Witaj
Gość

Wątek: Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam  (Przeczytany 3861548 razy)

• Pochwał: 1

Odp: Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam
« Odpowiedź #13075 dnia: Lipiec 06, 2012, 01:39:51 pm »
Doomcio ci ewidentnie od kilku dni się strasznie nudzi  :D :D

słońce świeci, mózg mi się gotuje.
Doomcio Sigel Knight 99 ~ H.S.J.E.A.H  Team    [Party Leader]

• Pochwał: 8

• dante <3
« Odpowiedź #13076 dnia: Lipiec 06, 2012, 01:44:32 pm »
wakację są w końcu... człowiek ma prawo się ponudzić ^^
Ja tam się nie nudzę :P Wręcz przeciwnie. Była plota, że mają wejść na wakacje tańsze PA a tu lipa :/ Jednak za to wejdzie nowy event. Ogólnie będzie sporo do roboty. A poza grą gdy teraz nawet w Gda jest piękna pogoda to na plażing, leżing i smażing.
słońce piasek woda, tylko ta betoniark betoniarka zbędna

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

• Pochwał: 12

• Plan? I don't need a plan.
« Odpowiedź #13077 dnia: Lipiec 06, 2012, 01:48:13 pm »
Podobno dzisiaj najgorętszy dzień w tym roku......

Shani, powachluj ogonkiem  :wink:

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

« Odpowiedź #13078 dnia: Lipiec 06, 2012, 01:52:07 pm »

u mnie raptem 37. Raczej chłodno.

• Pochwał: 0

« Odpowiedź #13079 dnia: Lipiec 06, 2012, 01:55:09 pm »
Sry w00dy za wczoraj w parnasusie, ale strasznie się nudziłem :D

Nie bardzo rozumiem o czym piszesz ... hmmm to ty byłeś w tym party Doll, maczek itp którym nie bardzo szło, aż PRa spalili? czy w tym kolejnym, mieszanka BS i Hordy co nie postali nawet 2 min? A nieeee ...., wiem w tym co cwaniakowali w  full party z 2 healerami na nasze 4 osobowe party bez żadnego heala ;). Spoko wybaczam, każdy czasem musi odreagować xD
Server: Core
w00dy - Feoh Wizard
CP: [sQam sQuad] Party Leader

« Odpowiedź #13080 dnia: Lipiec 06, 2012, 01:59:27 pm »

Nie bardzo rozumiem o czym piszesz ... hmmm to ty byłeś w tym party Doll, maczek itp którym nie bardzo szło, aż PRa spalili? czy w tym kolejnym, mieszanka BS i Hordy co nie postali nawet 2 min? A nieeee ...., wiem w tym co cwaniakowali w  full party z 2 healerami na nasze 4 osobowe party bez żadnego heala ;). Spoko wybaczam, każdy czasem musi odreagować xD

nie raczej chodziło mi o wypychanie twoich ludzi z parnassus,

ale ok spaliliśmy pr przed toba.

« Odpowiedź #13081 dnia: Lipiec 06, 2012, 02:04:09 pm »

A to nawet nie wiem, to do mnie nie dotarło ;p, ale gorąco było wczoraj więc zimna kąpiel dobrze co po niektórym by zrobiła.  :D
w00dy - Feoh Wizard

« Odpowiedź #13082 dnia: Lipiec 06, 2012, 02:09:50 pm »
@Reji
Racja, stara zasada - nie mam frapsa, nie mam screenów, więc każdy ma swoją wersję. Całego party nie zjechałem - nigdzie tego nie napisałem ;). Z tym reuse pr'a to chyba masz Reji coś zbugowane, bo u Ciebie to jest chwila moment  8).

Przypominam, że to forum jest niewielką częścią L2, jest jeszcze, o popatrz samo L2, @/$ chat, pmy i co ważniejsze TS, więc nie rozumiem dlaczego mam szukać Ci Twoich postów? Dla mnie tu jest luźna dyskusja/flejmik. Moi Pro gracze nie mają zakazu pisania na forum czy gdziekolwiek chcą i z tego co widzę to tylko 2-3 osoby z klanu tu się wypowiadają, więc nie wyolbrzymiaj tego do rangi nagonki. Sam wypowiadam się rzadko, ale skoro przywołałeś sytuację, w której uczestniczyłem i ponaginałeś fakty to wypada coś napisać ;).

Jeszcze co do tego wypowiadania się, właśnie słyszałem ostatnio jak to mój klan jest po stronie HI albo że będzie mieć niedługo wojnę z całym serwerem, ale no tak, nie mam nagrań z TS'a :).

