się czytać ze zrozumieniem. Dajesz screeny z okresu jak Geno już miało komplet hero mniej więcej, a Wy robiliście subki dopiero. Oddaliśmy wojnę jak się wyfarmiliśmy lol? Wojnę oddaliśmy, a potem ją cofnęliśmy, bo okazaliście się leszczami. Poszukaj takich screenów declared dla LexTalionisI jak macie jeszcze duo ally Novus między waszymi 2 klanami, a potem rzucaj swoimi wywodami, które nijak mają się do tego co piszę od paru stron. Tak jak napisałem wyżej,
cofnęliśmy Wam wara jak nie chcieliście przyjąć wara na drugim klanie, mieliśmy z tego nie lada polewkę, a Mol stwierdził że nie będzie się prosił nie wiadomo jak długo i po ponad tygodniu czekania stwierdził, że pier*oli taki interes. Ty masz swoją wersję, że ujednolicaliście wary co 2-3 dni <- bullshit.
I tak, na screenach masz swoje questy na subę, z tym że wyżej przedstawiona przeze mnie sytuacja miała miejsce jak jeszcze ludzie od nas biegali ~50-60 lvlach tak jak Wasi, czyli pewnie 2-3 tydzień po starcie. A na Twoich screenach macie już uber zerg ally i jak widzę 75 lvle, a my was nadal w głębokim poważaniu. Na to żeby znaleźć się na war liście wq®wiaczy trzeba sobie zasłużyć lol. I nie oddaliśmy Wam wojny ponownie, bo potem i tak większość z nas była w Betrayal.
BTW. Na naszym promo draco od Was miał Leathien i Vivien, wasz cardi Dimek padł na samym początku, czego nie widać na ściętym obrazie do promo (mój frag na BD lol, jestem już tak zajefajny jak RazielTehThyrt). Specjalnie, aż odpaliłem filmik w lepszej rozdzielczości bez obcięcia, żeby spisać nicki. Try moar. Mieliśmy hs buff, holy shit, aż tak trudno przed farmą skoczyć na 3 min po 1h buff lol, od razu gank pt, bo ktoś pomyślał i wziął ee. Jeszcze płacz mocniej, że nie potraficie wykorzystać serwa/kroniki, albo złożyć 'dobrego' pt.
PS. A o co Ci chodzi z tym shit buffowaniem ze screena lol, bo nie ogarniam już o czym piszesz i do czego pijesz?
PS2. Kazuya to lamka i nie odróżnia alt clanu od 2nd clanu xD Pewnie mu chodziło, że Lex to m ain i LexI to alt. Chłopak nie ogarnia zerg clanów, bo w takich nie gra .i.
PS3. Rekrutujemy, bo w przeciwieństwie do was nasz core pozwala na złożenie 2 pt, a zakładana liczba na start to 5 pt. Zostanie może 3,5 po pierwszym miechu <- docelowo.
PS4. Kto Was tak dowartościował, że nagle tacy szczekliwi się zrobiliście o0'