Naruto

Zaczęty przez Pheonix, Wrzesień 05, 2008, 08:35:32 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Ryltar

Widze ze Bleach i Naruto zarabiscie sie rozwinely i jest w koncu cos ciekawszego ^^

Woodyq

Nom, akcja się pięknie rozwinęła, ale zawsze jest ale  :P
Przecież ta akcja nie będzie trwała wiecznie :( a potem będzie żal,że się skończył kolejny spoko wątek w Naruto czy Bleach (offtopic: ten nowy Ichigo może nieźle "pozamiatać"  :D)

Ontopic:
Rozmowa z Yondaime - rewelacja. Ale nasz blondas jakoś "bez emocji" przyjął to do wiadomości, że jest synem 4th. Teraz czekam na "Sage Mode Rampage" :)

Soul

Jak to bez emocji? Przejął się strasznie. Ucieszył, ale też i wściekł się na ojca, że zamknął w nim Kyubiego. Nawet go zdzielił, co tylko świadczy o tym, że wzbudziło to w nim wielkie emocje. Tak wielkie, że był w stanie nawet poradzić sobie z Kyubim.

Warto było czekać na ten odcinek. Mam nadzieję, że końcówka mówi prawdę i że Naruto zabije Paina w następnym chapku. Kolejny tydzień szalonego oczekiwania xD
Prepare for unforeseen consequences...

DIO

dlaczego koniec ciekawego watku? Pain jest tylko przystankiem na drodze do walki z Uchicha Madara ktory tak naprawde kontroluje Akatsugi i wykorzystuje Paina do wlasnych celow (Sasuke tez) wiec dopiero sie wszystko zaczyna :p

Ryltar

Szczerze to mi sie wydaje ze Madara chce zebrac te demony zeby je uwolnic i kontrolowac(w koncu jego stary byl tym krolem demonow czy tam kims waznym wsrod nich) zeby podbic ten caly swiat.

Cytat(offtopic: ten nowy Ichigo może nieźle "pozamiatać"  Very Happy)

Zwlaszcza ze wyrwal reke Ulqowi i jakos sie nie wysilil :P

Cyceron

Cytat: Soul w Marzec 18, 2009, 06:37:45 PM
Kto Ci takich bajek naopowiadał? :D

To dawne i nieprawda. Przynajmniej olano ten wątek.
Odstawiono na później :x . Ciekawe co tam z Saskiem.
Cytat: Soul w Marzec 20, 2009, 09:57:36 AM
Jak to bez emocji? Przejął się strasznie. Ucieszył, ale też i wściekł się na ojca, że zamknął w nim Kyubiego. Nawet go zdzielił, co tylko świadczy o tym, że wzbudziło to w nim wielkie emocje. Tak wielkie, że był w stanie nawet poradzić sobie z Kyubim.

Warto było czekać na ten odcinek. Mam nadzieję, że końcówka mówi prawdę i że Naruto zabije Paina w następnym chapku. Kolejny tydzień szalonego oczekiwania xD
Nie poradził z nim sobie, Yondi naprawił pieczęć i teraz Naruto na pewno nie będzie dawał się te rudej szmacie. Ale nauczy się go pewnie kontrolować, w końcu tatuś powiedział mu, że żeby pokonać ów uber ninja, potrzebna jest jakaś specjalna mieszanka gówna z majonezem.

Woodyq

Cytat: Soul w Marzec 20, 2009, 09:57:36 AM

Taka mała ironia to była z mojej strony  :oops: Zresztą, jestem ciekaw, czy blondas wyjawi, że jest synem czwartego innym. I jaka będzie reakcja, jsk coś :)

Ta "połowa chakry" na pewno jest kluczem do zwycieżenia nad "zuem" świata :) Na pewno będzie jakieś większe rozpisanie na ten temat. I pewno też żabka, którą Jiraiya posłał do Naruto będzie przydatna.

Ryltar

CytatZresztą, jestem ciekaw, czy blondas wyjawi, że jest synem czwartego innym. I jaka będzie reakcja, jsk coś

Naruto:Jestem syem czwartego.
Sakura:LAWZ i myslisz ze bedziesz mial kolegow?
Naruto:Hinata mnie kocha.
Sakura:Ona patrzy na swiat inaczej,im wiecej chakry tym bardzie sie jej ktos podoba.
Naruto:WTF? O_o

Tomasheq

Cytat: Ryltar w Marzec 20, 2009, 03:18:24 PM
CytatZresztą, jestem ciekaw, czy blondas wyjawi, że jest synem czwartego innym. I jaka będzie reakcja, jsk coś

Sakura:Ona patrzy na swiat inaczej,im wiecej chakry tym bardzie sie jej ktos podoba.
Nice :P A chapter fajny fajny :P Tylko ciekawi mnie skad Naruto ma znowu sage chakre :P Przeciez klony sie rozwalaly jak Naruciak dostawal szalu i wychodzil firefox :P
"– Kiedyś wybrałam się nawet do Piekła
– Jak zdołałaś wrócić?
– Wrócić? Wrócić? Ja tu zostałam..."