« Odpowiedź #13083 dnia: Lipiec 06, 2012, 02:19:30 pm »
btw. czemu tak wgl macie wara o co poszło ;p ?
Lineage][ Europe
Othell Rogue 95+

• Forum Klanu Hunters
« Odpowiedź #13084 dnia: Lipiec 06, 2012, 02:22:27 pm »
Po 1 powiedziałes ze to JA, albo moi klanowicze wyśmiewamy tutaj Aurore. Czytaj to forum uważnie jak juz czytasz ten flame. Bo to nie moj klan tylko gracze z BS / Horda i nie przypisuj komus czegos co nie powiedział. Wiec sie człowieku obudz troche.

Tak forum jest częscia l2 i tego nie zaprzeczam, ale czy to ma znaczyć ze bede mówił jaki czyjś klan jest blee.. robią tak i owak? Jeżeli nie jest się w tym klanie, nie było się w tym klanie, i ma się 0 pojęcie na jego temat? Wiem że kazdy nie powie złego słowa na swój klan i będzie go bronił, wiec po co takie tutaj teksty są sypane pod adresem naszego?

Zaczynasz kolejny temat... nie powiedziałem ze jesteście po stronie HI, tylko "chyba", bo coraz częsciej jak chodze z klanem to widzimy waszych ludzi razem z HI na PvP w 1 pt. Pojedyńczy gracze w pt to nie cały klan i wiem o tym ale to były tylko spekulacje do paru innych graczy,  gdy pytali mnie o opinie na wasz temat. Zapytaj się tez tych ludzi co powiedziałem jeszcze na wasz temat, odnośnie rozpadu ally, jakie były moje powody, a nie było z mojej strony tekstu ze jesteście tacy czy owacy. Nigdy nie wypowiadam złej opini o klanie w którym nie byłem, czy to o Aurorze czy Ulrickach a walczymy z soba od poczatku, zreszta zaden klan nie jest idealny. Ewentualnie moge powiedzieć na temat poszczególnych graczy w klanie co o nich myśle i co mi się w nich nie podoba ale widze ze zaczynasz kolejną drame wiec sobie dam na luz.

Odnośnie naginania fatków... przeczytaj swojego posta jeszcze raz jak zbudowałeś zdania...
"... wpadlem sam na swampland, wpadło pt reja, jak mnie zobaczyli dali pr-a, zostawili tam biednego kirgo... po czym wrócili po niego ... i co dalej? Sam nas zjechałes czy co.?". urywasz fakty których ja nie robie.

I nie mówiłem nic o wojnach, nie musze straszyc nikogo wojna z jakims innym klanem.. nastepne bajki, co ja moge za to kto wam daje wojne? Zastanów się troszeczke.
« Ostatnia zmiana: Lipiec 06, 2012, 02:43:36 pm wysłana przez Reji »
Server: L][eu-Core, Healer LvL: 9x
Clan Leader: Hunters, CP leader: Basic SQ.

« Odpowiedź #13085 dnia: Lipiec 06, 2012, 02:31:22 pm »

A to nawet nie wiem, to do mnie nie dotarło ;p, ale gorąco było wczoraj więc zimna kąpiel dobrze co po niektórym by zrobiła.  :D

wiesz, wiesz bo o ile pamiętam sam nawet wyleciałeś

huehuehuheuheuheuheuheuheuheue

« Odpowiedź #13086 dnia: Lipiec 06, 2012, 02:53:26 pm »
Pomyliles go z 2 nukerem z party :P Ale wypadl tez jeszcze jakis healer z rg :D

« Odpowiedź #13087 dnia: Lipiec 06, 2012, 02:58:30 pm »
Po prostu śmieszne są sytuacje, w których taki "flejm" leciał na aurorę, że biją low leveli, a teraz robicie to samo i próbujecie jakąś ideologię do tego dorobić na siłę.
Jest coś o forum? Specjalnie napisałem w kolejnym poście, że L2 nie ogranicza się do forum, napiszę wprost - zapytaj Kirgo co mówił na TSie :), bo podajże od tego Darth zaczął ten temat.

Napisałem, powtórzę, jak ktoś chce się wypowiadać na forum (które specjalnie napisałem, że jest tylko NIEWIELKĄ częścią), niech to robi, dodatkowo sama nazwa tego tematu, wskazuje jaki profil mogą mieć tutaj wypowiedzi...
Tylko Darth, który odniósł się do tej sytuacji i napisał jaki przebieg miało te "pvp" był z CP, więc bardzo obiektywna ocena "trzonu klanu", którego 90% osób nawet nie wie o istnieniu tego forum ;).
Nie zaczynam kolejnej dramy, po prostu wskazuję na błędy w Twoim poprzednim poście, w którym twierdzisz, że się nie wypowiadasz na tematy innych klanów i kwestią "wojen z całym serwerem" próbujesz innych graczy wprowadzać w błąd albo odstraszyć :).