DIO

:o ja nie widzialem zeby sie rozlecialy, imo 1 dalej siedzial :p

Cyceron

Cytat: Tomasheq w Marzec 20, 2009, 03:51:22 PM
Cytat: Ryltar w Marzec 20, 2009, 03:18:24 PM

Nice :P A chapter fajny fajny :P Tylko ciekawi mnie skad Naruto ma znowu sage chakre :P Przeciez klony sie rozwalaly jak Naruciak dostawal szalu i wychodzil firefox :P
Potrzebował chwili spokoju, by móc skoncentrować czakrę.

Cytat: DIO w Marzec 20, 2009, 04:43:44 PM
:o ja nie widzialem zeby sie rozlecialy, imo 1 dalej siedzial :p
Siedział, ale niestety... gdzie jest ten dziwny zwój do przyzywania Naruciaka?

DIO

no i tu masz racje :D zwoj przepadl, imo painowi skonca sie cp potki i uzyje bsoe

Cyceron

BSOE failed. Naruto w chwili palenia bsoe przez Paina walnie Rasena i będzie crit ze skilla.

Yezo

nowy chapter ssie imo  :?
League of Legends

Soul

Masz rację, bo w gruncie rzeczy nic nie wniósł...

Pheonix

pain jest dobry tylko ma złe metody :D

Soul

Często tak jest, ale należy się zastanowić czy tak na dobrą sprawę mamy prawo powiedzieć o takich ludziach, że są dobrzi ;)

Pheonix

racja złe napisałem on chce zrobić coś dobrego ale dąży to tego złymi metodami

Hermit

Liczą się cele, nie metody.
Stary Hermit farme miał. A czas sobie upływał i upływał.
=

Soul

A co do scrolla. Leży koło żabki gdzieś. Teraz mu sie do niczego nie przyda.

Solar

Ludzie mam pytanko wie ktoś może w ktorych odcinkach mangi zatrzymało sie obecnie anime ? Oczywiście nie chodzi mi o ten dziadowski filter :P Bo chciał bym poczytać mange a niechce mi sie lecieć od początku :p

Luna
Tyrteos: 80 lvl SM|75 lvl WC |DA 55 - Banned
Franz
Decimos: 82lvl PS|75 lvl WC |DA 70 -Śpi
Lancer
Decimos: 7x lvl PS

http://przypierdolek.mybrute.com/
Cytat: 120130 link=topic=27483.msg306926#msg306926

Soul

300 coś chyba. Gdzieś na poprzednich stronach masz dokładniej.

Btw. Czytał już ktoś dzisiejszy? Znów nic konkretnego nie wniosło, poza tym, że Pain na 99% nie żyje :D. Teraz Naruto musi dopaść Konan i Nagato zanim uciekną.

Ryltar

Cytat: Soul w Kwiecień 03, 2009, 12:16:20 PM
300 coś chyba. Gdzieś na poprzednich stronach masz dokładniej.

Btw. Czytał już ktoś dzisiejszy? Znów nic konkretnego nie wniosło, poza tym, że Pain na 99% nie żyje :D. Teraz Naruto musi dopaść Konan i Nagato zanim uciekną.

Ta czytalem...manga naruto wniosla tyle samo informacji co bleach -_- Drazniaca manga...

Cyceron

Więc nie czytać, mi się ten rozdział w końcu podobał. Sakura chyba sobie w końcu zda sprawę, że kocha tego popierdolca, nie wiadomo czy Hinata przeżyje, jeżeli tak to wyjdzie beton, kogo wybierze Naruto? IMO powinien wybrać dziedziczkę Byakugana, ale rozumem to on nie grzeszy i pewnie będzie wolał tego babochłopa. Ciało Yahiko zebrało wciry, ciekawe co z Pain'em. Naruto wie gdzie on się znajduje, ale czy zdąży tam dotrzeć na czas? Oby "wielkooka", nieśmiała kobieta o kruczoczarnych włosach przeżyła to.

Ryltar

Caly walek polega na tym ze:

Hinata bujala sie w nim od poczatku a nie jak wszystkie baby w sasuke i to nie wazne czy byl glupi i nic nie umial.

Sakura zaczela sie w nim bujac pewnie jak ja sasuke olal(w koncu kazdy wiedzial ze jest gejem ale to szczegol) a teraz jak naruto jest op to mu tez to powie.

Wniosek? Sakura to fotom rerollerka.