Dobrze kolejność była taka:
1. Wpadłem sam na swampland.
2. Spaliłeś pr'a
3. Kirgo został bo stał daleko
--urwane fakty--
4. Wróciliście, próbowaliście mnie gonić - przypominam nadal byłem sam, więc blink i czasem coś próbowałem "szczelać"
5. Przestaliście mnie gonić, poszedłem do CH
6. Zabrałem healera i summonera.
7. Wróciliśmy na swampa, chwilę (dosłownie) było pvp, poszedł kolejny PR od was.
------------------
Długo na tym swampie nie pobyliście w każdym razie

• Pochwał: 12

• Plan? I don't need a plan.
« Odpowiedź #13088 dnia: Lipiec 06, 2012, 03:03:00 pm »

u mnie raptem 37. Raczej chłodno.
I jak tu wierzyć pogodynką? miało być gorąco, że ja -_- a tu mi chmurę oberwało i napadało mi skosem 2 metry pod dach wtf

Btw. czemu alarion tak mało ostatnio piszę  ??  !!

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

• Pochwał: 5

• a.k.a. Darth
« Odpowiedź #13089 dnia: Lipiec 06, 2012, 03:03:28 pm »
Likas - zapomniales dodac ze ze swampa poszlismy ich szukac na shilen i o dziwo znalezlismy ale na widok biegnacej ku wam naszej trojki jedyne co zrobiliscie to blysk pr

poza tym Reji - mimo ze nie znam cie osobiscie - raczej nie masz dobrej reputacji wsrod swoich bylych jak i obecnych klanowiczy ktorzy odwiedzajac nasz kanal nie szczedzili na twoj temat epitetow o poziomie twojej inteligencji i trafnych decyzjach.

Btw. czemu alarion tak mało ostatnio piszę  ??  !!
bo woli krzyczec na tsie :)
retired

• Forum Klanu Hunters
« Odpowiedź #13090 dnia: Lipiec 06, 2012, 03:11:30 pm »
Reji - mimo ze nie znam cie osobiscie - raczej nie masz dobrej reputacji wsrod swoich bylych jak i obecnych klanowiczy ktorzy odwiedzajac nasz kanal nie szczedzili na twoj temat epitetow o poziomie twojej inteligencji i trafnych decyzjach.
Słuchaj.. to tylko gra i co mnie obchodzi opinia u byłych klanowiczy?? Nie da się wszystkim dogodzić nawet aktualnym klanowiczom, jeżeli ktoś przychodzi i wam wypłakuje się w ramie to spoko, bede ich przysyłał do was hahaha
Gdybym miał się wszystkim przejmować to raczej bym wyłysiał :D
Jeżeli ty się przejmujesz spoko, kazdy podchodzi do tej gry inaczej.
Jeżeli komuś się w klanie nie podoba to po co mam go zatrzymywać? Bezsens..

Co do trafnych decyzji? o co ci konkretnie chodzi? podaj jakieś konkrety. :)
Moze chodzi ci o rozpad naszego ally? gdzie wiekszosc waszych klanowiczy dokladnie nie wie o co chodziło i mowia ze niby mieliscie maly online, albo chodziło o jednego tanka (chociaz poniekąd chodziło o to, ale nie o niego samego). Jeżeli to o to ci chodzi, moge ci tutaj dokładnie opisać o co poszło z mojej perspektywy.

Ps. Kazde PvP pomiedzy nami bedziemy rozwlekać i rozpisywać na forum? :D
« Ostatnia zmiana: Lipiec 06, 2012, 03:17:50 pm wysłana przez Reji »
Server: L][eu-Core, Healer LvL: 9x
Clan Leader: Hunters, CP leader: Basic SQ.

« Odpowiedź #13091 dnia: Lipiec 06, 2012, 03:21:05 pm »

My (party Dolla) byliśmy w 6 osób ... jak wy nie macie kompletnego składu to inni cwaniakują, jak ktoś nie ma to jego problem? znów mentalność kalego.. Swoją drogą, spaliliśmy PRa nie dlatego że jak twierdzisz nam nie szło, tylko dlatego że pt HI się pojawiło. A pvp 2 party vs 6 osób to trochę się mija z celem.
« Ostatnia zmiana: Lipiec 06, 2012, 03:44:29 pm wysłana przez Khav »
Nie moja wina ze IQ większości tu piszących jest na poziomie przedszkola, wiec mogą nie zrozumieć toku myślenia osoby dorosłej :D
to po kiego... siedzisz w tej piaskownicy? jakiś pedofil czy co...?
Cytat: shout
xRelapse [Maj 22, 15:05:23]:   wszystko jest dla ludzi
xRelapse [Maj 22, 15:05:25]:   anal też XD
Clovery [Maj 22, 15:05:45]:   ah, zatem stad bol dupy, k.

« Odpowiedź #13092 dnia: Lipiec 06, 2012, 03:37:41 pm »
Ps. Kazde PvP pomiedzy nami bedziemy rozwlekać i rozpisywać na forum?

No kurde, a co to byłaby za wojna jakby każdy każdego poklepywał po plecach i pytał się, czy aby ziemia na której leży nie jest zbyt niewygodna.  :D

• Pochwał: 671

• Try Me
« Odpowiedź #13093 dnia: Lipiec 06, 2012, 04:03:20 pm »
Ps. Kazde PvP pomiedzy nami bedziemy rozwlekać i rozpisywać na forum?

No kurde, a co to byłaby za wojna jakby każdy każdego poklepywał po plecach i pytał się, czy aby ziemia na której leży nie jest zbyt niewygodna.  :D

o w mordkę jeża!!  hahaha hahaha likas ty jak już coś napiszesz... dzięki za poprawienie mi humoru ;)

« Odpowiedź #13094 dnia: Lipiec 06, 2012, 04:23:47 pm »

wiesz, wiesz bo o ile pamiętam sam nawet wyleciałeś

huehuehuheuheuheuheuheuheuheue

"huehuehuheuheuheuheuheuheuheue" .... to źle pamiętasz ;)
w00dy - Feoh Wizard

• "Winter is coming.."
« Odpowiedź #13095 dnia: Lipiec 06, 2012, 04:32:38 pm »

My (party Dolla) byliśmy w 6 osób ... jak wy nie macie kompletnego składu to inni cwaniakują, jak ktoś nie ma to jego problem? znów mentalność kalego.. Swoją drogą, spaliliśmy PRa nie dlatego że jak twierdzisz nam nie szło, tylko dlatego że pt HI się pojawiło.

Jaka znowu mentalność !? Jeśli porównujesz 6 vs 7, a 4 vs 7 w dodatku bez żadnego healera to gz dla ciebie. Doomcio jak zwykle szukał na forum zaczepki o byle co, to mu w00dy wyjaśnił jak sytuacja wyglądała. Jak widać, jedyną rzeczą która Doomciowi wychodzi prócz farmy to spychanie ludzi z Parnasusa chodź wygląda na to że i z tym ma problemy :)

A co do cwaniakowania i braku kompletnego składu, to 90% naszych dotychczasowych pvp to pvp w niepełnym składzie, najczęściej 5-6 vs 7, zdarza się 4 vs 7 (dopiero od może 2 tyg udaje nam się porwać tanka z innego cp) i jakoś nie przeszkadza to wygrywać z większością party(przeważnie pvp zaczynało się ich cwaniakowaniem i kończyło ich zdziwieniem gdy już leżeli), a nawet gdy przegramy kończy się to tradycyjnym "GF" bądź cichym "to village", nigdy nie zdążyło nam się z tego powodu płakać/narzekać, więc proszę Cię skończ te bzdury o mentalności...

PS: Revolte z jakiego klanu jesteś??
sQam sQuad Old Member - Core
7Sins Old Member - Lilith

« Odpowiedź #13096 dnia: Lipiec 06, 2012, 04:32:54 pm »
w00Dy, Judasz już przypomniał nie musisz się powtarzać...

btw. Idę właśnie expić sube na ToI, za ile mam sie zmywać ? :oops:

@He4dSh0t - z fajnego
« Ostatnia zmiana: Lipiec 06, 2012, 04:41:48 pm wysłana przez Revolte »
Lineage][ Europe
Othell Rogue 95+

• Pochwał: -666

• Antropomorficzna personifikacja
« Odpowiedź #13097 dnia: Lipiec 06, 2012, 04:33:58 pm »
dobrze wiemy, w jakim kontekście u nas to słowo funkcjonuje...

http://www.sjp.pl/%BFyd

« Odpowiedź #13098 dnia: Lipiec 06, 2012, 04:51:40 pm »

btw. Idę właśnie expić sube na ToI, za ile mam sie zmywać ? :oops:

Zapytaj się doktorka kiedy przyjmuje ;p.
w00dy - Feoh Wizard

« Odpowiedź #13099 dnia: Lipiec 06, 2012, 04:54:09 pm »
mam z nim układy :D
Lineage][ Europe
Othell Rogue 95+